2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende haftada bir gidiyorum.onun dışında sancın olursa bebeğin hareketleri azalırsa leken olur yada su gelirse hemen geliceksin dedi.bendede tık yok bakalım gelsin artık istiyorum ya

Hadi hayırlısı olsun kuzum
Haftaya topikte kimse kalmayacak desene
Heyecan var mı heyecan
Sağol canım.
Garip bir duygu var. Korku heyecan merak :) mide ağrısı birde :)
Benim de 4 Nisa’n sağlıkla kucağımıza alalım inşallah spinal mi olacaksınız
Amin inşallah :) sende mi Perşembe günü sezaryen olacaksın? Ben sanırım genel anestezi olacağım.
Hayırlısı olsun canım. Önemli olan senin içinin rahat etmesi doktoruna güvenmen.
Nisan ortasına kadar kimseler kalmıcak galiba burada
Hastaneden yana içim rahat değil aslında ama doktorumdan yana içim rahat. İlk doğumumu da aynı doktor yaptırmıştı.
:)))
Şimdiden geçmiş olsun canım. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Ay cok heycanliii sag salim kucagina al canim insallahhh
Biri daha mi yarin dogum yapacakti sanki?
isimdeyimgucumdeyim canim hakkinda hayirlisi olsun. Icine sinen bir yer olmasi onemli. Ins gonlunce bir dogum olur canim
Sağol canım :)))
Gecikmeden yap canım ben 38 in içinde yaptım zor oldu hem de hava buz gibiydi.

Tarık bey mi yapacak? Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşaAllah sağlıkla al bebeğini kucağına
Sağol canım. Evet Tarık bey. Bugun son kontrolüm vardı. En sonunda devletten vazgeçtim. Ordaki doktor çok soğuk geldi bana.
Benim kızımda 40+2 de doğmuştu buarada. Herkes daha doğurmadın mı diyip duruyordu. Son hafta 2 günde bir çağırmaya başlamıştı Tarık bey. Hatta 40 dan sonra hergün :)
Ohhhhh herşey hazır desene benimde bugün ev çamaşırhane gibi yarında temizlik biterse carsambada dinlenecegim inşallah persembede miniklerimiz hayırla kucagimizada olacak....
Çok şükür canım bitti bütün işler. Zaten temizliği ben yapmadım. Şirketten bir abla çağırdım o yaptı.
Keşke biraz dinlenme fırsatın olsaydı Canım. Çarşamba bol bol dinlen. Perşembe yorucu olacak :))

Senle ben baya sona kaldik :) biz doğurana kadar kizlarin kırkı cikacak :) . Bende 35+5 oldum

Bende haftada bir gidiyorum.onun dışında sancın olursa bebeğin hareketleri azalırsa leken olur yada su gelirse hemen geliceksin dedi.bendede tık yok bakalım gelsin artık istiyorum ya

Bi kaç saattir anormal hareketlendi oğlan uyutmayacak kadar sanki çıkacak gibi karnıma ağrı girdi. Yatıyorum ama sanki içimden bi ses de bu gece mi yoksa diye söylüyor

Oh ne güzel. Ben de çok isterdim Tarık Bey in olmasını ama şartlar uygun değil buradan niğde ye gidemem. O zaman kızımla babam evde tek kalıyor babamı tek bırakamıyoruz. Sağlık olsun inşaAllah yolunda gider herşey

Senle ben baya sona kaldik :) biz doğurana kadar kizlarin kırkı cikacak :) . Bende 35+5 oldum
Evde de böyle konuşuyorum sürekli eşimde kızıyor rahat bırak kızımı daha vakti var vaktinde saatinde gelsin böyle diye diye erken doğurucan diyor
Neyse en azından yalnız değiliz bikaç arkadaş daha vardı sanırım. Benim kız dursun zaten biraz daha ismimiz bile yok daha çünkü

Sağlık olsun canım. Şartlar böyle olmasını gerektiriyor sonuçta. Sağlıkla alalım çocuklarımızı kucağımıza gerisi önemli değil:)

Gittin mi canim saglik ocagins

Kızlar anca girebildim ya kusura bakmayın

Sağlık ocağına gittim
Kalp atımı çok güzel dedi ebe
Hatta hiç zorlanmadan hemen buldu

Ordan da markete gittik yemek yaptım ortalığı topladım derken misafir geldi
Binadaki kızları çağırmıştım ya bu akşam onlar geldi, şimdi gittiler

Bebiş de daha hareketli ve kasılmam baya azaldı
Yarın da kontrolümüz var bakalım

Çok iyi o zaman

Nasıl canım kaynaştınız mı?

A April wind kuzum sağol mininin rahmi alınmamış çok sevindim inşallah bebek de iyidir

Chickennova da yazmadı onu da çok merak ediyorum inşallah iyilerdir❤

Mervusank kuzum sağlıkla kucağına al inşallah❤

Alexander Mcqueen canım sende sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun inşallah

Güzel geçti
Baya sohbet ettik
Numaralarımızı aldık

Sağolsun kızlar bana hiç iş yaptırmadı
Biri tabakları hazırladı biri çayları koydu
Gitmeden de bulaşıkları makinaya koyup gittiler

Kaynaştık sanırım

Hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah Umay’ı :))
Beni de ekler misin
Ekliyorum şimdi canım

Sevindim canım benim komşular 50 yaş ve üzeri

Herkese böyle komşu lazım kendi işini görecek iyi olmuş oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…