- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Benim doktor gidince niye geldin ki şimdi diyebilir o yüzden cesaret edemiyorumBen nerdeyse genelde iki hafta da bir gittim :)
Gerci benim yok kanamaydi yok bulantilardi yok enfeksiyondu gitmek zorunda kaldim daha cok ama dayanamiyorum da sanirim birazcik
Simdi mesela haftaya ikili sonucunu gostermeye gidicem sonra bir ay sonra gitmek fikrine cok uzagim niyeyse
Benim de sol tarafımda şişlik var orda mı şimdi bebişlerhiç ihtimal vermemiştim o şişlik altında benim tosunum mu varHep solda hissediyordum Zaten birde şişlik olunca acaba demiştim ama olabiliyormuş demek ki :)
Evet evet kuzum bende hareket değilde o doluluğu hissediyorum orda olduğu belli gibi. 1 aya hepimiz hareketleri hissetmeye başlamış oluruz büyük ihtimalleKuzum zaten elini koyunca resmen enerjisini hissediyorsun. Diger tarafta o doluluk mu diyeyim his mi diyeyim olmuyor. Minnak kurbagalar belli ediyor artik kendini :)
Öyleymiş demek ki baksanaBenim de sol tarafımda şişlik var orda mı şimdi bebişler
ayy ağlamalarımız böyle olsun mutluluktan olsun yeter kiKiz sen beni aglattin sabah sabah.güzel olmuş
Aslinda oylesi daha iyi kuzum. Bir sorun yoksa gercekten beklemek en mantiklisi. Ama ben hala tek bir yere baslayamadim:) o yuzden sorun olmuyor. Bir ona gidiyorum, bir digerine bir devlete :))Benim doktor gidince niye geldin ki şimdi diyebilir o yüzden cesaret edemiyorum2 haftada bir eşim de izin alamaz herhalde özellikle bu aralar mecbur bekliyorum bakalım
Allam ya ins canim ins. Cok guzel bir heyecan. Ben de esim hissedebilse diye bekliyorum. Cok merak ediyorum ilk hissettiginde ne hissedecek ne yapacak. Hayali bile cok guzel gercekten. Tekmeleri falan belli olur disaridan artik bir aya hatta :) videolar cekeriz ufffEvet evet kuzum bende hareket değilde o doluluğu hissediyorum orda olduğu belli gibi. 1 aya hepimiz hareketleri hissetmeye başlamış oluruz büyük ihtimalleGelse o günlerrr
Öyleymiş demek ki baksana
bende gariplik var sanıyordum ben
Oo güzel günler yakında inşallah bende merakla bekliyorum o zamanları. Bak sen öyle diyince yine aklıma geldi. benim eşim daha bebeğimizi ultrasonla dahi göremedi araştırmaya gittiğim için. Özele gitmek lazım bi görsün babasıda. Baba moduna girsinAslinda oylesi daha iyi kuzum. Bir sorun yoksa gercekten beklemek en mantiklisi. Ama ben hala tek bir yere baslayamadim:) o yuzden sorun olmuyor. Bir ona gidiyorum, bir digerine bir devlete :))
Allam ya ins canim ins. Cok guzel bir heyecan. Ben de esim hissedebilse diye bekliyorum. Cok merak ediyorum ilk hissettiginde ne hissedecek ne yapacak. Hayali bile cok guzel gercekten. Tekmeleri falan belli olur disaridan artik bir aya hatta :) videolar cekeriz ufff
Evet cnm;Bu gidişat beni korkutuyo stok yapasım var bunları duydukça
Doktorum belli değilken ben de daha sık gidiyordum canım :) aynı doktor olunca tabi süreci bildiği için sürekli gidilmiyor :) aklında doktor yok mu peki ? Sabit bir yere neden başlamadınAslinda oylesi daha iyi kuzum. Bir sorun yoksa gercekten beklemek en mantiklisi. Ama ben hala tek bir yere baslayamadim:) o yuzden sorun olmuyor. Bir ona gidiyorum, bir digerine bir devlete :))
Allam ya ins canim ins. Cok guzel bir heyecan. Ben de esim hissedebilse diye bekliyorum. Cok merak ediyorum ilk hissettiginde ne hissedecek ne yapacak. Hayali bile cok guzel gercekten. Tekmeleri falan belli olur disaridan artik bir aya hatta :) videolar cekeriz ufff
Maşallah canım annene nazar değmesin :)Aynen canim. Tecrube konustu hemen :) iki tane bence de yeter kuzum. Benim de annem bi tane ordu. Hatun hem torun bakiyor hem uc gunde battaniye ordu :) ben de bitirirsem ins iki tane olacak yeter sanirim :)
Evet çok güzeldir samsun...Samsun çok guzel bır şehır.rizeye gıderken ugrayıp gezmiştım.
