2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sağolun odada başkaları olunca kafama göre cam açamıyorum ama içeri çok havasız. Ara sıra açıyorum müsade isteyip. Kapı açık ama hep. Akşam eşim gelecek. Duş almak için gidicem eve inşallah. Klozet kullanmıyorum sürekli elimi yukayıp antibakteriyel jelleri kullanıyorum. Umarım sıkıntısız çıkarız.

Iyi haberlerle gel canim bebegin iyidir emin ol

Gecmiş olsun. Kiyamam kuzuya kendinize dikkat edin nolur

Gecmis olsun

O yag karisimini tekrar paylasir misin canim zahmet olmazsa

Hayırlı cumalar kızlar.dun doktorum ense kalınlıgına baktı 0.8 çok ıyı dedi ikili test istemedıgıme dair kağıt imzalattı.saglıklı duruyor bebegın dedı.kaşıntım vardı Hindistan cevızı yagı surmuştum çok ıyı geldı dedım antıbiyotık ozellıgı varmış.mantar kaşıntı gıbı sorununuz varsa sızde surun çok etkili

Annenizde olsa onun da sizi düşünmesi lazim hatta sizden önce onun cocuklara yapmayin etmeyin demesi lazım çünkü biliyor ki siz hamilesiniz . Bundan sonra sizde ona göre davranın sizinde caniniza yazık . Sizi kabul etmeyeni sizde etmeyin suan ben kimseyi davet etmiyorum kabul da etmiyorum çünkü ben bakilacak durumdayim ben baskasina nasil hizmet edicem. Misafirin başımın üstünden yeri var ki hic eksik olmaz mutlaka her ay yatılı misafirim vardir dört dörtlük agarlamaya çalışırım bi kac gun yatin dinlenin hayırlı cumalar

Canım ben Kayserideyim ben burdan bı arkadaşımdan 8000 lik buldum ama doktorum benimki 6000 lik olduğu için dozu tutturamazsin sıkıntı olur dedi ama sen doktoruna sor eğer bir gün durup birgün vurursan yada yarim yarim ne bilim işte olur derse yollarım sana 30 kutu kadar var....

Ya senin güzel kalbinden öperim.
İnan çok duygulandım.
Ben bı gün coraspirin içmeyi unuttum ertesi gün damarlarımın ağrısından duramadım.
Gün aşırı iğne yapmayı kabul etmezler.
Bulamazsan 6000 lik eczacımın numarasını vereyim kargoyla kayseriye gönderir.

Kızlar kalçamda bir çizik gördüm sabah kırmızı bir çizgi çatlakmı oluyor şimdi o.ve çatlaksa bile bukadar erken çatlarmı inşallah çatlak değildir

Kızlar kalçamda bir çizik gördüm sabah kırmızı bir çizgi çatlakmı oluyor şimdi o.ve çatlaksa bile bukadar erken çatlarmı inşallah çatlak değildir
Kilo aldıysan olabilir canım. Birşeyler kullanma başlamış mıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…