2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
günaydın kızlar 2. hamilelik ağır geçyor maalesef hiç birşey yiyemiyorum midem almıyo .halsizlik daha ne kadar sürer acaba

Ben de bulantı yapıyor ama kabızlık da yapabileceğini doktorum söylemişti . Sanırım iyi su içiyorum çok şükür ben de kabızlık olmadı canım .
Hangisi bulantı yapıyor diye denemeye başlamıştım bende. Dün içmedim gayet iyiydim. Bugün sadece kan hapımı içtim. Kahvaltımı yapar yapmaz çıkardım. Nasıl olcak böyle bilmiyorum. Bulantıyla kalmıyor bende. Başka bir şey veremezmi doktorlar acaba

Iyi akşamlar arkadaşlar.kengi diye birsey duymus muydunuz.kuyruk sokumunda olan bir agri bu.ilk hamileligimde son aya olmustu.ama simdi 2 gundur siddetli bi agri var.yasayan var mi acaba?
ben de ilk hamileliğimde son aylarda yaşamıştım ama bunda başından itibaren var Allah yardımcımız olsun

günaydın kızlar 2. hamilelik ağır geçyor maalesef hiç birşey yiyemiyorum midem almıyo .halsizlik daha ne kadar sürer acaba
Günaydın kızlar.dilim tutulmuş sanki hiç kimseyle konuşalım yok.sinirlerim lackalasti artık.kocamdan soğudum annemden nefret ediyorum dün ablamla kavga ettim.herkes gözüme batiyor.dun yemek yaptım Allah'ım kokusu beni deli etti kokladikca başı agrirmi bı insanın.esim geldi yemek hazır gidip doldurup yemiyor herşey benden olacak gel birlikte yiyelim diyor ben zaten kokusundan mahfolmusum.neyse dün folikasidim bitmiş onu almaya gittim eczaneye oglumla hava aldım.bide yavrum.bicir bıcır konuşuyor dedim Allah'ım huzur yavrumda.ogluma çok düştüm kızlar kokusu yüzü elleri içime sokasim var.gece yanına gidip kokluyorum yüzünü seviyorum sonrada agliyorumbenim herhalde bu hormonlardan dolayı dengem bozuldu

Bide kuzucugum bana şarkı yazmış.kurban olurum anneme diyebu çocuk beni erkenden öldürecek güzel annem canım annem benim pamuk annecim diye söylüyor bide sesi var.ya Allah'ım isteyen herkese nasip etsin anne olmak zor ama böyle sevgisini görünce dünyadaki herşeye bedel saçının teline kimsenin dokunmasını istemiyorsunuz.

Kızlar aranızda crinone jel kullanan var mı? Kacıncı haftaya kadar kullanacaksınız? Tüp bebekle hamile kalanlar özellikle
Canım bana 10.haftamın dolduğu gün bıraktırdı doktorum. Bu pazar 12.haftamın dolduğunda da bazılarını bırakıcam yavaş yavaş azalıyor ilaçlar artık.

Kizlar günaydın. Hala idrara sık çıkıyor musunuz? Ben dünden beri su icikten 1 saat sonra hemen gidiyorum neden boyle acaba?

Günaydın. benim hiç azalmadı ki hep çıkarım :) evde sorun olmuyor da , dışarıda ya da iş yerinde sorun :)
Günaydın kızlar

Günaydın
Günaydın kızlar

Günaydın

Ben de bulantı yapıyor ama kabızlık da yapabileceğini doktorum söylemişti . Sanırım iyi su içiyorum çok şükür ben de kabızlık olmadı canım .

dün hemşire arkadaşımla görüştüm. özellikle devletin verdiğinde kabızlık çok olur, sabah mutlaka aç karnına kuru incir veya kayısı ye dedi. bi de akşam yatmadan önce iç dedi. aç karnına iç diye de belirtti.

günaydın canım, elinde olmadan yapıyorsundur ama yapmamaya çalış. belki annen anlar seni ama eşin bilemeyebilir bu ruhsal değişimi. tadınız kaçmasın olur mu? şu an çok güzel bir dönemdesin, güzel şeyler düşün.
Günaydın kızlar

günaydın

Amin canım. Maşallah kaç yaşında oğlun.

Gumaydin herkeseee

Günaydın kızlar

günaydın kızlar.

Hep hormonlar canim
Gecen Tarkan in yolla kaderim sarkisina aglarken yakaladim kendimi
Ben de kizima cok dustum. Öpmelere doyamiyorum sipami

Hamilelikle alakali bu duygusal durum bende gecen hafta öyleydim surekli agliyodum bazen sebebsiz yere bazende birseyi sebeb ederek halbuki o sebeb ettigim seye aglayasim yok ama bahane edip agliyodum iste disari cik hava al biraz hep evde durunca daha kötü oluyo insan bu konuda yalniz degilsin yani

Günaydın arkadaşlar sabah yürüyüşümü yaptım geldim herkese güzel bir gün diliyorum.

Benim normalde karnımda hep damar atar pıt pıt... içimden geçiriyorum nasıl ayırt edicem bebek hareketiyle diye

Günaydın canım ohh ne güzel yapmışsım. Bende evdeyim dedem geldi kahve içmeye.. bende pıtpıtlar hissediyorum ama bende hiç damar atmamıştı

Biyokimyasal risk 1'e kaç çıktı.
Kombine risk önemli kombine risk 1'e kaç çıktı? Kombine risk daha önemli her riskin toplamının karşılığı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…