Insaallah canimAnladım canım. Maşallah. bu sefer de öyle güzel gitsin herşey senin için hepimiz için insallah
Geçmiş olsun canım aşırı ağrı kanama yoksa birşey olmamıştır. Bebişlerimiz korunaklı yerde karnın üstü düşmemişsin zatenKızlar az önce yere düştüm kontrolluydu birden dengemi kaybettim dizimin üstüne doğru durdum ama korkmalı mıyım bilmiyorum wcye gittim şuanlık leke vs bir şey yok
Kilo alımlarımız artacak canım benim tartı yok haberim yok kaç kilo aldığımdan. Yediklerimiz yaramaya başlayacak ee bebişte büyüyor gram kazanıyor kese büyüyor suyu artıyor :)Bebek yağı kullanıyordum da işe yaramıyor demekki. Bende anlamadım 13.haftaya kadar kilo aldım bu iki hafta içinde 2 kilo aldım fazla yemememe rağmen
Kızlar az önce yere düştüm kontrolluydu birden dengemi kaybettim dizimin üstüne doğru durdum ama korkmalı mıyım bilmiyorum wcye gittim şuanlık leke vs bir şey yok
Günaydın kızlar. Dun aksamdan beri fena durumdayim.Bu sabah birde baş agrisi eklenmis bulunuyor.
Misafirlerim geldi dün iş güç beni çok yordu.belim taş gibi oldu tutuldu.Yorgunluktan ve agridan uyuyamadm bile defalarca uykum bölündü. Çocuklar evin altini üstüne getirdi. Bunlardan biride benim erkek kardesim 3.snfa gidiyor.
Kardesime yapma deyince annem rahatsiz oluyor .Seninde olsun da daha beter olursa görürsün gibisinden(kinama )demek istiyor.
Yapma diyip kizacagi yer de benim sinirimi bozuyor.Benim mobilyalarim halilarim hep acik renk neredeyse beyaz yani. Yazık günah degil mi?
Misafirlige gelen halam surekli gelir sagolsun ama kendisi misafir dusmanidir .Bayramda bile misafir gelmesin diye erkenden yollara dökülür.
Ben kabul ettim .Misafiri geri ceviremiyorum. Yüzüm tutmuyor.
Ama perişan oldum bugün kontrolum var umarim bebegim de iyidir.
Sağolun odada başkaları olunca kafama göre cam açamıyorum ama içeri çok havasız. Ara sıra açıyorum müsade isteyip. Kapı açık ama hep. Akşam eşim gelecek. Duş almak için gidicem eve inşallah. Klozet kullanmıyorum sürekli elimi yukayıp antibakteriyel jelleri kullanıyorum. Umarım sıkıntısız çıkarız.
geçmiş olsun canım. kendine de dikkat et lütfen. keşke seni yerine annen k validen ya da bi başkası kalabilse. babam da hastanede yatıyor inan gidemiyorum ziyarete çok tehlikeli diye. insanın eli kolu bağlanıyor çok zor durum. inşallah doğru tedavi ile bir an önce iyileşir. Rabbim şifa versin.
Elimde 2 kutu iğne vardı bugün 9 kutu yazdırdım,elimde olduğu için alamadım çarşamba ödüyecekmiş çarşamba yazdırmamı söyledilerYazdıramayız.
3 ay dolunca yazdırabiliriz.
Hatta bı kutu elimde var diye 10 kutu ilaç vermiyor. 9 kutu veriyor.
Elimizdekiler biticek öyle yazdırılabilicez.
Arkadaşım geçen gün haberlerde izlemedin mi, Ankara bı hastane yazı yayınladı dolar kurundan dolayı hayati riskli ameliyatlar dışında ameliyat yapılmayacakmış.
Canım çook geçmiş olsun inşallah biran önce toparlar iyileşirKızım iyileşemedi. Bir buçuk aydır hep hastayızCumartesi acile gittik. Bi sürü ilaçla döndük. Hiç biri işe yaramadı. Bugün gene doktora götürdüm. Ciğerleri dolmuş iyice çok kötü olmuş dedi doktor. Hastaneye yatırdı en az 3 gün burdayız. Napıcaz bilmem. İnşallah hemen iyileşir kuzucum.