Canım bu ilaçın 1 çeşidini bulmak mı sorun yoksa 3 çeşit içinde geçerli mi.Evet cnm;
Kan sulandırıcı ilaç depolarda yok.
Raporlu olmayanlara en fazla iki kutu ilaç yazıyorlar ve ilaç bitene kadar tekrar yazılsa bile alınamıyor.
Raporlu hastalara 3 aylık ilaç yazılıyor.
Depoları ara tara yok.
Bir eczacı tanıdığım var. Onu aradım en sonunda buldular. Cumartesi almaya gideceğim.
Stok yapmaya başlayabilirsiniz. Olmadı artık parayla alacağız raporlu olduğum için ilaca para vermiyorum, kaç para olmuş die baktım internete 145 lira ve kutuda 10 tane iğne var.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bı ara eczanede o kadar tuhaf oldum ki su gibi terledim, ağlayacak gibi oldum ya bulunamazsa die, ve bu ilaç bana yetmiyor akşamları da coraspirin içiyorum.
Bizim ki de iki kere geldi benle. Soylene soylene cikti:) beni sevmedi galiba arkasini donuyor. Diyip durdu:) digerinde de kalp atisini cok kisa dinletti diye soylenmisti. Evet ama birazcik daha buyusun cok da buyumeden bir gidin. Elini kolunu gorsun. Ya da detayliya gidecek misin 5. ay da? Ona ozele gideceksen ona gelir.Oo güzel günler yakında inşallah bende merakla bekliyorum o zamanları. Bak sen öyle diyince yine aklıma geldi. benim eşim daha bebeğimizi ultrasonla dahi göremedi araştırmaya gittiğim için. Özele gitmek lazım bi görsün babasıda. Baba moduna girsin
canim aklimda bir yer vardi. Evime yakin bir hastane var burda da lfi gecti hatta medipol mega. Ben nedense oraya her randevu aldigimda oncesinde bir sey oldu acilen baska yere gitmek zorunda kaldim. Uc kere randevu aldim ucunde de gidemedim. Simdi de acaba her iste bir hayir mi var. Gitmemem mi gerekiyor falan diye dusunmeye basladim.O hastanenin de cok paraci oldugunu biliyorum. Ablamda florance nightingale de bir doktoru cok ovdukleri icin tutturdu ona git diye. Dogum ucretleri de o hastaneyle ayni asa yukari. Cok arada kaldigim icin hal baslyamadim acikcasi. Boyle devletle, yakinimda ki ufak bir polklinikle takiliyorum iste :) cok muayene parasi da vermiyorum boylece. diger hastanelerin 150-200 arasi. Burada ben 55 tl veriyorum diye gidiyorum oyle. Birde dedigim gibi cok gittigim icin o kdr buyuk paralar vermek istemeidm.Doktorum belli değilken ben de daha sık gidiyordum canım :) aynı doktor olunca tabi süreci bildiği için sürekli gidilmiyor :) aklında doktor yok mu peki ? Sabit bir yere neden başlamadın
Amin canim. Sorma ben de iki gunde bir motif anca bitiriyorum neredeyse bazen hic elime alamiyorum. Saglik olsun :)Maşallah canım annene nazar değmesin :)
Ben sıkılıp bırakıveriyorum kadın 3 günde battaniye bitirmiş helal olsun :)
