2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Tez vakitte iyileşir inşallah.

Geçmiş olsun canım.agrın neden olmuş.yarım saat onceden çikolata yede gıt

Sağolun kızlar. Kreş bizi mahvetti hamileyken hastane ayrı zor zaten. Kızımda öksürdükçe bi kötü oluyorum. Dokunsalar ağlayacağım.
Geçmiş olsun. İlk yılı ise kreste kaçınılmaz çok hasta oluyorlar. Toparlar çok güçlü çocuklar bizden daha dayanıklı ateşe hastalığa. Siz de dikkat edin hastane ortamında kendinize

Geçmiş olsun canım.yedıklerıne çok dıkkat et o zaman.inş bır daha olmaz

Geçmiş olsun. İlk yılı ise kreste kaçınılmaz çok hasta oluyorlar. Toparlar çok güçlü çocuklar bizden daha dayanıklı ateşe hastalığa. Siz de dikkat edin hastane ortamında kendinize
sağol canım.
Ne kadar dikkat edilirse o kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama çok temiz olduğu söylenemez inşallah hastalık kapmam

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
Çok geçmiş olsun tatlım. Bir daha yaşatmasın rabbim Sürekli taş oluşuyorsa böbreğinde doğum sonrasında düzenli tetkik yaptır. Kardeşimde de aynı sıkıntı var. Hatta biz farkettiğimizde bir böbreği komple taş doluydu böbreği alınmak zorunda kaldı. Tabi bütün bunların altında taşa sebebiyet veren çok farklı bir hastalık olduğunu ameliyattan da sonra - yıllar sonra öğrendik.
Kızlar çatlak için krem felan kullanıyor musunuz? Artık göbişler büyümeye başladı. Ben lierac duydum ama almadım daha. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 1 aydır.
Bende dün sormuştum. Lierac aldım eczaneden. 115 tl idi eczanedeki fiyatı.
Çok çok geçmiş olsun tatlım. Tez zamanda iyileşir kuzucuk inşallah. Çocuklarımız hasta olmasın mümkünse.

Kızlar bugün yarın Gratis teşekkür tüm ürünlerde net %50 indirim var. Geçen ben lierac gördüm Gratis te hatta Uni Baby nin de vardı çatlak losyonu ve yağı iki çeşit bio oil gördüm bide bitkisel bı iki marka çatlak ürünü. Doğal yağlar da vardı Shiffa bile marka bı bakın isterseniz baya inecek çünkü benim gittiğim Gratis pek büyük bile sayılmazdı belki size daha fazla çeşit bile denk gelir. Sevgiler...

Günaydın kızlar. Dun aksamdan beri fena durumdayim.Bu sabah birde baş agrisi eklenmis bulunuyor.
Misafirlerim geldi dün iş güç beni çok yordu.belim taş gibi oldu tutuldu.Yorgunluktan ve agridan uyuyamadm bile defalarca uykum bölündü. Çocuklar evin altini üstüne getirdi. Bunlardan biride benim erkek kardesim 3.snfa gidiyor.
Kardesime yapma deyince annem rahatsiz oluyor .Seninde olsun da daha beter olursa görürsün gibisinden(kinama )demek istiyor.
Yapma diyip kizacagi yer de benim sinirimi bozuyor.Benim mobilyalarim halilarim hep acik renk neredeyse beyaz yani. Yazık günah degil mi?
Misafirlige gelen halam surekli gelir sagolsun ama kendisi misafir dusmanidir .Bayramda bile misafir gelmesin diye erkenden yollara dökülür.
Ben kabul ettim .Misafiri geri ceviremiyorum. Yüzüm tutmuyor.
Ama perişan oldum bugün kontrolum var umarim bebegim de iyidir.

geçmiş olsun canım. kendine de dikkat et lütfen. keşke seni yerine annen k validen ya da bi başkası kalabilse. babam da hastanede yatıyor inan gidemiyorum ziyarete çok tehlikeli diye. insanın eli kolu bağlanıyor çok zor durum. inşallah doğru tedavi ile bir an önce iyileşir. Rabbim şifa versin.

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
Çok çok geçmiş olsun tatlım. Tez zamanda iyileşir kuzucuk inşallah. Çocuklarımız hasta olmasın mümkünse.
aminnn

Sağolun. Benden başka kimse yok kızımla kalacak. Kv burda olsa ziyarete bile geleceğini sanmam annem 8 saat uzakta. Eşim ben kalayım dedi ama Devlet Hastanesi odadan bizden başka biri daha var. Kadınların yanında eşim olmaz şimdi hem eşim de Benim gibi bakamaz. Sürekli elimi yıkıyorum. Ama nereye kadar korur bilmem

Geçmiş olsun.canım sende biraz bencıl ol kabul etme kımseyı boşver bebişini duşun.bel ağrısı çok kotu oluyor

Geçmiş olsun.korkma bebegıne hiç bişey olmaz

Keşke kabul etmeseydiniz üzüldüm gerçekten bende geçenlerde bi arkadaşımı reddetmek zorunda kalmıştım insan başına gelmeyince anlaymıyor demek ki hatta yatıyorum dememe rağmen gelcem dedi bende kibarca reddettim :/ sizde öyle yapın bundan sonra çünkü gerçekten sağlıklı bir birey gibi olamıyorsun 1 sn iyiysen 5 sn miden bulanabiyor başın dönüyor e bir de hazırlık hizmet şuanki ruh halim kaldırmıyor maalesef

Aminnn. İnşallah:)
Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin inşallah madem odadasınız soğukta olsa mutlaka camı açın yarım saatte bir odayı havalandırın en kötü odanın kapısı açık olsun ama cam en iyisi wc de klozete oturmayın antibakteriyel jellerden kullanın her gün duş alın eve gidin o esnada eşiniz dursun kızınızın yanında allah korusun en ufak enfeksiyon bile gebelikte çok zararlı her gün kıyafetlerinizi değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…