Hayırlısı böyleymiş demekki canım Allah diğer evladına sağ salim uzun ömürle büyümeyi nasip etsin inşallah.Kuzum diger bebek 6 haftadan sonra buyumedi tek bebisle buyuyoruz Allaha sukur.vyarin cinsiyet ogrenmeye gitcez :)
Canım ağrın leken sızın falan yoksa korkma Allahın izniyle birşey olmamıştır inşallahKızlar az önce yere düştüm kontrolluydu birden dengemi kaybettim dizimin üstüne doğru durdum ama korkmalı mıyım bilmiyorum wcye gittim şuanlık leke vs bir şey yok
Canım ben bugün 15+0ım devlete gittim ilk defa cinsiyet söylemedi 18.haftadan önce söylemiyoruz dediKızlar cinsiyet öğrenenler kaçıncı haftalarda öğrendiniz
Devlet hastaneleri 16.haftadan önce söylemiyor diyenler var
Ben şu an 14.haftadayim
12.haftada doktor ikili testi yaptı ve bir ay sonra kontrole gel dedi
Yani normal kontrol zamanımda 17 haftalık oluyorum
Ama ben haftaya doktora gideceğim
Taş düşürdüğüm için içim rahat etmedi, doktorum da gel bakalım dedi
Sizce 14.haftada cinsiyet belli olur mu
Doktor görürse söyler mi
Devlet hastanesine gidiyorum
Maske hiç aklıma gelmedi. Eşime diyimde gelirken alsın. Sağol canım :)Diger konulari yazmis arkadaslar da maske kullansan bi de
Canım ben bugün 15+0ım devlete gittim ilk defa cinsiyet söylemedi 18.haftadan önce söylemiyoruz dedi
Çok iyi doktorlar da var geçiştirenler de var maalesef kuzum. 3 yıl önce burada devlet hastanesine gittim kadın doğuma, o kadar güzel ilgilendi ki doktor. Hatta sonra tekrar kontrole gittim o yokmuş diğer doktora sıra verdiler iptal ettim birkaç gün geçince gittim ona tekrar. Sonra duydum ki devletten ayrılmış başka bir şehirde özele geçmiş.. 3 yıl boyunca hiç gitmemiştim hamilelik planı sırasında gidiym dedim devlete gittim, içeri girmemle çıkmam bir oldu diyebilirim. Hastası çok o yüzden geçiştirdi desem o da değil bomboştu neredeyse. Ve bu doktor hastanede tek kadın doğumcu şu an. Merkezde de başka hastane yok. Herkesin niye ilçelerdeki özellere gittiğini anlamış oldum bende.Kızlar ben bugün tsh kontrolü için dahiliyeden sıra bulamadım devlette kadın doğuma gittim.
Allah herkese iyi insan iyi doktorlarla karşılaştırsın gerçekten insanlar boşuna para verip özele gitmiyorlar.
Muayene etmesi 1 dakika bile sürmedi o kadar soğuk ve ilgisizdiki anlatamam.
Bebeğin crl ölçüsünü bile almadı kafa çapını ölçmüş sadece,ultrason terimlerinden eve gelince kendim baktım netten anladığım o oldu.
Eşimi çağırdım muayeneye gönülsüz aldılar halbuki onun en doğal hakkı.
