- 15 Temmuz 2016
- 8.687
- 14.679
- 248
Enox kullanan oksapar kullanabiliyor cnm ikisininde 4000 liği var.Ben normalde clexane kullanmıyorum canım,oksapar kullanıyorum.
Geçen hafta yazdırdım 3 kutu oksapar,eczanenin elinde cleaxane varmış dozlarında sorun var diye cleaxane almadım.
Başka bir eczaneden aldım bende.
Oksapar 4000lük kullanıyorum bende
Peki bu soruna çözüm aramıyolar mı
Ben Manisadayım canım teşekkür ederim :)
Büyük şans gerçekten, inşallah sonuna kadar böyle gider. Allah bize de nasip etsin :)Patronumun müdürümün gözlerinden öpüyim vallaNe işverenler var. Ben ilk işe girerken çocuk istediğimi söyledim sorun olmadığını söylediler ve başladım. Geçen sene terfi aldım patronuma da müdürüme de bu sene içinde tüp bebek denemeyi düşünüyorum onu da gözönünde bulundurun dedim. Çünkü bu süreçte fazla hastaneye gidip gelmek gerekiyor ve bulunacağım pozisyonda tek kişi olucaktım yani yerime bakabilecek kimse yoktu. Yine de kabul ettiler başkasını da alsak bizi yarı yolda bırakmayacağı ne malum biz senden memnunuz dediler. 6 ay sonra falan tedaviye başladım bu süreçte malum çok izin almaların oldu. Transferim oldu 10 gün rapor aldım sonrasında 1 ay çalışabildim ve 3 haftadır raporluyum 3 hafta daha raporum var. Yeni birisini alın benim ne zaman geleceğim belli değil diyorum yok bırakmıyorlar bende uzaktan bağlanıp elimden geldiğince işlerimi yapmaya çalışıyorum. Patronum sakın iyi olmadan geliyim demesin diyomuş
Bu nasıl iş yaa insan hayatı bir kura mı bağlı devlet bu olayı biran önce çözse çok iyi olucak yoksa düşünmek bile istemiyorum Allah korusun.Enox kullanan oksapar kullanabiliyor cnm ikisininde 4000 liği var.
Bı eczane kendileri ilaç girişimi yapmayı unuttukları için ücretsiz bir kutu oksapar verdi bana oksapar da kullanıyorum.
Etken maddeleri aynı zaten.
A Azram38 yazmış dolardan dolayıymış.
Olmadı yurt dışında akrabalarımızdan getirttireceğiz hepimiz.
Allah yardımcımız olsun.
Çözüm bulurlar inşallah fakat şöyle bir durum var bu ilaç spesifik bı ilaç ve kullananlarda spesifik hastalar.
Kan pıhtı sorunu olan insanlara coraspirin verilip gönderiliryor.
Fakat bizler hamile olan kan pıhtı sorunlu kişileriz iğneleri biz gibi hastalar kullanıyor.
Bu konu önem listelerinin inşallah baş sıralarındadır.
Ya ben iktisat gördüm birazda ilgiliyim ilaçlar reel kurdan değil anlaşılan sabit kurdan alımı satımı yapılır.
Bu nasıl iş anlamadım.
Bu ilaçlar farklı mı geliyor. Kur anlaşmaları serbest piyasa ekonomisi üzerinden yapılıyorsa işimiz iş o zaman.
Kafama bu konu çok takıldı.
Buradaki yazılanları okudukça gerçekten ne kadar şanslı olduğumu anladımBüyük şans gerçekten, inşallah sonuna kadar böyle gider. Allah bize de nasip etsin :)
Nasıl düşündün ki14 haftalık bir gebelik için bu bile fazla
Siz hemen hemen takviminiz doğruysa 16 hafta sayılırsınız. Hala cinsiyet konusunda kesin değil mi diyorlar, çok ilginç gerçekten.
Oglusunuza erkek bi kardes geliyor ozman. Ne güzel iyi arkds olurlar.Takvimim doğru hatta ultrasonda 1 hafta önde yani herhalde takibimi yapmadığı üiçin kesin demedi. Ama bakın burda çıkın tı dedi ve gösterdi. Bir oğlum var içime hep kız doğmuştu. Karnım da değişik geniş büyüyor. Ama eşimin tahmini tuttu
Yazdıramayız.Bu nasıl iş yaa insan hayatı bir kura mı bağlı devlet bu olayı biran önce çözse çok iyi olucak yoksa düşünmek bile istemiyorum Allah korusun.
Diyelim ki raporlu 3 aylık doz yazdırdık yeni kullanmaya başladık peki daha sonra 3 aylık daha doz yazdırıp alabilir miyiz.
Stok yapabilir miyiz yoksa 3 ay dolması mı gerek ?
Canım çok geçmiş olsunKızlar en çok korktuğum şey başıma geldi
Taş düşürdüm
Acile gittim serum verdiler
Nasıl bir sancı ama anlatamam
Taş sancısına doğum sancisiyla aynı diyorlar
Daha önce doğum yapmadım ama çok kez taş düşürdüm
Hamileyken bunu yaşamaktan çok korkuyordummalesef geldi yine beni buldu
Kızlar en çok korktuğum şey başıma geldi
Taş düşürdüm
Gelmiş geçmiş olsun canım. Moralini yüksek tut, bir şey olmaz Allah'ın izniyle.Kızlar en çok korktuğum şey başıma geldi
Taş düşürdüm
Canım çok geçmiş olsuntekrarlamaz inşallah
Geçmiş olsun
Gelmiş geçmiş olsun canım. Moralini yüksek tut, bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Teşekkür ederim kızlar
Allah kimseye yasatmasin
Çok zor bir sancı
Taş düşmeseydi halimi düşünemiyorum bile
Çok şükür düştü de kurtuldum hemen
Allah kimseye dermansız dert vermesin sağlığıyla sınamasın
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar en çok korktuğum şey başıma geldi
Taş düşürdüm
Ben geçen paylaşmıştım aktarın birinden yağ karışımı aldım içerisinde sadece yağlar var başka kimyasal bir içeriği yok onu kullanıyorum 2 hafta olacak.Kızlar çatlak için krem felan kullanıyor musunuz? Artık göbişler büyümeye başladı. Ben lierac duydum ama almadım daha. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 1 aydır.
Maşallh canım bebişine. Ben anlayamadım cinsiyeti :)İyi akşamlar kızlar.gıttı
İyi akşamlar kızlar gıttım doktora maşallah her şeyı çok iyi.gelişimi bır hafta ilerdeymiş.cınsıyet için çok erken dedı soylemedı.zaten bellı gıbı degıldı.once dık durdu sonra su içtım bekledım bu sefer yan yattı:)sız anlıcak mısınız bakalım
Amin canım, teyzem de hamileyken taş düşürmüş ama kolay olmamış çok sancı çekmiş. İlaç da alamadığı için günlerce acıyla kıvranmış. Sen çok şükür düşürmüşsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?