Cleaxane farklı mi nasil yani Bu ilaçlar birbirine muadil değil mi nasıl farklı oluyor anlamafim....Eczacımı aradım sordum yok böyle bişey dedi.
Clexane ilaç farklı ama, clexane artık satışı yok. Ellerinde olan bittikten sonra oksapar, enox vs yazıyorlar.
Bence bekle mart gibi verirsin kuzum iki kere iş çıkarma kendine. Temizliğini de yavaş yavaş yap yorma kendini. Ben de başlıyorum birazdan inşallahBen temizliğime devam edeyim
Halıları daha yeni seriyorumAslında yıkamaya vermem gerekiyordu en son geçen kışa girerken vermiştim. Bebek olacak Mart gibi verirsin dedi annem kanıma girdi. Şeytan diyor ver gitsin kirlenirse bir daha verirsin
canm cok takinti yapmissin düşünme böyle seyler. Düşük falan olsa sen o kadar isi yapabilir misin?agrisi sancisi olmaz mi?Benimde iki gun once sismisti bugün dümdüz.Gazdan da oluyor aclik yada tokluktanda.Hem bebekler o kadar korunakli ki bu yapilan islerden hicbirsey olmaz.Azar azar dinlenmeye bak boyle negatif seylerde düşünme.Kizlar nasilsiniz ?
Biz pazar gunu tasindik ve hala evin yerlesme isi bitmedi o kadar yorgunum kiCuma gunu kayinvalidemler gelmisti cumadan beri yaklasik bir haftadir elim ayagim sudan cikmadi. Surekli deterjanlarla ev temizligi yaptim. Kayinvalidem ve annem yasli ve hasta oldugu icin bir cogunu ben yapmak zorunda kaldim. Daha bugun ozonlu su ve cifle banyo yikadim Bunun bebegime zarari olmus mudur ? Duzenlide beslenemedin surekli ayaktaydim karnim basta biraz cikmisti hatta disaridan belli oluyordu ama simdi baktim inmis hic kalmamis dumduz. Birde ustumde acaip bir enerji var bir hafta oncesine kadar 9 da uyuyup kalan ben iki gundur 12 de bile ayaktayim uykum yok buda beni korkutuyor
Allah korusun bebegin kalbi dursa yada dusuk yapmis olsam belli olur muydu ? Karnimin sisligi iner miydi ?
Yok canım daha gıtmedım.16,20 de randevum.eşimin okul çıkış saatıne göre ayarladık.gormeyı çok istıyor odaBen de guya bos gun ama bulantilarimdan oturu sabahin korunde kalktim. Kahvalti temizlik yemek derken yoruldum cokbence kendinizi cok yormayin. Nasilsa evdesiniz yavas yavas yaparsiniz tatlis anniskolar.
Mini_mini kotu dusunme kuzum ama ben de hemen olumsuz bir sey dusundugumda hissettigimde gidiyorum doktora. Goruyorum icim rahatliyor. Ama bir daha o kdr kimyasal urun kullanma. havadansudan geldi mi? Napti? Habee var mi?
O şişip inmeler bende de oluyor canım kafana takma lütfen kötü düşünme.Kizlar nasilsiniz ?
Biz pazar gunu tasindik ve hala evin yerlesme isi bitmedi o kadar yorgunum kiCuma gunu kayinvalidemler gelmisti cumadan beri yaklasik bir haftadir elim ayagim sudan cikmadi. Surekli deterjanlarla ev temizligi yaptim. Kayinvalidem ve annem yasli ve hasta oldugu icin bir cogunu ben yapmak zorunda kaldim. Daha bugun ozonlu su ve cifle banyo yikadim Bunun bebegime zarari olmus mudur ? Duzenlide beslenemedin surekli ayaktaydim karnim basta biraz cikmisti hatta disaridan belli oluyordu ama simdi baktim inmis hic kalmamis dumduz. Birde ustumde acaip bir enerji var bir hafta oncesine kadar 9 da uyuyup kalan ben iki gundur 12 de bile ayaktayim uykum yok buda beni korkutuyor
Allah korusun bebegin kalbi dursa yada dusuk yapmis olsam belli olur muydu ? Karnimin sisligi iner miydi ?
