2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın canım ohh ne güzel yapmışsım. Bende evdeyim dedem geldi kahve içmeye.. bende pıtpıtlar hissediyorum ama bende hiç damar atmamıştı
Sizin tüm aile orada ne güzel canım küçüklükten beri kalp atışı gibi atar bende pıt pıt heralde daha geç hissederim ben

Damar atması bende de var canım. Henüz hissetmeye başlamadım ben. Ama onu hissettiğinde çok farklı olduğunu anlayacaksın. Bu tamamen içeriden bir tüyün sana dokunuşu gibi oluyor Artık hissetmeye başlasak ne güzel olurr

Günaydın kızlar ..bebeği hissedenler bence yaniliyorlar ilk gebelikte 18.haftalarda ikinci gebelik lerde 16.haftalarda hissedilir ben hatta dr sordum karnimda pit pit birsey atıor damar atması dedi bebek daha çok asagida dedi hissetmen imkansız dedi ama hissedenler var dedim imkansız dedi.bu arada bulasik makine m 1 aydır bozuk tu durup durup çalışıyordu dün akşam servis baktı 496 dedi dudagim uçuk ladı valla çok pahali dedim giderim başka alırım dedim senin makine n 2500 dedi nasıl alacan dedi 7 senelik makine bi r de o kadar sık açma m temiz kullanırım ama benle alakali değilmiş bir dahada bosch almam eşimin basının etini yemistim bosch alalım diye geçen sene buzdolabı bu sene b.makinesi ..100 de servis gitti 600

Ben de bulantı yapıyor ama kabızlık da yapabileceğini doktorum söylemişti . Sanırım iyi su içiyorum çok şükür ben de kabızlık olmadı canım .

Benim de geçti çok şükür. Ben de çok su içiyorum ve yemekleri hep zeytinyağlı yaparım. Korktum ilk başta. Eczacı bulantı yaparsa tok içebilirsin demişti. Ben de şimdilik yok bulantı.

Canım ben hissediyorum pıtpıt değil bildiğin kımıldamalar hissediyorum Doktor da sordu bebeğini hissetmeye başladın mı diye genelde günün sonunda kanepeye sırtüstü uzandığımda veya uymaya geçtiğimde hissediyorum yoksa gün içerisinde bişey yok

Merhaba kızlar bugün 15+2 olduk, Sabah doktora gittim.
İkili testte ense kalınlığı 2.5 ml çıkmıştı. Nifty testi yaptırmıştım, sonucu bugün geldi, temiz çıktı çok şükür.
Bebiş 115 gr , boyu da 13 cm olmuş. Döne döne gösterdi kendini ultrasonda :) bu arada ben hep kız hissettim ama Erkek miş :)

ben de geçen perşembe den beri hissediyorum. 2. gebelik. genelde dinlenirken oluyor.

günaydın mart sonu nisan başı nisan anneleri :)) ayy az kaldı 16 haftalık olunca randevum ve cinsiyet söyleyecek doktor inşallah saya saya geçiyor günlerim ve bel kalça ağrılarıyla ha bi de çatı ağrısı diyolar ya sanırım o da var niye bu kadar erken başladı bu ağrılar yaa kalan 6 ayımız sağlıkla çabucak geçsin inşallah hepimizin her şeye rağmen mutluyum herkese nasip etsin Yaradan inşallah bu arada geçen hafta ortasından beri ben de bebeğimi hissediyorum göbek deliğimin sağ tarafında ve bugün karnıma bakınca dışardan da görüyorum titremeyi

Benım damar atması hiç olmuyor.bende anlamadım pıt pıt oldu

Hissetmiş olabilirsin belki canım anne hislerine güveniyorum ben.

O kadar istiyorum ki hissetmek bazen onunla konuşuyorum ama hissedip de konuşmak çok başka olurdu hatta bazen nefesimi tutuyorum 2 saniye bakıyorum bi kupırtı var mı ama yok şimdilik

valla benimki damar atmasından daha belirgin ki daha önce olmayan bi şey ben de 2.erken hissediliyor diyorlardı ama bu kadar erken mi diyorum ama başka ne olacak diyorum bilmiyorum çünkü gaz ya da damar değil yani kötü bi şey olmasın da bebiş diyelim biz

2. Ve sonrasında 13-14te hissedilebiliyormuş canım olabilir

Slm kizlar,
Ne zamandir giremiyorum. Haftasonu yatili misafirim vardi. Raporum bitti okula basladim
Ve yogun geciyor haliyle bir haftanin acisi cikiyor. Gordugum kadariyla hissedenler artmaya baslmis. Bence de genelleme yapmayalim. Ben de cok eminim bebisim oldugundan. Ki ztn her dk hissetmiyoruz. Anca aksam ya da sabah yatarken. Ufak kipirtilar hissedebiliyoruz. O an insanin kalp atisi bile hizlaniyor. Vucut bile idrak ediyor tepki veriyor yani.
Size bir sey danisicam. Ben simdi gecen hafta doktora gitmistim malumunuz. Kontrol surem varken acaba gidip tekrar gorsem mi bebisimi diyorum yoksa cok mu gitmis olurum ki? Bugun 14+2 olmamiz lazim. Belki cinsiyetini de gosterir. Siz ne dusunuyorsunuz?
Sizler nasilsiniz bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…