Yine de belli bir doktor bul canım, daha çok varmış gibi görünüyor ama zaman da çabuk geçiyor. Gönlüne göre bulursun umarım. florence nightingale doktorlarının genel olarak iyi olduğunu biliyorum, ben kalp damara gitmiştim şimdi de romatizma tedavim orada devam ediyor gidip geliyorum buradan. Şişli’deki benim gittiğim. Kayınpederim İstanbul’da özel bir hastanenin müdürlüğünü yapmış zamanında az çok biliyor hastane ve doktor durumunu. Hatta İstanbul’da kalmaya devam etseydik romatoloğumla sürekli iletişim halinde olabilmesi için florence nightingale‘e gitmeyi düşünüyordum bende. Yine de iyi araştırmak lazım tabi doktor çok önemli.Bizim ki de iki kere geldi benle. Soylene soylene cikti:) beni sevmedi galiba arkasini donuyor. Diyip durdu:) digerinde de kalp atisini cok kisa dinletti diye soylenmisti. Evet ama birazcik daha buyusun cok da buyumeden bir gidin. Elini kolunu gorsun. Ya da detayliya gidecek misin 5. ay da? Ona ozele gideceksen ona gelir.
canim aklimda bir yer vardi. Evime yakin bir hastane var burda da lfi gecti hatta medipol mega. Ben nedense oraya her randevu aldigimda oncesinde bir sey oldu acilen baska yere gitmek zorunda kaldim. Uc kere randevu aldim ucunde de gidemedim. Simdi de acaba her iste bir hayir mi var. Gitmemem mi gerekiyor falan diye dusunmeye basladim.O hastanenin de cok paraci oldugunu biliyorum. Ablamda florance nightingale de bir doktoru cok ovdukleri icin tutturdu ona git diye. Dogum ucretleri de o hastaneyle ayni asa yukari. Cok arada kaldigim icin hal baslyamadim acikcasi. Boyle devletle, yakinimda ki ufak bir polklinikle takiliyorum iste :) cok muayene parasi da vermiyorum boylece. diger hastanelerin 150-200 arasi. Burada ben 55 tl veriyorum diye gidiyorum oyle. Birde dedigim gibi cok gittigim icin o kdr buyuk paralar vermek istemeidm.
Amin canim. Sorma ben de iki gunde bir motif anca bitiriyorum neredeyse bazen hic elime alamiyorum. Saglik olsun :)
Ya doktor cok iyi zaten takip ediyorum. Adam cok pozitif. Benim de aklim kaymiyor degil o yuzden. Ama bir trafik olsa buradan sisliye gitmem olum yani. Ne bileyim. O tarz seylerden cekincem. Olmadi 5. ayda gidicem artik oraya zaten.Yine de belli bir doktor bul canım, daha çok varmış gibi görünüyor ama zaman da çabuk geçiyor. Gönlüne göre bulursun umarım. florence nightingale doktorlarının genel olarak iyi olduğunu biliyorum, ben kalp damara gitmiştim şimdi de romatizma tedavim orada devam ediyor gidip geliyorum buradan. Şişli’deki benim gittiğim. Kayınpederim İstanbul’da özel bir hastanenin müdürlüğünü yapmış zamanında az çok biliyor hastane ve doktor durumunu. Hatta İstanbul’da kalmaya devam etseydik romatoloğumla sürekli iletişim halinde olabilmesi için florence nightingale‘e gitmeyi düşünüyordum bende. Yine de iyi araştırmak lazım tabi doktor çok önemli.
İstanbul’un trafik sıkıntısı var tabiYa doktor cok iyi zaten takip ediyorum. Adam cok pozitif. Benim de aklim kaymiyor degil o yuzden. Ama bir trafik olsa buradan sisliye gitmem olum yani. Ne bileyim. O tarz seylerden cekincem. Olmadi 5. ayda gidicem artik oraya zaten.
