2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
PambukPrensess Bana bi iş görüşmesinde o zaman bekardım evlenmeyi düşünüyor musun? Eğer buraya başlayacaksan evlilik ve çocuğu unut demişlerdi tabii kısmet plansızsa ama işverenler acımasız biraz.

Bana bi iş görüşmesinde o zaman bekardım evlenmeyi düşünüyor musun? Eğer buraya başlayacaksan evlilik ve çocuğu unut demişlerdi tabii kısmet plansızsa ama işverenler acımasız biraz.
Benim de haziranda mülakatım vardı çocuk düşünmüyorsun dimi demişti şube müdürü, ertesi ay hamile kaldım onlar da dönüş yapmadılar zaten

Benim de haziranda mülakatım vardı çocuk düşünmüyorsun dimi demişti şube müdürü, ertesi ay hamile kaldım onlar da dönüş yapmadılar zaten
Yeni evli olarak dezavantajını yaşadım iş görüşmelerinde genelde tercih etmiyorlar inşallah bebeğimi biraz büyüttükten sonra da bi bahane bulmazlar

Yeni evli olarak dezavantajını yaşadım iş görüşmelerinde genelde tercih etmiyorlar inşallah bebeğimi biraz büyüttükten sonra da bi bahane bulmazlar
Bende öyle, mezun olunca evlendim zaten sonra da hep potansiyel anne gözüyle baktılar. Şimdi de küçük bi şehirdeyiz zor pek umudum kalmadı iş yönünden, yıllarım çöpe gitmiş gibi hissediyorum

Siz hemen hemen takviminiz doğruysa 16 hafta sayılırsınız. Hala cinsiyet konusunda kesin değil mi diyorlar, çok ilginç gerçekten.

Kimse neler olacağını garanti edemez ki. Azraille de anlaşma yapmamı ister misiniz diye sormak gerekiyor bu gibi sorularla gelenlere aslında. Ben de İK cıyım. Ve böylesi kıt/kişilerin özeline karışan zihniyetlere sinir oluyorum.

Bana da ik görüşmesinde söylemişlerdi aday mülakatlarına gidecsksin sahada da olabilirsin olmaz diye zaten orayı direkt elemiştim. Ama şuan bebeğin kadar mucizevi bir şey yok sizin yerinizde olsam hiç kafama takmazdım ne derse desinler

Çocuğu doğurup şirketin hissesine ekliceksin sanki

Herşey olabilir. Bekarsın evlenirsin. Evlisindir çocuğun vardır tekrar çocuğun olur. Yada hepsi vardır boşanır evlenir tekrar çocuk yaparsın kime ne. Ama bu kafadakiler de hep patron oluyor işte.

Patrona bizzat gidip söyledim zaten hamile olduğumu. Çalışmaya devam etmek istediğimi. O da saolsun medeni bir şekilde hayırlı olsun dedi. Sorun etmemiş gibi gözüktü. Zaten gebelikte çıkarmak yasak.

Ben normalde clexane kullanmıyorum canım,oksapar kullanıyorum.
Geçen hafta yazdırdım 3 kutu oksapar,eczanenin elinde cleaxane varmış dozlarında sorun var diye cleaxane almadım.
Başka bir eczaneden aldım bende.
Oksapar 4000lük kullanıyorum bende
Peki bu soruna çözüm aramıyolar mı
Ben Manisadayım canım teşekkür ederim :)

Patrona bizzat gidip söyledim zaten hamile olduğumu. Çalışmaya devam etmek istediğimi. O da saolsun medeni bir şekilde hayırlı olsun dedi. Sorun etmemiş gibi gözüktü. Zaten gebelikte çıkarmak yasak.
Onu öyle kılıfına uyduruyorlar ki canım şirket küçülmeye gitti kriz var diyorlar zaten 1 yıl dolmadığı için tazminat hakkında olmuyor ve işe de son giren belki sen oluyorsun ve çıkarıyorlar yeter ki zihniyet kötü olsun çok kişi mağdur oldu öyle

Çocuk olunca izne ayrılma durumu işe konsantre olamama gibi şeyleri düşünüyorlar sözde. Bekar birini işe alsan ne fark edecek ? Belki işten ayrılıp gidecek, ya da sevgilisiyle kavga edecek o da işe konsantre olamayacak :) değişik bir bahane ama özellerde kullanıyorlar maalesef bunu. Hemen yüzlerini ekşitip ‘hmmm yeni evlisin, çocuk var mı?’ Diyorlardı :) çocuktan sonra da gitsem kesin kaç yıllık mezunsun tecrübe yok diye eleyecekler. E biz napalım o zaman yavrumu büyütürüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…