- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
Bende haftada bir gidiyorum.onun dışında sancın olursa bebeğin hareketleri azalırsa leken olur yada su gelirse hemen geliceksin dedi.bendede tık yok bakalım gelsin artık istiyorum yaYok kuzum sinirlenecek bişi. ben hiç kızmıyorum soranlar arkadaşlarım hep hatta 40. Haftada doğum yapanlar o yüzden halden anlıyorlar. Ama tabii kinayeli söyleyen de var pek takmıyorum. Sen de sinirlenme canım olur öyle laflar.
Takip et canım telaş yapma. İlk doğumun hemen öyle pırt diye olmaz. Ama kontrol et kendini yarın kontrolde çıkar sancın varsa eğer.
Strese girmedim de ben sadece acaba herşey yolunda mı diye sorular var? Son haftam olmasına rağmen haftalık çağırdı beni bence 2 kez çağırmalıydı ben ona takıldım sadece
Ehehe bakalım sadece benim fikrim buSen de mi brutus :))
Sağol canım.Hadi hayırlısı olsun kuzum
Haftaya topikte kimse kalmayacak desene
Heyecan var mı heyecan
Amin inşallah :) sende mi Perşembe günü sezaryen olacaksın? Ben sanırım genel anestezi olacağım.Benim de 4 Nisa’n sağlıkla kucağımıza alalım inşallah spinal mi olacaksınız
Hastaneden yana içim rahat değil aslında ama doktorumdan yana içim rahat. İlk doğumumu da aynı doktor yaptırmıştı.Hayırlısı olsun canım. Önemli olan senin içinin rahat etmesi doktoruna güvenmen.
Nisan ortasına kadar kimseler kalmıcak galiba burada
:)))Ayy kızlar çok tuhaf hissediyorum hem çok heyecanlıyım ve mutluyum Hemde çok meraklıyım içimde hareket eden canlı ile yarın yüzyüze bakıyor olacağımkime benziyor elleri ayakları nasıl saçı var mı kokusu nasıl ayy çok farklı duygular Rabbim sonumuzu hayretsin hepimizin
Sağol canım :)))Ay cok heycanliii sag salim kucagina al canim insallahhh
Biri daha mi yarin dogum yapacakti sanki?
isimdeyimgucumdeyim canim hakkinda hayirlisi olsun. Icine sinen bir yer olmasi onemli. Ins gonlunce bir dogum olur canim
Sağol canım. Evet Tarık bey. Bugun son kontrolüm vardı. En sonunda devletten vazgeçtim. Ordaki doktor çok soğuk geldi bana.Gecikmeden yap canım ben 38 in içinde yaptım zor oldu hem de hava buz gibiydi.
Tarık bey mi yapacak? Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşaAllah sağlıkla al bebeğini kucağına
Çok şükür canım bitti bütün işler. Zaten temizliği ben yapmadım. Şirketten bir abla çağırdım o yaptı.Ohhhhh herşey hazır desene benimde bugün ev çamaşırhane gibi yarında temizlik biterse carsambada dinlenecegim inşallah persembede miniklerimiz hayırla kucagimizada olacak....
Senle ben baya sona kaldik :) biz doğurana kadar kizlarin kırkı cikacak :) . Bende 35+5 oldumMaşallah ne konuştunuz bugün böyle
İş yerinde işlerde yoğundu giriyorum okuyorum oku oku bitiremedim yeni yolun sonundaki ışığı görebildim
Doğum yapan kuzular gözünüz aydın olsun
Benimde hamile çekimi için elbisem geldi bugün haftaya gitsem diyorum geç kalmış olur muyum acaba35+1 iz bugün daha
Çok sevindim ya bugün dua ettim ona bebeğinide sağ salim alır çıkar hastaneden inşallah.
Bende haftada bir gidiyorum.onun dışında sancın olursa bebeğin hareketleri azalırsa leken olur yada su gelirse hemen geliceksin dedi.bendede tık yok bakalım gelsin artık istiyorum ya
Sağol canım.
Garip bir duygu var. Korku heyecan merak :) mide ağrısı birde :)
Amin inşallah :) sende mi Perşembe günü sezaryen olacaksın? Ben sanırım genel anestezi olacağım.
Hastaneden yana içim rahat değil aslında ama doktorumdan yana içim rahat. İlk doğumumu da aynı doktor yaptırmıştı.
:)))
Şimdiden geçmiş olsun canım. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Sağol canım :)))
Sağol canım. Evet Tarık bey. Bugun son kontrolüm vardı. En sonunda devletten vazgeçtim. Ordaki doktor çok soğuk geldi bana.
Benim kızımda 40+2 de doğmuştu buarada. Herkes daha doğurmadın mı diyip duruyordu. Son hafta 2 günde bir çağırmaya başlamıştı Tarık bey. Hatta 40 dan sonra hergün :)
Çok şükür canım bitti bütün işler. Zaten temizliği ben yapmadım. Şirketten bir abla çağırdım o yaptı.