Ayrıntılı meselesini doktoruma sorucam canım bir daha ki gittiğimde bir fikrim yok şuan o konuda:)Bizim ki de iki kere geldi benle. Soylene soylene cikti:) beni sevmedi galiba arkasini donuyor. Diyip durdu:) digerinde de kalp atisini cok kisa dinletti diye soylenmisti. Evet ama birazcik daha buyusun cok da buyumeden bir gidin. Elini kolunu gorsun. Ya da detayliya gidecek misin 5. ay da? Ona ozele gideceksen ona gelir.
canim aklimda bir yer vardi. Evime yakin bir hastane var burda da lfi gecti hatta medipol mega. Ben nedense oraya her randevu aldigimda oncesinde bir sey oldu acilen baska yere gitmek zorunda kaldim. Uc kere randevu aldim ucunde de gidemedim. Simdi de acaba her iste bir hayir mi var. Gitmemem mi gerekiyor falan diye dusunmeye basladim.O hastanenin de cok paraci oldugunu biliyorum. Ablamda florance nightingale de bir doktoru cok ovdukleri icin tutturdu ona git diye. Dogum ucretleri de o hastaneyle ayni asa yukari. Cok arada kaldigim icin hal baslyamadim acikcasi. Boyle devletle, yakinimda ki ufak bir polklinikle takiliyorum iste :) cok muayene parasi da vermiyorum boylece. diger hastanelerin 150-200 arasi. Burada ben 55 tl veriyorum diye gidiyorum oyle. Birde dedigim gibi cok gittigim icin o kdr buyuk paralar vermek istemeidm.
Amin canim. Sorma ben de iki gunde bir motif anca bitiriyorum neredeyse bazen hic elime alamiyorum. Saglik olsun :)
Enox, oksapar da aynı ilaç cnm Cleaxane bitince bu iki ilaç var. Onları yazarlar.Cleaxane farklı mi nasil yani Bu ilaçlar birbirine muadil değil mi nasıl farklı oluyor anlamafim....
Valla enox da yoktu oksapar da cnm.Canım bu ilaçın 1 çeşidini bulmak mı sorun yoksa 3 çeşit içinde geçerli mi.
En büyük korkum benimde bulamamak gidişat iyi görünmüyor elimde şuan 3 haftalık var yarın 3 aylık daha yazdırırım.
Bende senin gibiyim kan sulandırıcı +iğne kullanıyorum
Şimdi bende aradım ezcaneyi hala gelmemiş depolara işin kötüsü oksaparda yokmuş benim elimde 6 kutu kaldı bitince napicam bilmiyorum yaaa...Enox, oksapar da aynı ilaç cnm Cleaxane bitince bu iki ilaç var. Onları yazarlar.
Fakat dediğin gibi depolarda ilaç yokmuş.
Dün aklıma takıldı yazdığın, gittim doktora yazdırdım ilaç eczaneye gittim yok depolarda.
Ara tara yok, zarla zorla bulduk ilaç.
Valla enox da yoktu oksapar da cnm.
Clexane zaten biliyorsun kaldırıldı.
Hibor bana olmuyor 3500 ve 7000 liğini var. Ben 4000 lik kullanıyorum.
Sen kaçlık kullanıyorsun cnm.
Bekleme cnm git yazdır yarın.
Depolarda yok.
Eğer bulunmazsan istanbuldaysan eczacımın numarasını vereyim yanlız eczane çapa da.
Mutlaka git eşinle benim ilk kez 10+5 de gördü ve gözleri doldu ondan sonra hastanenin koridorunda deliler gibi sarıldık birbirimize. Geçen hafta tekrar gittik sımsıkı ellimi tuttu çok güldük duygulandık sevindik çok güzel duygular gerçektenOo güzel günler yakında inşallah bende merakla bekliyorum o zamanları. Bak sen öyle diyince yine aklıma geldi. benim eşim daha bebeğimizi ultrasonla dahi göremedi araştırmaya gittiğim için. Özele gitmek lazım bi görsün babasıda. Baba moduna girsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?