2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aslında çoğu doktor anlıyormuş ama söylemiyormuş.saglıklı olsun önemli değil tabıkı cınsıyetı.bır kızım olsun isterim sana arkadaş oluyor

melike222 seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki ailevi bir mesele yüzünden az önce kendimi tutamayıp hıçkıra hıçkıra ağladım zor sakinleştim bu sefer de korktum bebeğim iyi mi diye hala da korku devam ediyor

Olmaz kuzum kötü düşünme Allah’ın izniyle iyilerdir inşallah

Kızlar ne zamandır yazamıyorum bulantilarim asiriydi umarım bundan sonra rahatlar bu arada bı çoğunuz hissetmeye baslamis hala ben bişi hissetmiyorum kilom biraz fazla ya acaba ondan mı hissetmiyorum ben....

Kızlar ne zamandır yazamıyorum bulantilarim asiriydi umarım bundan sonra rahatlar bu arada bı çoğunuz hissetmeye baslamis hala ben bişi hissetmiyorum kilom biraz fazla ya acaba ondan mı hissetmiyorum ben....
Herkes aynı olmayabilir canım. Erkek bebek erken canlanır derler birde 2. veya daha fazla gebelik olduğunda ayırt etmek daha kolay olurmuş. Bebekler bu haftada jelibon gibi birşeyler hissedilmemesi çok normal hiç öyle düşünme

İnşallah canım insan kendini tutamıyor bir an boşaldı bütün vücudum saldım kendimi. O kadar da tuttum ama bir yerde bıraktım kendimi
Kız niye tutacaksın boşver ağlamak rahatlatır, birşeycikte olmaz inşallah. Bu sıralar bende seviniyorum ağlıyorum üzülüyorum ağlıyorum duygulanıyorum ağlıyorum anlayacağın herşeye duygularımla tepki veriyorum ve geçiyor gidiyor :)

Hepimiz aynı durumdayız demekki, hormonların etkisi büyük anlaşılan pek kontrol edemiyoruz kendimizi :)

Evet canım dediğin gibi bugün çıktım parka götürdüm oğlumu iyi geldi gerçekten.

Hepimiz aynı durumdayız demekki, hormonların etkisi büyük anlaşılan pek kontrol edemiyoruz kendimizi :)
Eşim dün gece mesaiye kalıcam dedi. Geldi bi ağlama hissi “ben bu gece sensiz mi uyuyacam” dedim başladım Ağlamaya
Sanki ilk defa gece tek kalacakmışım gibi eheheOndan önceki gün annem sözümü kesip durdu konuşamadım sinirden odadan ağlayarak çıktım. Olur ya normaldir bence

3.5 yaşında canım işte bu haftalarda böyle dengesizlikler yaşıyorum Biran önce atlatirim inşallah.

Ahahaha ay hiç güleceğim yoktu biz bugün babamla dertleştik biraz telefonda kendimi sıktım ağlayamadım gözlerim doldu sadece, şimdi eşimle aynı konular açıldı başladım ağlamaya ama nasıl hıçkırarak ağlıyorum Sonra birden durdum elim karnımda ağlamıyorum iyiyim geçti diyorum kendi kendime bütün dengeler şaştı

Komediyiz yaa Olabiliyormuş ama demek ki öyle sıkma kendini illa ağlamayacam diye :)

Canım merhaba kaç kilosun? Benim de kilom fazla. Ondan mı hissetmiyoruz acaba?

Kızlar merhaba Yazamadım uzun zamandır?
Cinsiyet öğrenen var mı?
Biz cumartesi gidiyoruz, inşallah gösterir. Çin ve rus takvimimiz erkek. 9. haftada doktorun kordon çıkış teorisine göre erkek, yine doktorun 12. Hafta cinsel organ gelişimi benzetmesine göre erkek. Bakalım 16. Haftada gösterecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…