2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bu arada sizlere birşey sorcam benim karnimda ve sırtımda pul pul dokulme ve kaşıntı var bebeyagi sürüyorum sanırım etkili olmuyor birde iğne vuranlar bulabiliyor musunuz yılbaşına kadar bulunmayabilir mis napacaz bulamazsak bugün bı tanıdık vardı onunla konuştuk oda iğneyi ihmal etme bende vurdum 2 çocuğumda da iğneyi vurmazsan kalp atışı durur bebeğin dedi bende ya bulamazsak bebeğime bişi olursa diye çok tedirgin oldum bu ne kadar doğru kızlar varmı gerçekten böyle bişi....

Canim cok gecmis olsun. Igne icin fikrim dahi yok drun dedigni yap derim. Cilt kurulugun icin zeytinyagi dene cok besleyici. Aktardan da gliserin yagi alip karistir ikisini. Zeytin yagi koku yapabilir evdeyken kullan derim. Vazelin de karistirabilirsin eger cok kotuyse

Bende de var canım o pul pul dökülme cildim kuru çünkü. Bende sürekli nemlendirmeye çalışıyorum. Hangi iğneyi kullanıyosun canım sen ne için

Bende de var canım o pul pul dökülme cildim kuru çünkü. Bende sürekli nemlendirmeye çalışıyorum. Hangi iğneyi kullanıyosun canım sen ne için
Canım ben kan sulandırıcı iğne vuruyorum hergun cleaxane 6000 lik 1.5 sene önce oğlumu doğuma 4 gün kala kaybettim o yüzden şimdi doktorum tedbir amaçlı başladı ama doğuma kadar vuracam ama piyasada iğne bulunamıyor napacaz bilmiyorum...

Kızlar kapağını açtığım süt dolapta kaç günde bozulur ? Eskiden olsa bu kadar takılmazdım da şimdi öyle alıp içemiyorum

Şu koca kisisinin hasta olmasina ifrit oluyorum. Olmasin arkadaş aksamdan sabaha sabahtan aksama mesaisiz calisan benim yeri gelince tuulete gidemeyen acikinca hemen yemek yiyemeyen basim catlasa da oglusu parka goturen belim de kopsa oglusun yemegini yedirip oyun oynayan.
Pasam aksama kadar masa basinda oglen krallar gibi yemegini yiyor sohbet muhabbet arkadas desen o da var sicacik yerdesin aksam eve geliyor ee basim agriyo yaticam ee usutmusum öhöö öhöö öksuruk.
Hasta olma sen ya..
O hasta olunca bana kaliyor işler yine kadin olmak zor cok zor..

Başın sağolsun canım öncelikle gerçekten çok üzücü Aynı değerde başka bir ilaç verir belki. Bende hibor 5000 kullanıyorum şükür şuanlık bulma konusunda sıkıntı yaşamadım.

Aay canım sen çok dolmuşsun.. evet kadın olmak çok zor gerçekten.

Ama benim Kocam hastalanınca hiiiiç kıyamıyorum ya ben kendim diyorum yat dinlen ben herşeyi hallederin diye

İlacın bulunmayacağı bilgisini kimden yada nereden öğrendiniz?

Aay canım sen çok dolmuşsun.. evet kadın olmak çok zor gerçekten.

Ama benim Kocam hastalanınca hiiiiç kıyamıyorum ya ben kendim diyorum yat dinlen ben herşeyi hallederin diye

Ben de severim kendisini aslinda ama migrenim tutuyor iki gune bir maalesef ben yatip dinlenemezken sen yat dinlen demek istemiyorum

Benm de ara ara iştahım artıyor ara ara da kesiliyo ama artış daha çok herhalde ki kilo almışım tam 3kilo hemde

Canim ben de 4000 lik kullaniyorum bulamadığında enox kullandim...

Günaydın kızlar. Bulantı ve tiksintilerin gitmesiyle birlikte iştah artışı yaşamaya başladım. Bikaç saat bişey yemesem midem kazınıyor resmen. Sizde de var mı böyle şeyler?
Gunaydinn
Benim bulanti ve tiksinmelerim gecmedigi halde istahim daha iyi canim. Doktor demisti ztn artik aciktigini falan daha cok hissedeceksin diye. Hatta bir haftadir benim bulantilar cok artti.yine de bir seyler yemek istiyorum. Onceden kendim zorluyordum.

Anladım canım. Eşiği yukarı çıkana kadar bolbol dinlen canım. Erkenden hissediliyor yani bebek hareketleri öylemi :)
Yani doktor once bya hareketli masallah ama tabii hissetmen icin erken dedi. Ben de balik kaymasi ya da ufak titresimler hissediyorum ara ara dedim. Hii tabii titresimler olabilir falan dedi. Yani o bebek degeildir demedi bilemedim. O an cinsiyeti gorucem diye odaklandigi icin cok ustunde durmadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…