- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Günaydın kızlar❤
Dün bütün gün uyuyan ipek gece ve şu saat oldu gözünü kırpmadı ben ise hiç uyuyamadım artık başım ağrıyor
@BellaCiaoatanamayanogretmen kizlar zor olmus dogumlariniz Allah acil sifalar versin. Ins sütleriniz de dolar
Bende yatisi yaptim kizlar kafeteryada oda bosalsn die bekliorz. Hic tik yok su an bende
Ameliyathane yazisini gorunce kalpten gitmem insyalniz cok aciktm
Günaydın kızlar bugün 15 günlük olduk.birazdan sağlık ocağına gideceğiz.15 gün de kaç gr almış olması gerekiyor bebeklerin.
Onu da deneyelim canım bakalım her yolu deniyoruziçim gidiyor ağlamaya başlayınca tutar inşallah
Memeye alışsa dediğin gibi biberon vermek sorun olmaz herhalde canım bi alışsa.
Kuzum memeye doğru çeviriyorum meme olduğunu anlayınca hırs yapıyor ilk başta çekse bile ağlamaya başlıyor arıyor gibi yapıyor sonra da ağlaması durmuyor zaten
Ağlıyor kuzum hemde nasıl ağlıyor görsen. Bi şekilde olacak inşallah alışması lazım
Kuzum 5 gündür aventle veriyoruz aslında onu hemen tutuyor. Ama bana gelince yok. Bide kaşığı deniycem bakalım. İnşallah alışır benimki de
Meme ucum küçük ve biraz içeride aslında ama emzirmeden önce pompayla çıkarıyorum emebileceği boyuta geliyor canım
40 gün 40 hava derler canım arada huysuzlaşacak bazen uyuyacak düzen kurmaya çalışıyor o da
Son günlerde hepimiz öyle olduk rüyalara girdi hep. İnşaAllah sende bella ve atanamayan gibi kendi sancınla gidersin canım. Çok da düşünme ne olacak diye. Allahın izniyle herşeyin hayırlısı ne ise öyle olsun@BellaCiaoatanamayanogretmen
Kizlar cok şükür bebeklerinize kavuştunuz. En zor kismi geride biraktiniz. Sancilar ve sıkıntılar geride kaldi. Bundan sonrasi yorgunluk ama tarifsiz bir güzellik.
Ben hala korkularimla basbasayim.bizimkinde tık yok. artik endise tereddüt korku panik hepsini birlikte yaşıyorum. ruyamda yine suyumun geldiğini falan gördüm. gece rüyalarım da doğum üzerine tez vakitte kendi sancimla gidip gelirim ins. Hizlica olur cabucak geçer benimde ins
Olabilir canım gitmekte fayda var. Biz bazı şeyleri iç güdüsel ypıyoruz ama yanlış olabiliyor. Bilene sormak lazım.Aldık kuzum onu da tutmuyor. Tuttuğu tek şey emzik ve biberonpazartesiye kadar tutmazsa asm’ye gidicem her gün orada hemşire yardımıyla deniycem Yanlış bişey yapıyorum belki de bilmiyorum
Kaşıkla vermeyi denedik şimdi kuzum yarısını akıttıBiz de öyle oldu gündüz nerdeyse toplasan 1 saat uyanık kaldı. Sonra 7 gibi bir uyanıyor gece 11 e kadar ayakta. Tün gün uyuyup gece enerji patlaması yaşıyor. Dün benim de başım çok ağrıyordu ağrı kesici almak zorunda kaldım. Eşime bıraktım oğlanı ben uyudum kendime geldim. Yoksa çok kötü oluyorum.