Cinsiyeti sordu eşim 18.haftadan önce söylemiyoruz diye tersledi,neyseki kendi doktor kontrolümüze az kaldı
Canım doktordan doktora değişiyor ama görürse söyler diye düşüyorum. Bana 12+5te erkek dedi ama kemik yapısına göre mi dedi tam bilmiyorum. Benim doktorumda 16. Haftacıydı normalde :) 14. Haftada daha belli olur diye düşünüyorum. Pozisyona vs. Bağlı tabi ama inşallah gösterir de gözükürKızlar cinsiyet öğrenenler kaçıncı haftalarda öğrendiniz
Devlet hastaneleri 16.haftadan önce söylemiyor diyenler var
Ben şu an 14.haftadayim
12.haftada doktor ikili testi yaptı ve bir ay sonra kontrole gel dedi
Yani normal kontrol zamanımda 17 haftalık oluyorum
Ama ben haftaya doktora gideceğim
Taş düşürdüğüm için içim rahat etmedi, doktorum da gel bakalım dedi
Sizce 14.haftada cinsiyet belli olur mu
Doktor görürse söyler mi
Devlet hastanesine gidiyorum
Böylelerine sinir oluyorum ya 2 cümle kursa ağzı düşecek sanki.. 18. Haftada geç sanki organ gelişimi 16da tamamlanmış oluyor çünkü. Doktorum başka hastasına söylerken duymuştum belli bir süreden sonra bebek çok büyüdüğü için görmek zorlaşıyormuş zaten o yüzden 16. Hafta en ideal zamanlardan biri. Ne diyeyim Allah doktorlarımızı biraz daha vicdanlı etsin inşallah:) Eş konusuda benim en gıcık olduğum nokta. Eşim koridorda beklerken bile fırça yiyor geçen asistanla kavga edecekti nerdeyse bırak içeri girmeyi koridorda bile beklemesine izin vermiyorlar en dışta duracakmış :) Ama yine diğer Erkek doktor eşleri kalp atışını duysun diye içeri çağırttırıyormuş. Valla daha merhametli oluyorlar bazı erkek doktorlar.Kızlar ben bugün tsh kontrolü için dahiliyeden sıra bulamadım devlette kadın doğuma gittim.
Allah herkese iyi insan iyi doktorlarla karşılaştırsın gerçekten insanlar boşuna para verip özele gitmiyorlar.
Muayene etmesi 1 dakika bile sürmedi o kadar soğuk ve ilgisizdiki anlatamam.
Bebeğin crl ölçüsünü bile almadı kafa çapını ölçmüş sadece,ultrason terimlerinden eve gelince kendim baktım netten anladığım o oldu.
Eşimi çağırdım muayeneye gönülsüz aldılar halbuki onun en doğal hakkı.
Cinsiyeti sordu eşim 18.haftadan önce söylemiyoruz diye tersledi,neyseki kendi doktor kontrolümüze az kaldı
Sağol canım.Canım çook geçmiş olsun inşallah biran önce toparlar iyileşir
Evet cnm.Elimde 2 kutu iğne vardı bugün 9 kutu yazdırdım,elimde olduğu için alamadım çarşamba ödüyecekmiş çarşamba yazdırmamı söylediler
Eşi niye içeri almıyorlar ki çok saçma değil mi ? gerçekten mantıklı bi açıklaması var mı bunun bilmediğim için soruyorum ? Gelsin görsün adam bebeğini ne var ki bunda ya çok saçma gerçekten.Canım doktordan doktora değişiyor ama görürse söyler diye düşüyorum. Bana 12+5te erkek dedi ama kemik yapısına göre mi dedi tam bilmiyorum. Benim doktorumda 16. Haftacıydı normalde :) 14. Haftada daha belli olur diye düşünüyorum. Pozisyona vs. Bağlı tabi ama inşallah gösterir de gözükür
Böylelerine sinir oluyorum ya 2 cümle kursa ağzı düşecek sanki.. 18. Haftada geç sanki organ gelişimi 16da tamamlanmış oluyor çünkü. Doktorum başka hastasına söylerken duymuştum belli bir süreden sonra bebek çok büyüdüğü için görmek zorlaşıyormuş zaten o yüzden 16. Hafta en ideal zamanlardan biri. Ne diyeyim Allah doktorlarımızı biraz daha vicdanlı etsin inşallah:) Eş konusuda benim en gıcık olduğum nokta. Eşim koridorda beklerken bile fırça yiyor geçen asistanla kavga edecekti nerdeyse bırak içeri girmeyi koridorda bile beklemesine izin vermiyorlar en dışta duracakmış :) Ama yine diğer Erkek doktor eşleri kalp atışını duysun diye içeri çağırttırıyormuş. Valla daha merhametli oluyorlar bazı erkek doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?