Bu risk yüksek değil ki yaşınız kaç?
Benim risklerimin hepsi cut Off değerinin altında, sadece yaş riskim yüksek onu kafaya bile takmıyorum.
Sakın kendinizi harap etmeyin.
Bende bilmiyordum araştır taraştır, tıp makaleleri okuyarak öğrendim.
Bu tarz konularda sakın araştırmadan moral bozmayın.
Neye göre yüksek diyor doktor önce onu acıklasın 1/270 altında risk olması gerek, risk için.
Ayrıca papp-a mom düzeltilmiş değerler önemli, çok mu düşük çıktı da risk var diyor.
Siz grupta yenisiniz sanırım bende hayatı riskli hastalıklar varmış hamile olduğumda öğrendim değerlerim o kadar kötüydü ki, ilk bı kaç gün şoklara girdim. Hiç moralimi bozmuyorum. Kafama takılsa dahi Allah'ıma konuşuyorum. Tek liman Allahımız Rabbimiz ağlasam bile Allahıma ağlıyorum.
Bana inanın değerleriniz o kadar kötü değil 1/6 değerle sapasağlam bebekler doğuyor, anneye hayatı zehir ediyorlar. Bu test 100 de 100 olacak diye bı kanun değil risk analizini de doğum oranlarına göre yapılıyor. Genel geçer bı gerçekliği yok.
Ayrıca ense kalınlığı 6 dan fazla olursa aslında sorun olabilir deniyor. Ve kan akışı ters oluyor down sendromu meleklerde kan akışı ters olduğunda ikili test, üçlü test, dörtlü test, 5. Ayda yapılan detaylı ultrasonda çıkıyor zaten. Kan akışı ters die.