Allah yardımcın olsun canım. Sağ salim evladını al kucağına inşaAllah
Yenidoğan doktorunun bize söylediği; anne sütü ile beslenen bebeğin haftada 150-200 gr alması gerekir. Alıyorsa iyidir dedi. Biz de bugün 18 günlük olduk. Sağlık pcağı kontrole mi çağırdı?_
Biberonla kolay çekiyor o kadar akıllılar ki kuzum hemen farkediyorlar... Biliyor meme yoruyor zorluyor ondan çekiyor. Sen kaşıkla ver yoksa hep sağıp biberonla vermek zorunda kalırsın
Son günlerde hepimiz öyle olduk rüyalara girdi hep. İnşaAllah sende bella ve atanamayan gibi kendi sancınla gidersin canım. Çok da düşünme ne olacak diye. Allahın izniyle herşeyin hayırlısı ne ise öyle olsun
Olabilir canım gitmekte fayda var. Biz bazı şeyleri iç güdüsel ypıyoruz ama yanlış olabiliyor. Bilene sormak lazım.
@BellaCiaoatanamayanogretmen
Kizlar cok şükür bebeklerinize kavuştunuz. En zor kismi geride biraktiniz. Sancilar ve sıkıntılar geride kaldi. Bundan sonrasi yorgunluk ama tarifsiz bir güzellik.
Ben hala korkularimla basbasayim.bizimkinde tık yok. artik endise tereddüt korku panik hepsini birlikte yaşıyorum. ruyamda yine suyumun geldiğini falan gördüm. gece rüyalarım da doğum üzerine tez vakitte kendi sancimla gidip gelirim ins. Hizlica olur cabucak geçer benimde ins
Canim ağlasın sen vermeye calis.benimki bi bes dakika agliyo aliyo cikariyo sonunda tutuyoOnu da deneyelim canım bakalım her yolu deniyoruziçim gidiyor ağlamaya başlayınca tutar inşallah
Memeye alışsa dediğin gibi biberon vermek sorun olmaz herhalde canım bi alışsa.
Kuzum memeye doğru çeviriyorum meme olduğunu anlayınca hırs yapıyor ilk başta çekse bile ağlamaya başlıyor arıyor gibi yapıyor sonra da ağlaması durmuyor zaten
Ağlıyor kuzum hemde nasıl ağlıyor görsen. Bi şekilde olacak inşallah alışması lazım
Kuzum 5 gündür aventle veriyoruz aslında onu hemen tutuyor. Ama bana gelince yok. Bide kaşığı deniycem bakalım. İnşallah alışır benimki de
Meme ucum küçük ve biraz içeride aslında ama emzirmeden önce pompayla çıkarıyorum emebileceği boyuta geliyor canım
40 gün 40 hava derler canım arada huysuzlaşacak bazen uyuyacak düzen kurmaya çalışıyor o da
Günaydın kızlar bugün 15 günlük olduk.birazdan sağlık ocağına gideceğiz.15 gün de kaç gr almış olması gerekiyor bebeklerin.
Evet canım sağlık ocağı çağırdı kilo boy kontrolü için bide d vitamini verdi.3830 kg 56 cm doğmuştu hastaneden 3610 kg ile çıkmıştık bugün 15 günlüğüz 4300 kg olmuşuz.sadece anne sütü verdiğime sasırdı hemşire iyi besleniyor demekki dedi.içim rahatladı biraz hep 5 dakika emip bırakıyordu doymuyor diye düşünüyordumBiz de öyle oldu gündüz nerdeyse toplasan 1 saat uyanık kaldı. Sonra 7 gibi bir uyanıyor gece 11 e kadar ayakta. Tün gün uyuyup gece enerji patlaması yaşıyor. Dün benim de başım çok ağrıyordu ağrı kesici almak zorunda kaldım. Eşime bıraktım oğlanı ben uyudum kendime geldim. Yoksa çok kötü oluyorum.
