2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnan çok denedim daha önce ama yıllardır bu böyle icemiyrm

Bir de bu antibiyotik olduğu için düzenli içmem gerek
Bir yuttum iki yutamadim olmuyor daha çok strese giriyorum
Canım bak beni örnek al bende hayatım boyunca hap yutamadım kalbim sıkışıyordu ama hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren folik asit içmek zorundaydım sırf bebeğim için ve bana demir hapı verdi doktor o kadar büyük ki... her gece boğulma tehlikesi yaşıyorum ama sırf bebeğim için diyorum mecbur birkaç denemeyle yutuyorum ağzını ıslat ve hapı dilinin üstüne koy o şekilde içmeye çalış

Ben hiç oturmuyorum mütemadiyen yatıyorum

Artık bir şekilde deneyeceğim ama şu an hap yutma düşüncesi bile kusmama yetiyor

Benim sağlık sorunlarım ilelebet benimle birlikte ben alıştım.
Amin İnşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eylediği gün benim şeb-i arus um olacak.
Hepimiz sağ salim alalım evlatlarımızı kucaklarımıza.
Evet doktorlar artık saçmalıyor bana öleceksin dediler. Şaka yapmıyorum doktorun dediklerinin sonu ölüme çıkıyor çünkü. Bende siz Allah değilsiniz dedim.
Allah var gam yok bunu sakın unutmayın.

Hayırlı olsun. Ben de nifty test yaptırdım. Benim de temiz çıktı şükür. İnşallah bu daha böyle bir korku ulaşamayız.

Bende yataktan üçlü koltuğa oradan da ikili koltuğa geçtiğim bugün yaptığım tek iş bu hergün olduğu gibi

Ben hamilelikten önce çok hareketli biriydim
Herkes benim kıpır kıpır olmamı konuşurdu

Ama hamilelikle birlikte tembellik çöktü
Aslında böyle olunca biraz moralim bozuluyor ama kendimi iş için zorlayınca da çok yoruluyorm

Eşim bile yeni yeni alisabildi bu durgun hallerime

Bizim forum tembel hamiş dolmuş çamasir katlarken soluklananlar totosunu koltuktan kaldirmayanlar ehuhehe allah baska dert vermesin baska bebeniz olsaydi görürdük sizi
Az daha ayy soyle yattim boyle oturdum muhabbetü yaparsanuz kucuk capli dua edeceumm "totonuz minder gormesin emi" diye

Deme kız öyle
Valla kaç kere dedim allah yardımcınız olsun gerçi benim kocişte bi koca bebe ama işe gidince rahat ediyorum
Enerjik olursunuz daha iyi kız aslında ben hamlamaktan korkuyorum ama benim enerji diplerde yok düzelmiyor. Onun için kendimi iyi hissettiğim an evin işine girişiyorum hep

Aaaa hiç duymamış olalım bunu biz 3 aydır yatmaya alıştık vücut hamlamış artık iki adım atınca nefes nefese kalıyoruz yıllardır sırt ağrısı çektiğim için uzun süre ayakta kaldığım işlerde hep böyleyim maalesef şimdi sadece arada oturuyorum kendimi zorlamamak için çocuğu olanlara Allah kolaylık versin, çocuğu olup aynı zamanda çalışanlara da ayrıca şaşırıyorum valla çok zor olsa gerek

h.içi 8-5 iş, sabha 6.30 da kalk kahvaltı üst baş toparlanmaca kızı okula bırak işe git, akşam eve gel yemek hazırla bi yandan kızın ödevine bak, çamaşır atılacaksa atılır. bulaşık makinesini eşim boşaltır. saat 6.30-7 arası yemek. sonrasında etrafı topla, ertesi günün yemeklerini hazırla derken 8 olur. 9.30 a kadar kızımla ilgilenir, tvizler ya da diğer kalan işlerime bakarım. h sonunu hiç söylemiyorum. pazar günü 10 da işlere başladım 7 de bitti. tabii eşim de yardım ediyor ama onun yapacakları belli şeyler. daha ayağımı uzatıp 30 dk boş boş oturduğumu bilmem. oturamam zaten sıkılırım daralırım vaktimi boşa harcıyorum gibi gelir alışkanlık yapı meselesi işte.

Randevu ne zaman canım gösterir inşallah bebiş :)
Cuma günü ikili test sonucunu almaya gidecem o zaman dra bi söyleyim bakiyim cinsiyet söylüyor mu ben dogum evine gidiyorum haliyle kalabalık oluyo ve bazıları cinsiyet söylemiyor olmazsa 10 gün daha bekleyip özele gidecem cinsiyet öğrenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…