2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Normalde hiç tatlı sevmem hamileliğin başından beri de hiç istemedim ve yemedim, ama geçen haftadan beri aşırı bir tatlı isteği başladı özellikle sütlülerden şekerim mi düşüyor nedir

Canm sen yoksa konyalımısın

Normalde hiç tatlı sevmem hamileliğin başından beri de hiç istemedim ve yemedim, ama geçen haftadan beri aşırı bir tatlı isteği başladı özellikle sütlülerden şekerim mi düşüyor nedir
Bebek istiyor bebek. Anne bana tatli yedir diyor belki

Valla bizde hem bebek var hem calisiyoruz eve gidiyoruz yemek bulasik camasir.... oy icim sisti. Zaten uyku haram gece 4 5 kez uyanir sabah erken kalkar... ama iyi ki var kizisim. Ki kizimdan once bende tembeldim

Zor anacim zor bak 2. De geliyor ben zaten sindiremedm tam bazen psikolojim bozuluyor diyorum bi de bebek olcak napcam ben... Allah yardim eder zahir ins amin

Carsaflari degistircem camasir astim bi market alisverisi yapip bi de aksam yemegi yaparsam kendimi super kadin hissedicem

Kolay gelsin. Ben bugün sadece evi süpürdüm yazlık kışlık yerleştirmesi yaptım birde çamaşır yıkayıp astım. Birazdan da akşam yemeği yapıcam :)

Canım çok merak ediyorsanız randevu al git bence. Benimki 12+5 iken belli oldu
Gittim canım tekrar. Hala net bir şey söyleyemiyor maalesef. Yine totoşkosu dönüktü. Benim bebeğin eşiği aşağıdaymış. Çok ani bir kanaman olursa hayati tehlikle taşırsınız dedi. Muhakkak devlet hastanesine git dedi. Eşik yukarı çıkana kadar tahmini 6 ayı bulana kdr ilişki yasakladı. Ama bebişim iyi çok şükür. Hareketli gayet sıpa. Hissettiğim titreşimleri sordum. Artık 8.5 santim neredeyse ve hareketli dedi. Titreşim hissedebilirsin nadir de olsa dedi. Bulantım arttığı için de idrar testi istedi. Yarın sbh vericem bakalım. Olmadı yine dahiliyeye gidicem geniz akıntısı için.

Seninki inat etti göstermeyecek ikimiz kaldık herhalde tahmin bile yapılmayan
Tahliller de temiz çıkar inşallah canım, sende dikkat et kendine çok yorulma.

Seninki inat etti göstermeyecek ikimiz kaldık herhalde tahmin bile yapılmayan
Tahliller de temiz çıkar inşallah canım, sende dikkat et kendine çok yorulma.
Kuzum erkek tahmini var. Ama erken diyor. Başta hepsi erkek gibi oluyor sonra değişiyor o yüzden net bir şey demek istemiyorum diyor. Bir de zorlama bir bakış olduğu için arkadan. Emin olamıyor yani. İnşallah dediğin gibi temiz çıkar bakayım kuzum bulantıya da razıyım da tek enfeksiyon olmasın. He bu arada 200 gr almışım bi haftada bugun uc kere cikarmama ragmen

Bende hiç tahmin yok 16. Haftaya bıraktı kilo alımları başladı, bende yemeye başladım alırım artık herhalde

Anladım canım. Eşiği yukarı çıkana kadar bolbol dinlen canım. Erkenden hissediliyor yani bebek hareketleri öylemi :)

Ama senin transfer günün belliydi kuzum. Bide ağrı değilde yerleştiğini ve tutunduğunu hissettiğini söyleyenler var onları kastetmiştim:) Tam anlatamadım galiba sakatlık var bende bugün
Yok canım ne sakatlığı ben anlamamistirim kendini öyle düşünmeye itme

Dikkat et canim. Dinlenmen gerekirse dinlen. Geniz akintisi kizima bile uyguladigim bi yontemim var kendimce. Bal+kaymak ikisini karistirip yediriyordum baya iyi geliyor deneyebilirsen dene

Bence cınsıyetını öğrenmek için gıt derım.ben bır aydır beklıyorum.bekleme boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…