Yenidoğan doktorunun bize söylediği; anne sütü ile beslenen bebeğin haftada 150-200 gr alması gerekir. Alıyorsa iyidir dedi. Biz de bugün 18 günlük olduk. Sağlık pcağı kontrole mi çağırdı?_
Biberonla kolay çekiyor o kadar akıllılar ki kuzum hemen farkediyorlar... Biliyor meme yoruyor zorluyor ondan çekiyor. Sen kaşıkla ver yoksa hep sağıp biberonla vermek zorunda kalırsın
Son günlerde hepimiz öyle olduk rüyalara girdi hep. İnşaAllah sende bella ve atanamayan gibi kendi sancınla gidersin canım. Çok da düşünme ne olacak diye. Allahın izniyle herşeyin hayırlısı ne ise öyle olsun
Olabilir canım gitmekte fayda var. Biz bazı şeyleri iç güdüsel ypıyoruz ama yanlış olabiliyor. Bilene sormak lazım.
Benim bebeğimde 700gr almış canımher bebek bir olmaz gerçi . ben 15 günlükken gitmiştim sağlık ocağına 700 gram almıştı bebeğim . Ama ilk bir ay bir kilo alması beklenıyormuş .
Günaydın canım, Gitmişsin sağlık ocağına.Günaydın kızlar bugün 15 günlük olduk.birazdan sağlık ocağına gideceğiz.15 gün de kaç gr almış olması gerekiyor bebeklerin.
Ooo hadi hayırlısı.Kızlar nişanım geldi sanırım
Baş parmağımın tırnağı büyüklüğünde şeffaf içinde kahve lekede vardı bu o oluyor demi.
Bugün çok toplanıyor zaten içimden de geçti bu kız kendi gelecek heralde dedim. Doktora yazdım bekliyorum
Haklısın canım zaten ben takılmıyorum kilo konusuna sadece hiç öyle 20 dk falan emdiği olmadı 5 6 dk emip bırakıyordu hep aklıma takılıyorduGünaydın canım, Gitmişsin sağlık ocağına.
Standartı ne bilmiyorum ama herkesde farklı seyredebilir. Doktora sorduğumda kızmıştı bana. Bebeğin doyuyor ve sağlıklı ise sorun yok diye düşün.
Kafana takma yani.
Sancım yok sankiOoo hadi hayırlısı.
Evet, anlattığın nişan canım.
Sancında var mı?
Evet öyle oluyor canım... Gözünaydın bakalım artık sancın ne zaman başlayacak.Kızlar nişanım geldi sanırım
Baş parmağımın tırnağı büyüklüğünde şeffaf içinde kahve lekede vardı bu o oluyor demi.
Bugün çok toplanıyor zaten içimden de geçti bu kız kendi gelecek heralde dedim. Doktora yazdım bekliyorum
Evet canım sağlık ocağı çağırdı kilo boy kontrolü için bide d vitamini verdi.3830 kg 56 cm doğmuştu hastaneden 3610 kg ile çıkmıştık bugün 15 günlüğüz 4300 kg olmuşuz.sadece anne sütü verdiğime sasırdı hemşire iyi besleniyor demekki dedi.içim rahatladı biraz hep 5 dakika emip bırakıyordu doymuyor diye düşünüyordum
Benim bebeğimde 700gr almış canım
MaşaAllah canım nazar değmesin. Demek ki iyi çekiyor sütün de yarıyordur canım.Haklısın canım zaten ben takılmıyorum kilo konusuna sadece hiç öyle 20 dk falan emdiği olmadı 5 6 dk emip bırakıyordu hep aklıma takılıyordu
Biz de öyle oldu gündüz nerdeyse toplasan 1 saat uyanık kaldı. Sonra 7 gibi bir uyanıyor gece 11 e kadar ayakta. Tün gün uyuyup gece enerji patlaması yaşıyor. Dün benim de başım çok ağrıyordu ağrı kesici almak zorunda kaldım. Eşime bıraktım oğlanı ben uyudum kendime geldim. Yoksa çok kötü oluyorum.