Keşke biraz dinlenme fırsatın olsaydı Canım. Çarşamba bol bol dinlen. Perşembe yorucu olacak :))
Evde de böyle konuşuyorum sürekli eşimde kızıyor rahat bırak kızımı daha vakti var vaktinde saatinde gelsin böyle diye diye erken doğurucan diyorSenle ben baya sona kaldik :) biz doğurana kadar kizlarin kırkı cikacak :) . Bende 35+5 oldum
Sağlık olsun canım. Şartlar böyle olmasını gerektiriyor sonuçta. Sağlıkla alalım çocuklarımızı kucağımıza gerisi önemli değil:)Bi kaç saattir anormal hareketlendi oğlan uyutmayacak kadar sanki çıkacak gibi karnıma ağrı girdi. Yatıyorum ama sanki içimden bi ses de bu gece mi yoksa diye söylüyor
Oh ne güzel. Ben de çok isterdim Tarık Bey in olmasını ama şartlar uygun değil buradan niğde ye gidemem. O zaman kızımla babam evde tek kalıyor babamı tek bırakamıyoruz. Sağlık olsun inşaAllah yolunda gider herşey
Gittin mi canim saglik ocagins
Geçenlerde komşularım bahsettiler iri kilolu bebeği doğurmak daha kolay dıolar, çünkü kilolu bebek dışarı çıkmak için daha çok güç sarf ediyormuş tombik olunca kuvvetli oluyo galıba, zayıf bebeği doğurmak daha zor diolar,inş hepimiz sağlıkla olabildiğinde az ağrı ve sancıyla doğum yaparız
atanamayanogretmen cnm naptın sağlık ocağına gidecektin
atanamayanogretmen kuzu naptınnnn merak ettimm
Çok şükürEki Görüntüle 2253173
Merakta bırakmayayım kızlar böyle yazmış☘
Çok iyi o zamanKızlar anca girebildim ya kusura bakmayın
Sağlık ocağına gittim
Kalp atımı çok güzel dedi ebe
Hatta hiç zorlanmadan hemen buldu
Ordan da markete gittik yemek yaptım ortalığı topladım derken misafir geldi
Binadaki kızları çağırmıştım ya bu akşam onlar geldi, şimdi gittiler
Bebiş de daha hareketli ve kasılmam baya azaldı
Yarın da kontrolümüz var bakalım
Kızlar anca girebildim ya kusura bakmayın
Sağlık ocağına gittim
Kalp atımı çok güzel dedi ebe
Hatta hiç zorlanmadan hemen buldu
Ordan da markete gittik yemek yaptım ortalığı topladım derken misafir geldi
Binadaki kızları çağırmıştım ya bu akşam onlar geldi, şimdi gittiler
Bebiş de daha hareketli ve kasılmam baya azaldı
Yarın da kontrolümüz var bakalım
Nasıl canım kaynaştınız mı?
A April wind kuzum sağol mininin rahmi alınmamış çok sevindim inşallah bebek de iyidir
Chickennova da yazmadı onu da çok merak ediyorum inşallah iyilerdir❤
Mervusank kuzum sağlıkla kucağına al inşallah❤
Hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah Umay’ı :))Kızlar bende Devlette Doğum yapmaktan vazgeçtim. 5,5 yıldır gittiğim bildiğim doktorda Doğum yapmaya karar verdim. Eşimle konuştuk daha doğrusu. 04 Nisan’da Doğum olacak inşallah. Evide Bugun temizlettik. Hallettik herşeyi çok şükür :)) artık sadece Perşembe gününü beklemek kaldı :)
Ekliyorum şimdi canımBeni de ekler misin
Sevindim canımGüzel geçti
Baya sohbet ettik
Numaralarımızı aldık
Sağolsun kızlar bana hiç iş yaptırmadı
Biri tabakları hazırladı biri çayları koydu
Gitmeden de bulaşıkları makinaya koyup gittiler
Kaynaştık sanırım
Ay hadi bakalım bebiş geliyordur belkiAy kızlar benden iki damla kan gelmiş. Şimdi fark ettim ama hiç sancım kasılmam vs yokyarın dr kontrolüm var devam etmezse yarına kadar bekliyim diyorum. Benden zaten akıntı geliyordu o yüzden nişan mı değil mi anlamadım
Herkese böyle komşu lazım kendi işini görecekGüzel geçti
Baya sohbet ettik
Numaralarımızı aldık
Sağolsun kızlar bana hiç iş yaptırmadı
Biri tabakları hazırladı biri çayları koydu
Gitmeden de bulaşıkları makinaya koyup gittiler
Kaynaştık sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?