- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
Zararlı mıdır değil midir bilemiyorum canım ama dışarıdan tavuk yemeye korkuyorum ben. Güvenilir bildiğin bir yer varsa alıp yiyebilirsin tabi.Kızlar dışarda satılan kızarmış tavuklar zararlı mıdır? Yemedim ama çok canım istedi
Zararlı mıdır değil midir bilemiyorum canım ama dışarıdan tavuk yemeye korkuyorum ben. Güvenilir bildiğin bir yer varsa alıp yiyebilirsin tabi.
Canım boyu CRL gösterir o da bu sonuçta yok. Aşağıda ki değerler var kağıdında.Kizlar icime kurt dustu doktora gittim geldim simdi. Bebegim Allaha sukur iyi gorunuyor ama haftalik oldugunu anlayamadim. Cinsiyetine kiz dedi ama daha cok erken oldugu icin pekte inanamadim. Tup bebekle hamile kalmistim 1 agustos yumurta toplama gunumdu. Basi da biraz haftasindan onde gidiyor bu sorun olur mu kizlar ? Ultrasonda yazan degerlere gore ben su an kac haftaligim tam ? Birde bebegimin boyu kac onu da anlamadim :) Bilenler yardimci olabilir mi ? Eki Görüntüle 2199033
Kizlar icime kurt dustu doktora gittim geldim simdi. Bebegim Allaha sukur iyi gorunuyor ama haftalik oldugunu anlayamadim. Cinsiyetine kiz dedi ama daha cok erken oldugu icin pekte inanamadim. Tup bebekle hamile kalmistim 1 agustos yumurta toplama gunumdu. Basi da biraz haftasindan onde gidiyor bu sorun olur mu kizlar ? Ultrasonda yazan degerlere gore ben su an kac haftaligim tam ? Birde bebegimin boyu kac onu da anlamadim :) Bilenler yardimci olabilir mi ? Eki Görüntüle 2199033
Bana da bi ay sonra gel dedi de icim durmuyor gidesim goresim varDoktor bır ay sonra gel dedı onu dınledım.doktor öyle soylesede erken mı gidiyorsun
Canım crl diye yazıyor boy ultrason kısaltmasında ben göremedim onu. Ona bakarak söylüyor doktorlar haftasını senin genelde ölçümler 13 hafta civarına denk geliyor hep. Baş çevresi bpd o önde biraz. Benim ilk kızımın hep öndeydi baş çevresi bir hafta on gün çok şükür bir sıkıntısı yok. Biraz ırsi oluyor kafa büyüklüğü falan içini ferah tut. Bide doktor en son bana eğer genel tüm ölçümler aşağı yukarı birbiri ile uyumlu ise önden veya biraz geriden gelmesinin çok bir önemi yok rahat ol dediKizlar icime kurt dustu doktora gittim geldim simdi. Bebegim Allaha sukur iyi gorunuyor ama haftalik oldugunu anlayamadim. Cinsiyetine kiz dedi ama daha cok erken oldugu icin pekte inanamadim. Tup bebekle hamile kalmistim 1 agustos yumurta toplama gunumdu. Basi da biraz haftasindan onde gidiyor bu sorun olur mu kizlar ? Ultrasonda yazan degerlere gore ben su an kac haftaligim tam ? Birde bebegimin boyu kac onu da anlamadim :) Bilenler yardimci olabilir mi ? Eki Görüntüle 2199033
Ben ilkinde bebek yağı kullanmıştım. Çatlak olmadi hiç. Bu sefer elimde bio oil vardı onu kullanicam sanırım. Önemli olan nemli olması nemini koruması gibi geliyor bana. Ama catlayacak oldumu da ne lierac durur önünde ne de baskasiKızlar muhtemelen konuşulmuştur ama ben yakalayamadım sanırım. Çatlaklar için önlem almaya başladınız mı ? Göbeğim erkenden çıkınca gözüm korkmaya başladı ve şimdiden kaşınmaya başladım ben. Lierac kullandınız mı daha önce ? Ya da kakao / hindistan cevizi yağı vs. Önerilerinizi bekliyorum. Birazdan koca göbeğimi de yüklicem buraya
İyi elinde 6 kutu var. Bende 1 kutu var.Şimdi bende aradım ezcaneyi hala gelmemiş depolara işin kötüsü oksaparda yokmuş benim elimde 6 kutu kaldı bitince napicam bilmiyorum yaaa...
Ben de yazicaktim tamKızlar muhtemelen konuşulmuştur ama ben yakalayamadım sanırım. Çatlaklar için önlem almaya başladınız mı ? Göbeğim erkenden çıkınca gözüm korkmaya başladı ve şimdiden kaşınmaya başladım ben. Lierac kullandınız mı daha önce ? Ya da kakao / hindistan cevizi yağı vs. Önerilerinizi bekliyorum. Birazdan koca göbeğimi de yüklicem buraya
Soffio bebek bezi kullanmistim ama sampuani hakkinda fikrim yok. Dalin in sampuani cok katkili diye biliyorum ben yenidogan icin pek onerilmiyordu.Kızlar iyiki haber verdiniz bende a101den bebek kuveti kovası maşrapasını aldım.birde markette dalin 750 ml şampuan 17.50 ydi a101in kendi ürünü olan soffio 750 ml bebek şampuanı 6.95 di.ikisinden de aldım soffio kullanan var mı hiç?
214 müüBen de yazicaktim tam
Lierac pek meshur memnunlar ama 214 lirayi gorunce elim gitmedi almaya acikcasi.
Kakao yagi aldim ama bildigin kati bi yag surdukce vucut isisiyla eriyor.
Hindistan cevizi yagi aldim naif bi kokusu var cok bayildim yuzume gozume surdum ama soguk sıkım olmasi lazimmis.
Saf vazelin aldim onu da ustune suruyorum en son.
Badem yagi da aldim da henuz kullanmaya cesaret edemedim gobusum killanir diye de korkmuyor degilim acikcasi
Canım maaşallahEki Görüntüle 2199036
Bir öncek, gebeliğimde 5 aylık civarında iken göbeğim bu kadar var yada yoktu.
214 müüİnternette 100 civarı fiyatlar vardı
Ben de o parayı veremem o zamanYağlara bakayım en iyisi.
İlk gebeliğimde mustelanın ki ni almıştım. Çok düzenli kullanmadım. Doğum sonrasında farketmiştim minicik çatlaklar vardı.
Bu da bebisimle ben 15 haftaligiz
Çalıştığım şirkete girdikten çok kısa süre sonra hamile olduğumu öğrendim ben. Planlı birşey değildi o yüzden sürpriz olmuştu. Göbeğim bu denli çabuk büyüyüncede çekiniyorum insanlar yanlış anlıcak, onları kandırdığımı düşünecek diye.Canım maaşallahsanırım aramızda en çok senin karnın büyümüş bende dışarıdan pek anlaşılmıyor
Ben geçen gün e bebeğin internet sitesinden baktım 100 küsür liraydı oradan sipariş vermeyi düşünüyorum eczaneler inanılmaz pahalı internette 40 liraya gördüğüm kremden 80 tl istediler almadım
214 müüİnternette 100 civarı fiyatlar vardı
Ben de o parayı veremem o zamanYağlara bakayım en iyisi.
İlk gebeliğimde mustelanın ki ni almıştım. Çok düzenli kullanmadım. Doğum sonrasında farketmiştim minicik çatlaklar vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?