- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Valla ben şuan mide bulantı hapı da dahil içtiğim her hapı bıraktım. Ama hala bulantılarım rezalet. Ve hala günde iki çıkardığım oluyor. Kan hapını da düzene oturtmam lazım ama gece gündüz bulantı niye olur bilemedim yaniHangisi bulantı yapıyor diye denemeye başlamıştım bende. Dün içmedim gayet iyiydim. Bugün sadece kan hapımı içtim. Kahvaltımı yapar yapmaz çıkardım.Nasıl olcak böyle bilmiyorum. Bulantıyla kalmıyor bende. Başka bir şey veremezmi doktorlar acaba
Ya ama 10. Haftada gelmiş hissediyorum diyo komik bence. Daha da karışmıyorum herkesin ne hissettiğine kimse karışamazKizlar bence kişinin hissiyatına vücut yapısına göre değişir hareketlerini hissetmek,genelleme yapılıyor internette ama imkansız değil sonuçta.
Hissedenler bebişiniz olabilir neden olmasın
Evet canım açıkçası ben de şaşırdım. 12 haftalık olduğu için %20 yanılma payım var dedi dr. ama prof. olduğu için tecrübesine güveniyorum açıkçası ama sereserpe yatıyordu :) bacak arası düzdü herhangi bi çıkıntı gölge vs. yoktu. bize de gösterdi bakın pipisi yok olsa belli olurdu diye. Yüz hatları bile ben kızım diyor zaten :) Evladın kızı da erkeği de aynı çok şükür aa erkekmiş dese yine bu kadar sevinirim. Allahım her isteyene nasip etsin herkesin gönlüne göre versinKız olmasına rağmen maşallah erken ogrenmişsiniz.benımde bu perşembe randevum var inş ogrenırım
Aynen öyle valla kızda olsa erkek de olsa sevgisi değişmez benim bir oğlum var hamile olduğumu öğrenince herkes inşallah kızın olur diyordu bende Allah sağlık versin erkek olursa da ben mutlu olurum diyordum kız dedi doktor bakalım daha erken bana da bi dahaki gidişimde belli erkek der ailem çok üzülür ama ben gene mutlu olurum evlat ya ayrılır mı hiçEvet canım açıkçası ben de şaşırdım. 12 haftalık olduğu için %20 yanılma payım var dedi dr. ama prof. olduğu için tecrübesine güveniyorum açıkçası ama sereserpe yatıyordu :) bacak arası düzdü herhangi bi çıkıntı gölge vs. yoktu. bize de gösterdi bakın pipisi yok olsa belli olurdu diye. Yüz hatları bile ben kızım diyor zaten :) Evladın kızı da erkeği de aynı çok şükür aa erkekmiş dese yine bu kadar sevinirim. Allahım her isteyene nasip etsin herkesin gönlüne göre versin
Ya ama 10. Haftada gelmiş hissediyorum diyo komik bence. Daha da karışmıyorum herkesin ne hissettiğine kimse karışamaz
Slm kizlar,
Ne zamandir giremiyorum. Haftasonu yatili misafirim vardi. Raporum bitti okula basladim
Ve yogun geciyor haliyle bir haftanin acisi cikiyor. Gordugum kadariyla hissedenler artmaya baslmis. Bence de genelleme yapmayalim. Ben de cok eminim bebisim oldugundan. Ki ztn her dk hissetmiyoruz. Anca aksam ya da sabah yatarken. Ufak kipirtilar hissedebiliyoruz. O an insanin kalp atisi bile hizlaniyor. Vucut bile idrak ediyor tepki veriyor yani.
Size bir sey danisicam. Ben simdi gecen hafta doktora gitmistim malumunuz. Kontrol surem varken acaba gidip tekrar gorsem mi bebisimi diyorumyoksa cok mu gitmis olurum ki? Bugun 14+2 olmamiz lazim. Belki cinsiyetini de gosterir. Siz ne dusunuyorsunuz?
Sizler nasilsiniz bu arada?