2 gündür yatıyordum kuzum bütün biraz enerjim varken girişeyim dedim otura otura yapıyorum Zaten yoksa bel ağrım oluyorYavaş yavaş yerleştir canım. Ben haala ev bekliyorum tahminimce şubat mart gibi çıkar o zaman o halde nasıl yaparım bilmiyorum
Ne bileyim pis geldi gözüme halılar. Olmadı annemle sileriz artık bu haftaBence bekle mart gibi verirsin kuzum iki kere iş çıkarma kendine. Temizliğini de yavaş yavaş yap yorma kendini. Ben de başlıyorum birazdan inşallah
Doktor bır ay sonra gel dedı onu dınledım.doktor öyle soylesede erken mı gidiyorsun
Yok canım öyle düşünme.ama yavaş yavaş yap çok yorma kendini.çok kımyasal kullanma.ben bitkisel urunler aldım rossmandan.uykuya gelince bır ara çok uyuyordum şimdi uyku halim geçtı.oyle bışey olsa agrın felan olurKizlar nasilsiniz ?
Benımde sol tarafım şiş.bebektir bence.bebek küçük ama bunun keseyı ve eşi varYa benim karnım sertleşti ve sol kasık tarafım hafif şiş gibi birkaç gündür. Bu şişlik niye olur ki acep. Bebek olamaz heralde olsa olsa 7-8 cm birşey sonuçta
Ay bilemedim ki küçük diye ihtimal vermemiştim olabilir o zaman demek kiBenımde sol tarafım şiş.bebektir bence.bebek küçük ama bunun keseyı ve eşi var
Şimdiden bunları düşünüp sıkııntı etme de kendine :) Zamanı geldiğinde bi yolu yordamı bulunur inş.A April wind yardım edecek pek kimse yok annem dışında oda çalıştığı için artık bakacaz o zaman
Kuzum bebektir. Dedikleri gibi bebek minnak ama kesesi suyu plesantasi :) bakma o minnakliga daha neler yapacak. Benim da sag gobegimin yan tarfi bazen yumurta gibi cikiyor daha belli oluyor. Ve surekli tef gibiYa benim karnım sertleşti ve sol kasık tarafım hafif şiş gibi birkaç gündür. Bu şişlik niye olur ki acep. Bebek olamaz heralde olsa olsa 7-8 cm birşey sonuçta
Çok sağol kuzum :)Yaa kuzum çok güzel olmuş. Bu arada ben motifleri tek tek örüyordum battaniyede. Haftasonu annem geldi. Dedi bütün yap sonra yan yana birleştiriirz. Her parçayı tek tek birleştirmek zor olur dedi. Şimdi ben de böyle yapıyorum.
Çok sağol kuzum benim :) inanki bende bilmiyorum çok fazla netten bakıyorum çoğu yerine ama bunu tamamen kendim kurguladımEllerine sağlık canım ben düz atkıdan başka bir şey öremiyorum keşke bilseydim
Beni de ayda 1 çağırıyor öyle gidiyorum. 8. Ve 12. Haftalarda gittim nasipse 16. Haftada gidicemDoktor bır ay sonra gel dedı onu dınledım.doktor öyle soylesede erken mı gidiyorsun
Aynen canim. Tecrube konustu hemen :) iki tane bence de yeter kuzum. Benim de annem bi tane ordu. Hatun hem torun bakiyor hem uc gunde battaniye ordu :) ben de bitirirsem ins iki tane olacak yeter sanirim :)Çok sağol kuzum :)
Daha güzelleri senin olsun :)
Battaniye örücektim vazgeçtim canım,2yerden örme battaniye hediye gelicek belki yinede örerim ilerleyen zamanlarda
Canım bu arada senin battaniye çok güzel olmuş,anneler daha tecrübeli bak iyi akıl etmiş aklımıza gelmedi
Çok sağol kuzum benim :) inanki bende bilmiyorum çok fazla netten bakıyorum çoğu yerine ama bunu tamamen kendim kurguladım
hiç ihtimal vermemiştim o şişlik altında benim tosunum mu varKuzum bebektir. Dedikleri gibi bebek minnak ama kesesi suyu plesantasi :) bakma o minnakliga daha neler yapacak. Benim da sag gobegimin yan tarfi bazen yumurta gibi cikiyor daha belli oluyor. Ve surekli tef gibi
Bazen iki tabak yemek yersem duramiyorum cok fazla geliyor :) hepten cikiyor cok komik oluyor :)
Ben nerdeyse genelde iki hafta da bir gittim :)Beni de ayda 1 çağırıyor öyle gidiyorum. 8. Ve 12. Haftalarda gittim nasipse 16. Haftada gidicem
Kuzum zaten elini koyunca resmen enerjisini hissediyorsun. Diger tarafta o doluluk mu diyeyim his mi diyeyim olmuyor. Minnak kurbagalar belli ediyor artik kendini :)hiç ihtimal vermemiştim o şişlik altında benim tosunum mu varHep solda hissediyordum Zaten birde şişlik olunca acaba demiştim ama olabiliyormuş demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?