2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Valla ben şuan mide bulantı hapı da dahil içtiğim her hapı bıraktım. Ama hala bulantılarım rezalet. Ve hala günde iki çıkardığım oluyor. Kan hapını da düzene oturtmam lazım ama gece gündüz bulantı niye olur bilemedim yani

Kizlar bence kişinin hissiyatına vücut yapısına göre değişir hareketlerini hissetmek,genelleme yapılıyor internette ama imkansız değil sonuçta.
Hissedenler bebişiniz olabilir neden olmasın
Ya ama 10. Haftada gelmiş hissediyorum diyo komik bence. Daha da karışmıyorum herkesin ne hissettiğine kimse karışamaz

Valla kızlar bebeği hissetmeyle ilgili herkes bilet yazmıs ben oğlumu 12-13 haftalarda hissetmiştim çok hareketli bir bebekti ve sürekli kendini gösteriyordu heleki son aylarda durmayan bir enerjisi vardı ben yürürken bile karnımdan hareketler farkediliyordu. Şimdi ikinciyi bekliyorum geçenlerde bir iki kez hissettim ama oğlumun peşinde çok koşturdurduğum için hareketleri pek hissetmiyorum bazen hamile olduğumu bile unutuyorum genel olarak 4. Aydan sonra herkes bet hissediyor. Daha net hareketler oluyor

Kız olmasına rağmen maşallah erken ogrenmişsiniz.benımde bu perşembe randevum var inş ogrenırım
Evet canım açıkçası ben de şaşırdım. 12 haftalık olduğu için %20 yanılma payım var dedi dr. ama prof. olduğu için tecrübesine güveniyorum açıkçası ama sereserpe yatıyordu :) bacak arası düzdü herhangi bi çıkıntı gölge vs. yoktu. bize de gösterdi bakın pipisi yok olsa belli olurdu diye. Yüz hatları bile ben kızım diyor zaten :) Evladın kızı da erkeği de aynı çok şükür aa erkekmiş dese yine bu kadar sevinirim. Allahım her isteyene nasip etsin herkesin gönlüne göre versin

Aynen ö
Aynen öyle valla kızda olsa erkek de olsa sevgisi değişmez benim bir oğlum var hamile olduğumu öğrenince herkes inşallah kızın olur diyordu bende Allah sağlık versin erkek olursa da ben mutlu olurum diyordum kız dedi doktor bakalım daha erken bana da bi dahaki gidişimde belli erkek der ailem çok üzülür ama ben gene mutlu olurum evlat ya ayrılır mı hiç

Canım çok merak ediyorsanız randevu al git bence. Benimki 12+5 iken belli oldu

Allah razı olsun evet çoğu kişi aynısını dedi çevremde ama ister istemez bir düşünceye giriyor insan inşallah doğru sonuç değildir çok sağolun

Bencede, benimki bebişim mesela
Bebişindir kuzum insan gazla bebegini ilkde olsa hissedebiliyor
Ya ama 10. Haftada gelmiş hissediyorum diyo komik bence. Daha da karışmıyorum herkesin ne hissettiğine kimse karışamaz
Hormonlardan dolayı bebek olduğuna inanmak istiyodur belki :)
Benim kuzende 9.haftada hissediyom diyodu inatlaşmadım anlattım anlamadı bende bebektir dedim artık gönlü olsun diye

sordum bu ne demek diye dediği sadece riskli gebelik detaylı öğrenmek amaçlı başka hastaneye yönlendirdi. İnşallah bir şey çıkmaz benimde cinsiyeti kızmış bu arada

Gerçi çok garip değil ya bebeğinin yerleştiğini hisseden okumuştum

Kızlar merhaba
Benim de ikili test sonuçlarım çıktı
Çok şükür her şey güzel ve normal dedi doktor
Bir ay sonra kontrol var

TSH için ilaç kullanıyordum
Onun da kontrolü vardı
Doktor ilaca devam dedi

İki hafta önce idrar tahlilim kötü çıkmıştı
Hem kanama hem enfeksiyon görülmüştü idrarda

Tahlili yenilenmiştik geçenlerde
Malesef yine kötü çıktı idare tahlilim
Doktor antibiyotik verdi

Gerçi çok garip değil ya bebeğinin yerleştiğini hisseden okumuştum
Bak onu hissedenlerden biri ben oldum
Transferin 5.günü beta 0.42 çıktı canım
6.-7.gün rahmime ağrı girdi bıçak saplaması gibi öncesinde olmamıştı :)
Bizimki tedavi oldugu icin vücudumu fazla dinleyip hissetmişte olabilirim kuzum emin değilim

Kız bebek anne karnında daha geç canlanır teorisi doğru mudur? Erkek bebek daha erken hissedilir falan da diyollar.

Gözün aydın canım. Geçmiş olsun inşallah atlatırsın onu da.

Bebeğin hareketi ile ilgili bana da doktor aynı şeyi söyledi
Şu an hissedemezsin daha var dedi
Sanki balık gibi minik kıpırtı hissediyrm ama bana da öyle geliyor olabilir dedim

Şimdi anlamazsın bağırsak hareketi de olabilir dedi

Ben de hissedeceğim zamanı heyecanla bekliyrm

Gözün aydın canım. Geçmiş olsun inşallah atlatırsın onu da.

İnşallah canım
Bu idrar yolları enfeksiyonu benim imtihanım
Bekarligimdan beri bir türlü kurtulamadım

İşin kötü tarafı ben ilaç yutamıyorum
Minicik vitaminleri bile zorla iciyrm
Şimdi bu antibiyotiği nasıl içeceğim bilmiyorum

Biyokimyasal risk 1:560 kombine risk: 1:3058
Bu risk yüksek değil ki yaşınız kaç?
Benim risklerimin hepsi cut Off değerinin altında, sadece yaş riskim yüksek onu kafaya bile takmıyorum.
Sakın kendinizi harap etmeyin.
Bende bilmiyordum araştır taraştır, tıp makaleleri okuyarak öğrendim.
Bu tarz konularda sakın araştırmadan moral bozmayın.
Neye göre yüksek diyor doktor önce onu acıklasın 1/270 altında risk olması gerek, risk için.
Ayrıca papp-a mom düzeltilmiş değerler önemli, çok mu düşük çıktı da risk var diyor.
Siz grupta yenisiniz sanırım bende hayatı riskli hastalıklar varmış hamile olduğumda öğrendim değerlerim o kadar kötüydü ki, ilk bı kaç gün şoklara girdim. Hiç moralimi bozmuyorum. Kafama takılsa dahi Allah'ıma konuşuyorum. Tek liman Allahımız Rabbimiz ağlasam bile Allahıma ağlıyorum.
Bana inanın değerleriniz o kadar kötü değil 1/6 değerle sapasağlam bebekler doğuyor, anneye hayatı zehir ediyorlar. Bu test 100 de 100 olacak diye bı kanun değil risk analizini de doğum oranlarına göre yapılıyor. Genel geçer bı gerçekliği yok.
Ayrıca ense kalınlığı 6 dan fazla olursa aslında sorun olabilir deniyor. Ve kan akışı ters oluyor down sendromu meleklerde kan akışı ters olduğunda ikili test, üçlü test, dörtlü test, 5. Ayda yapılan detaylı ultrasonda çıkıyor zaten. Kan akışı ters die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…