- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Canm sen yoksa konyalımısınBenim sağlık sorunlarım ilelebet benimle birlikte ben alıştım.
Amin İnşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eylediği gün benim şeb-i arus um olacak.
Hepimiz sağ salim alalım evlatlarımızı kucaklarımıza.
Evet doktorlar artık saçmalıyor bana öleceksin dediler. Şaka yapmıyorum doktorun dediklerinin sonu ölüme çıkıyor çünkü. Bende siz Allah değilsiniz dedim.
Allah var gam yok bunu sakın unutmayın.
Bebek istiyor bebek. Anne bana tatli yedir diyor belkiNormalde hiç tatlı sevmem hamileliğin başından beri de hiç istemedim ve yemedim, ama geçen haftadan beri aşırı bir tatlı isteği başladıözellikle sütlülerden şekerim mi düşüyor nedir
Ayy öyle söyleyince içim bi garip oldu yaaBebek istiyor bebek. Anne bana tatli yedir diyor belki
Bende öyle tahmin ettimBaska ayda dogum yapacak hamisler gezerken kendi cinsiyetlerini giriyorlar sanirim
Carsaflari degistircem camasir astim bi market alisverisi yapip bi de aksam yemegi yaparsam kendimi super kadin hissedicemNapıyorsunuz kızlar ? Ben yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirdim bugünlük işim bu kadar
Bende ayniyim kizlarTek değilmişim bende böyleyim aynı
Valla bizde hem bebek var hem calisiyoruz eve gidiyoruz yemek bulasik camasir.... oy icim sisti. Zaten uyku haram gece 4 5 kez uyanir sabah erken kalkar... ama iyi ki var kizisim. Ki kizimdan once bende tembeldimBizim forum tembel hamiş dolmuş çamasir katlarken soluklananlar totosunu koltuktan kaldirmayanlar ehuhehe allah baska dert vermesin baska bebeniz olsaydi görürdük sizi
Az daha ayy soyle yattim boyle oturdum muhabbetü yaparsanuz kucuk capli dua edeceumm "totonuz minder gormesin emi" diye
Zor anacim zor bak 2. De geliyor ben zaten sindiremedm tam bazen psikolojim bozuluyor diyorum bi de bebek olcak napcam ben... Allah yardim eder zahir ins aminAaaa hiç duymamış olalım bunubiz 3 aydır yatmaya alıştık vücut hamlamış artık iki adım atınca nefes nefese kalıyoruz yıllardır sırt ağrısı çektiğim için uzun süre ayakta kaldığım işlerde hep böyleyim maalesef şimdi sadece arada oturuyorum kendimi zorlamamak için çocuğu olanlara Allah kolaylık versin, çocuğu olup aynı zamanda çalışanlara da ayrıca şaşırıyorum valla çok zor olsa gerek
Carsaflari degistircem camasir astim bi market alisverisi yapip bi de aksam yemegi yaparsam kendimi super kadin hissedicem
Gittim canım tekrar. Hala net bir şey söyleyemiyor maalesef. Yine totoşkosu dönüktü. Benim bebeğin eşiği aşağıdaymış. Çok ani bir kanaman olursa hayati tehlikle taşırsınız dedi. Muhakkak devlet hastanesine git dedi. Eşik yukarı çıkana kadar tahmini 6 ayı bulana kdr ilişki yasakladı. Ama bebişim iyi çok şükür. Hareketli gayet sıpa. Hissettiğim titreşimleri sordum. Artık 8.5 santim neredeyse ve hareketli dedi. Titreşim hissedebilirsin nadir de olsa dedi. Bulantım arttığı için de idrar testi istedi. Yarın sbh vericem bakalım. Olmadı yine dahiliyeye gidicem geniz akıntısı için.Canım çok merak ediyorsanız randevu al git bence. Benimki 12+5 iken belli oldu
Seninki inat etti göstermeyecekGittim canım tekrar. Hala net bir şey söyleyemiyor maalesef. Yine totoşkosu dönüktü. Benim bebeğin eşiği aşağıdaymış. Çok ani bir kanaman olursa hayati tehlikle taşırsınız dedi. Muhakkak devlet hastanesine git dedi. Eşik yukarı çıkana kadar tahmini 6 ayı bulana kdr ilişki yasakladı. Ama bebişim iyi çok şükür. Hareketli gayet sıpa. Hissettiğim titreşimleri sordum. Artık 8.5 santim neredeyse ve hareketli dedi. Titreşim hissedebilirsin nadir de olsa dedi. Bulantım arttığı için de idrar testi istedi. Yarın sbh vericem bakalım. Olmadı yine dahiliyeye gidicem geniz akıntısı için.
