2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bence bekle mart gibi verirsin kuzum iki kere iş çıkarma kendine. Temizliğini de yavaş yavaş yap yorma kendini. Ben de başlıyorum birazdan inşallah

Ben de guya bos gun ama bulantilarimdan oturu sabahin korunde kalktim. Kahvalti temizlik yemek derken yoruldum cok bence kendinizi cok yormayin. Nasilsa evdesiniz yavas yavas yaparsiniz tatlis anniskolar.

Mini_mini kotu dusunme kuzum ama ben de hemen olumsuz bir sey dusundugumda hissettigimde gidiyorum doktora. Goruyorum icim rahatliyor. Ama bir daha o kdr kimyasal urun kullanma. havadansudan geldi mi? Napti? Habee var mi?

canm cok takinti yapmissin düşünme böyle seyler. Düşük falan olsa sen o kadar isi yapabilir misin?agrisi sancisi olmaz mi?Benimde iki gun once sismisti bugün dümdüz.Gazdan da oluyor aclik yada tokluktanda.Hem bebekler o kadar korunakli ki bu yapilan islerden hicbirsey olmaz.Azar azar dinlenmeye bak boyle negatif seylerde düşünme.

Yok canım daha gıtmedım.16,20 de randevum.eşimin okul çıkış saatıne göre ayarladık.gormeyı çok istıyor oda

O şişip inmeler bende de oluyor canım kafana takma lütfen kötü düşünme.
Herşey yavaş yavaş olur hiç acele etme :)
Doğal şeyler konusunda katılıyorum karbonat sirke Harika temizleyiciler. Ben çamaşır suyu sadece tuvalette kullanıyorum ama solumuyorum döküyorum bekliyorum ve bol suyla yıkıyorum aslında bu yaptığım bile yanlış ama napalım içim rahat etmiyor benimde. Dinlene dinlene yap hiçbir şey bebişlerimizden önemli değil

Yavaş yavaş yerleştir canım. Ben haala ev bekliyorum tahminimce şubat mart gibi çıkar o zaman o halde nasıl yaparım bilmiyorum
2 gündür yatıyordum kuzum bütün biraz enerjim varken girişeyim dedim otura otura yapıyorum Zaten yoksa bel ağrım oluyor
Allah yardımcımız olsun inşallah çok ağırlaşmadan herşey hallolur inşallah yoksa zorlanırsın. Yardım edecek birileri olacak mıydı yanında?

Bence bekle mart gibi verirsin kuzum iki kere iş çıkarma kendine. Temizliğini de yavaş yavaş yap yorma kendini. Ben de başlıyorum birazdan inşallah
Ne bileyim pis geldi gözüme halılar. Olmadı annemle sileriz artık bu hafta

Yok canım öyle düşünme.ama yavaş yavaş yap çok yorma kendini.çok kımyasal kullanma.ben bitkisel urunler aldım rossmandan.uykuya gelince bır ara çok uyuyordum şimdi uyku halim geçtı.oyle bışey olsa agrın felan olur

Ya benim karnım sertleşti ve sol kasık tarafım hafif şiş gibi birkaç gündür. Bu şişlik niye olur ki acep. Bebek olamaz heralde olsa olsa 7-8 cm birşey sonuçta

Ya benim karnım sertleşti ve sol kasık tarafım hafif şiş gibi birkaç gündür. Bu şişlik niye olur ki acep. Bebek olamaz heralde olsa olsa 7-8 cm birşey sonuçta
Kuzum bebektir. Dedikleri gibi bebek minnak ama kesesi suyu plesantasi :) bakma o minnakliga daha neler yapacak. Benim da sag gobegimin yan tarfi bazen yumurta gibi cikiyor daha belli oluyor. Ve surekli tef gibi
Bazen iki tabak yemek yersem duramiyorum cok fazla geliyor :) hepten cikiyor cok komik oluyor :)

Çok sağol kuzum :)
Daha güzelleri senin olsun :)
Battaniye örücektim vazgeçtim canım,2yerden örme battaniye hediye gelicek belki yinede örerim ilerleyen zamanlarda
Canım bu arada senin battaniye çok güzel olmuş,anneler daha tecrübeli bak iyi akıl etmiş aklımıza gelmedi
Ellerine sağlık canım ben düz atkıdan başka bir şey öremiyorum keşke bilseydim
Çok sağol kuzum benim :) inanki bende bilmiyorum çok fazla netten bakıyorum çoğu yerine ama bunu tamamen kendim kurguladım

Aynen canim. Tecrube konustu hemen :) iki tane bence de yeter kuzum. Benim de annem bi tane ordu. Hatun hem torun bakiyor hem uc gunde battaniye ordu :) ben de bitirirsem ins iki tane olacak yeter sanirim :)

hiç ihtimal vermemiştim o şişlik altında benim tosunum mu var Hep solda hissediyordum Zaten birde şişlik olunca acaba demiştim ama olabiliyormuş demek ki :)

Beni de ayda 1 çağırıyor öyle gidiyorum. 8. Ve 12. Haftalarda gittim nasipse 16. Haftada gidicem
Ben nerdeyse genelde iki hafta da bir gittim :)
Gerci benim yok kanamaydi yok bulantilardi yok enfeksiyondu gitmek zorunda kaldim daha cok ama dayanamiyorum da sanirim birazcik
Simdi mesela haftaya ikili sonucunu gostermeye gidicem sonra bir ay sonra gitmek fikrine cok uzagim niyeyse

hiç ihtimal vermemiştim o şişlik altında benim tosunum mu var Hep solda hissediyordum Zaten birde şişlik olunca acaba demiştim ama olabiliyormuş demek ki :)
Kuzum zaten elini koyunca resmen enerjisini hissediyorsun. Diger tarafta o doluluk mu diyeyim his mi diyeyim olmuyor. Minnak kurbagalar belli ediyor artik kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…