Allah razı olsun evet çoğu kişi aynısını dedi çevremde ama ister istemez bir düşünceye giriyor insan inşallah doğru sonuç değildir çok sağolunHayırlı sabahlar üzülmeyin lütfen siz böyle yazınca nette daha önce Biyokimyasal degerinin farkli cikam kisiler yazmis ama iletleyen aylarda hic bir sıkıntı yasamamislar sizde yasamazsiniz Allahin izniyle ikili test zaten %100dogru sonuc vermiyo testin kendi kağıdında bile oyle yaziyo strese girip kendinizide bebeğide üzmeyin tabi gidin baska drlarada
Bebişindir kuzum insan gazla bebegini ilkde olsa hissedebiliyorBencede, benimki bebişim mesela
Hormonlardan dolayı bebek olduğuna inanmak istiyodur belki :)Ya ama 10. Haftada gelmiş hissediyorum diyo komik bence. Daha da karışmıyorum herkesin ne hissettiğine kimse karışamaz
sordum bu ne demek diye dediği sadece riskli gebelik detaylı öğrenmek amaçlı başka hastaneye yönlendirdi. İnşallah bir şey çıkmaz benimde cinsiyeti kızmış bu aradaCnm günaydın biyokimya riskli derken neyi kastetti doktor? 5 yil önce yine burdabir arkadasin degeri 8de 1 çıkmıştı amniyosentez yaptırdılar cok yıprandı zor gunler gecirdi harmoni test sonucu iyiydi maşallah sapasağlam sağlıklı bir kızı doğdu.
Biyokimyasal risk 1:560 kombine risk: 1:3058Biyokimyasal risk 1'e kaç çıktı.
Kombine risk önemli kombine risk 1'e kaç çıktı? Kombine risk daha önemli her riskin toplamının karşılığı çünkü.
Biyokimyasal risk 1:560Biyokimyasal risk 1'e kaç çıktı.
Kombine risk önemli kombine risk 1'e kaç çıktı? Kombine risk daha önemli her riskin toplamının karşılığı çünkü.
Gerçi çok garip değil ya bebeğinin yerleştiğini hisseden okumuştumBebişindir kuzum insan gazla bebegini ilkde olsa hissedebiliyor
Hormonlardan dolayı bebek olduğuna inanmak istiyodur belki :)
Benim kuzende 9.haftada hissediyom diyodu inatlaşmadım anlattım anlamadıbende bebektir dedim artık gönlü olsun diye
Bak onu hissedenlerden biri ben oldumGerçi çok garip değil ya bebeğinin yerleştiğini hisseden okumuştum
Gözün aydın canım. Geçmiş olsun inşallah atlatırsın onu da.Kızlar merhaba
Benim de ikili test sonuçlarım çıktı
Çok şükür her şey güzel ve normal dedi doktor
Bir ay sonra kontrol var
TSH için ilaç kullanıyordum
Onun da kontrolü vardı
Doktor ilaca devam dedi
İki hafta önce idrar tahlilim kötü çıkmıştı
Hem kanama hem enfeksiyon görülmüştü idrarda
Tahlili yenilenmiştik geçenlerde
Malesef yine kötü çıktı idare tahlilim
Doktor antibiyotik verdi
Günaydın kızlar ..bebeği hissedenler bence yaniliyorlar ilk gebelikte 18.haftalarda ikinci gebelik lerde 16.haftalarda hissedilir ben hatta dr sordum karnimda pit pit birsey atıor damar atması dedi bebek daha çok asagida dedi hissetmen imkansız dedi ama hissedenler var dedim imkansız dedi.bu arada bulasik makine m 1 aydır bozuk tu durup durup çalışıyordu dün akşam servis baktı 496 dedi dudagim uçuk ladı valla çok pahali dedim giderim başka alırım dedim senin makine n 2500 dedi nasıl alacan dedi 7 senelik makine bi r de o kadar sık açma m temiz kullanırım ama benle alakali değilmiş bir dahada bosch almam eşimin basının etini yemistim bosch alalım diye geçen sene buzdolabı bu sene b.makinesi ..100 de servis gitti 600
Gözün aydın canım. Geçmiş olsun inşallah atlatırsın onu da.
Bu risk yüksek değil ki yaşınız kaç?Biyokimyasal risk 1:560 kombine risk: 1:3058
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?