2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Allah bir daha yaşatmasın canım. Bol su iç, böbrekler için her zaman faydalı.

Kızım iyileşemedi. Bir buçuk aydır hep hastayız Cumartesi acile gittik. Bi sürü ilaçla döndük. Hiç biri işe yaramadı. Bugün gene doktora götürdüm. Ciğerleri dolmuş iyice çok kötü olmuş dedi doktor. Hastaneye yatırdı en az 3 gün burdayız. Napıcaz bilmem. İnşallah hemen iyileşir kuzucum.

Oy kıyamam kuzuya ya. Atlatır inşallah bir an önce. geçmiş olsun..

Bunu ben de merak ediyorum ya elimde 5kutu var o bitmeden alabilirmiyimki bazi ilaclarda elinde var gorunuyo diyorya eczaneler

Canim zaten be su ana kadar hep 10kutu yazilip 9kutu aldim eczaneden devlet 9kutuyu karsiliyo bitsin tekrar yazdirirsin demislerdi ilk gebeligimde hep oyle verildi

Canim zaten be su ana kadar hep 10kutu yazilip 9kutu aldim eczaneden devlet 9kutuyu karsiliyo bitsin tekrar yazdirirsin demislerdi ilk gebeligimde hep oyle verildi
Canım sen benden daha iyi biliyorsundur.
Benim ilk hamileligim sen tecrübelisin.
Doğumdan sonra bana doktor 40 gün daha kullandıracak iğne, sende doğumdan sonra kullanacakmısın?

Canım benimde ara ara karnımın altına agrı giriyor normal miymiş???

Geçmiş olsun, bir an önce atlatır inşallah

Canım sen benden daha iyi biliyorsundur.
Benim ilk hamileligim sen tecrübelisin.
Doğumdan sonra bana doktor 40 gün daha kullandıracak iğne, sende doğumdan sonra kullanacakmısın?
10 gun kullanmistim canim ben dogumdan sonra doktorum oyle istemisti. Bakalim bunda kac gun diyecek

Çok geçmiş olsun Allah tez vakitte şifa versin inşallah

10 gun kullanmistim canim ben dogumdan sonra doktorum oyle istemisti. Bakalim bunda kac gun diyecek
Size bişey sormak istiyorum. Doğumunun sezeryanla mi oldu bilmiyorum ilkinde ama bı yerde okumuştum clexane tarzikan sulandırıcı kullananlara spinal tarzı belden uyuşturma yapmıyorlarmis genel anestezi tercih ediyorlarmış. Size doktorunuz bişey demismiydi bu konuda

Selam kızlar. Çok şükür bulantılar bitti iştahım yerine geldi. Kilom 48 biraz karnım da çıktı ama kilo hep aynı. İnşallah kilo alırım yaa şöyle bir dünya gözüyle 55 filan olduğumu görecek miyim kilo verememek kadar alamamak da dert:/

Bir yandan çok çalışıyorum. Haftada 2 gün sabah 9 akşam 8. Bir gün zaten nöbetteyim hiç eve gelemiyorum. Bir gün yüksek lisans için başka bir şehre gidip geliyorum. Bir yandan da ev işleri...çok yoruluyorum ama gene de bin şükür keyfim yerinde Allah sağlık versin de. Şubata kadar dişimi sıkacağım sonra gelsin Doğum izni :) bende durumlar böyle

Normal dogum yapmistim ben. En basindan her sey yolunda gidince doktorum sezeryani dusunmedi bile. Son gune kadar igneyi de kullanmaya devam etmistim.O yuzden o konuda bilgim yok canim.

Normal dogum yapmistim ben. En basindan her sey yolunda gidince doktorum sezeryani dusunmedi bile. Son gune kadar igneyi de kullanmaya devam etmistim.O yuzden o konuda bilgim yok canim.
Anladım canım. Maşallah. bu sefer de öyle güzel gitsin herşey senin için hepimiz için insallah

Çok geçmiş olsun canim ya. Allah yardımcin olsun.

Hım benim hem kan pıhtı hem damar tıkanıklığı rahatsızlığım olduğu için 40 gün kullan dedi doktor sanırım.
Hafta ya perinatolojiye randevu aldım inşallah damarlarım açılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…