Kaşıkla vermeyi denedik şimdi kuzum yarısını akıttıdoğru diyosun bilenden yardım almak lazım Pazartesi olsun bakalım. Hemşire de dedi zaten almamaya devam ederse gel burada yardımcı olalım diye
Maaşallah canım nazar değmesinEvet canım sağlık ocağı çağırdı kilo boy kontrolü için bide d vitamini verdi.3830 kg 56 cm doğmuştu hastaneden 3610 kg ile çıkmıştık bugün 15 günlüğüz 4300 kg olmuşuz.sadece anne sütü verdiğime sasırdı hemşire iyi besleniyor demekki dedi.içim rahatladı biraz hep 5 dakika emip bırakıyordu doymuyor diye düşünüyordum
Benim bebeğimde 700gr almış canım
Şakın verme mama nasıl sütün olmaz tabiki var. Mama mahvediyor bağırsaklarını. Biz de yanlış tarttıkları için 5 gün mama verdik hala çok sinirliyim. 300 gram verdi dediler. Meğer yanlışmış. Sonrada günde 250 gram aldı bu imkansız demek ki yanlış tartmışız pardon dediler.Teşekkür ederim kuzum orası öyle yinede şükür diyorum. Bebeğim iyi olsunda ❤
Teşekkür ederim kuzum. ❤
Teşekkür ederim kuzum güzel dileklerin için
Bende senin gibiyim bir damla sütüm yok 3 saate bir 20ml mama vermemi söylediler. Ama aldığının hepsini geri çıkarıyor
Teşekkür ederim kuzumVerdiler ilaç 3 tane 6saate bir almamı söylediler
İnşallah kuzum zor oldu acı çekiyorum ama ona değer çok mutluyum
Teşekkür ederim kuzum. Korkma canım sakın hiç
Bir doğum aynı olmaz. Rabbim sana güzel doğum nasip etsin❤
Canım bazen süt olmuyor sen belki kendince haklı olabilirsin ama bebeğin aç kalması da kötü bir ihtimal ve kimse bebeğine mama vermel istemez ama süt de yoksa bu anneyi ayrıca çok üzdüğü gibi bebek de aç kalıratanamayanogretmen canım bana çok samimi bir çocuk doktoru mama ile sarılığın alakası yok öyle diyip mama getirecekler kabul etme dedi. Ama yinede kilo verdi dediler ikna oldum mama verdim. Yinede sarılıktan yattı hastanede. Mama kurtarmadı. Hem de içtiği kadar verdiler. 30-40 içti. Neredeyse sütüm gidecekti mama yüzünden. Neyseki yoğun bakımdaki doktor yanlış tarttıklarını fark etti mamayı bıraktık. Sütün var. İlk günler göremezsin. Çok merak ediyorsan sağ 15 dk hastane tipi makina ile
Canım biliyorum. Benim de ilk bebeğimde sütüm gelmedi. 1 ay hem emzirdim hem mama verdim. Sonra kestim ve 24 ay emzirdim. Eğer meme dokun varsa ve hormonal bir bozukluğun yoksa süt oluyor. Sorun stres yapmak ve kendine güvenmemekle başlıyor. Bugün verdiğin mama miktarınca yarın sütün olmayacak. Bugün 30 ml mi verdin, yarın 30 ml süt az üretilecek. İkinci de sezeryan oldum. Odama geldiğimde sıktım, süt akıyordu. Yinede kendime güvenmedim ve mama verelim dediklerinde kabul ettim. Keşke daha cesur olsaydım. Arkadaşların kendilerine güvenir ve rahat olurlarsa sütlerinin geleceğine inanıyorum.Canım bazen süt olmuyor sen belki kendince haklı olabilirsin ama bebeğin aç kalması da kötü bir ihtimal ve kimse bebeğine mama vermel istemez ama süt de yoksa bu anneyi ayrıca çok üzdüğü gibi bebek de aç kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?