Kuzum erkek tahmini var. Ama erken diyor. Başta hepsi erkek gibi oluyor sonra değişiyor o yüzden net bir şey demek istemiyorum diyor. Bir de zorlama bir bakış olduğu için arkadan. Emin olamıyor yani. İnşallah dediğin gibi temiz çıkar bakayım kuzum bulantıya da razıyım da tek enfeksiyon olmasın. He bu arada 200 gr almışım bi haftadaSeninki inat etti göstermeyecekikimiz kaldık herhalde tahmin bile yapılmayan
Tahliller de temiz çıkar inşallah canım, sende dikkat et kendine çok yorulma.
Baska ayda dogum yapacak hamisler gezerken kendi cinsiyetlerini giriyorlar sanirim
Bende hiç tahmin yok 16. Haftaya bıraktıKuzum erkek tahmini var. Ama erken diyor. Başta hepsi erkek gibi oluyor sonra değişiyor o yüzden net bir şey demek istemiyorum diyor. Bir de zorlama bir bakış olduğu için arkadan. Emin olamıyor yani. İnşallah dediğin gibi temiz çıkar bakayım kuzum bulantıya da razıyım da tek enfeksiyon olmasın. He bu arada 200 gr almışım bi haftadabugun uc kere cikarmama ragmen
Gittim canım tekrar. Hala net bir şey söyleyemiyor maalesef. Yine totoşkosu dönüktü. Benim bebeğin eşiği aşağıdaymış. Çok ani bir kanaman olursa hayati tehlikle taşırsınız dedi. Muhakkak devlet hastanesine git dedi. Eşik yukarı çıkana kadar tahmini 6 ayı bulana kdr ilişki yasakladı. Ama bebişim iyi çok şükür. Hareketli gayet sıpa. Hissettiğim titreşimleri sordum. Artık 8.5 santim neredeyse ve hareketli dedi. Titreşim hissedebilirsin nadir de olsa dedi. Bulantım arttığı için de idrar testi istedi. Yarın sbh vericem bakalım. Olmadı yine dahiliyeye gidicem geniz akıntısı için.
Bana da tahmin bile yapmadi dr umSeninki inat etti göstermeyecekikimiz kaldık herhalde tahmin bile yapılmayan
Tahliller de temiz çıkar inşallah canım, sende dikkat et kendine çok yorulma.
Yok canım ne sakatlığı ben anlamamistirim kendini öyle düşünmeye itmeAma senin transfer günün belliydi kuzum. Bide ağrı değilde yerleştiğini ve tutunduğunu hissettiğini söyleyenler var onları kastetmiştim:) Tam anlatamadım galiba sakatlık var bende bugün
Dikkat et canim. Dinlenmen gerekirse dinlen. Geniz akintisi kizima bile uyguladigim bi yontemim var kendimce. Bal+kaymak ikisini karistirip yediriyordum baya iyi geliyor deneyebilirsen deneGittim canım tekrar. Hala net bir şey söyleyemiyor maalesef. Yine totoşkosu dönüktü. Benim bebeğin eşiği aşağıdaymış. Çok ani bir kanaman olursa hayati tehlikle taşırsınız dedi. Muhakkak devlet hastanesine git dedi. Eşik yukarı çıkana kadar tahmini 6 ayı bulana kdr ilişki yasakladı. Ama bebişim iyi çok şükür. Hareketli gayet sıpa. Hissettiğim titreşimleri sordum. Artık 8.5 santim neredeyse ve hareketli dedi. Titreşim hissedebilirsin nadir de olsa dedi. Bulantım arttığı için de idrar testi istedi. Yarın sbh vericem bakalım. Olmadı yine dahiliyeye gidicem geniz akıntısı için.
Bence cınsıyetını öğrenmek için gıt derım.ben bır aydır beklıyorum.bekleme boşver.Slm kizlar,
Ne zamandir giremiyorum. Haftasonu yatili misafirim vardi. Raporum bitti okula basladim
Ve yogun geciyor haliyle bir haftanin acisi cikiyor. Gordugum kadariyla hissedenler artmaya baslmis. Bence de genelleme yapmayalim. Ben de cok eminim bebisim oldugundan. Ki ztn her dk hissetmiyoruz. Anca aksam ya da sabah yatarken. Ufak kipirtilar hissedebiliyoruz. O an insanin kalp atisi bile hizlaniyor. Vucut bile idrak ediyor tepki veriyor yani.
Size bir sey danisicam. Ben simdi gecen hafta doktora gitmistim malumunuz. Kontrol surem varken acaba gidip tekrar gorsem mi bebisimi diyorumyoksa cok mu gitmis olurum ki? Bugun 14+2 olmamiz lazim. Belki cinsiyetini de gosterir. Siz ne dusunuyorsunuz?
Sizler nasilsiniz bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?