2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar az önce yere düştüm kontrolluydu birden dengemi kaybettim dizimin üstüne doğru durdum ama korkmalı mıyım bilmiyorum wcye gittim şuanlık leke vs bir şey yok
Geçmiş olsun canım aşırı ağrı kanama yoksa birşey olmamıştır. Bebişlerimiz korunaklı yerde karnın üstü düşmemişsin zaten
Bebek yağı kullanıyordum da işe yaramıyor demekki. Bende anlamadım 13.haftaya kadar kilo aldım bu iki hafta içinde 2 kilo aldım fazla yemememe rağmen
Kilo alımlarımız artacak canım benim tartı yok haberim yok kaç kilo aldığımdan. Yediklerimiz yaramaya başlayacak ee bebişte büyüyor gram kazanıyor kese büyüyor suyu artıyor :)
Bebeyağının içinde petrol katkısı var diye duymuştum ben onun için yanaşmadım. Bazı şeyler genetik oluyor ama yine de nasılsa çatlayacağım diye salmamak lazım benim görüşüm :) bende kullanıyorum yağ ama çatlayacağımdan Eminim.
Birde bence ne kadar doğru bilmiyorum ama nemsiz bırakmamak önemli ne sürdüğümüzün pek önemi var mı bilmiyorum açıkcası.

Kızlar az önce yere düştüm kontrolluydu birden dengemi kaybettim dizimin üstüne doğru durdum ama korkmalı mıyım bilmiyorum wcye gittim şuanlık leke vs bir şey yok

Geçmiş olsun canım
Lekelenme yoksa bir şey olmaz galiba
Birkac gün uzanıp dinlenme imkânınız varsa dinlenin bence

Çok geçmiş olsun canım
Umarım kontrolün güzel geçmiştir ve bebiş iyidir

Bu haftalarda baş ağrısı olabiliyormuş ama sizinki galiba yorgunluk ve strese bağlı oldu

Dinlenme imkânınız varsa bol bol dinlenin

Ben de henüz misafir kabul etmeye cesaret edemiyorum

Çok geçmiş olsun
İnşallah kızınız da bir an önce sağlığına kavuşur
Kıyamam, çocuklar hasta olunca ben çok üzülüyorum

Size de Allah kolaylık versin
Hastanede kalmak psikolojik olarak da hijyenik açıdan da çok zor

Babanıza Allah şifa versin inşallah
Benim babam da yaklaşık bir aydır onkoloji servisinde yatıyor

iki hafta önce memlekete ziyarete gittim, bir hafta her gün gidip gördüm babamı

Bana da sen odaya çıkma, hastaneye girme vs dediler ama babamı başka görme şansım yoktu
Sadece bir kere doktorundan zorla izin aldık bahçeye çıkardık babamı ama bu kez de onun için zararlı olur diye çok korktuk

Kızlar cinsiyet öğrenenler kaçıncı haftalarda öğrendiniz
Devlet hastaneleri 16.haftadan önce söylemiyor diyenler var

Ben şu an 14.haftadayim
12.haftada doktor ikili testi yaptı ve bir ay sonra kontrole gel dedi
Yani normal kontrol zamanımda 17 haftalık oluyorum

Ama ben haftaya doktora gideceğim
Taş düşürdüğüm için içim rahat etmedi, doktorum da gel bakalım dedi
Sizce 14.haftada cinsiyet belli olur mu
Doktor görürse söyler mi
Devlet hastanesine gidiyorum

Elimde 2 kutu iğne vardı bugün 9 kutu yazdırdım,elimde olduğu için alamadım çarşamba ödüyecekmiş çarşamba yazdırmamı söylediler

Canım çook geçmiş olsun inşallah biran önce toparlar iyileşir

Kuzum diger bebek 6 haftadan sonra buyumedi tek bebisle buyuyoruz Allaha sukur.vyarin cinsiyet ogrenmeye gitcez :)
Hayırlısı böyleymiş demekki canım Allah diğer evladına sağ salim uzun ömürle büyümeyi nasip etsin inşallah.
Allah gönlüne göre versin canım :)
Öğrenince haber ver

Canım ağrın leken sızın falan yoksa korkma Allahın izniyle birşey olmamıştır inşallah
Yinede çok içine sinmez rahat edemezsen devlete gidip baktırabilirsin.
Dikkat et kuzum kendinede bebişinede

Kızlar ben bugün tsh kontrolü için dahiliyeden sıra bulamadım devlette kadın doğuma gittim.
Allah herkese iyi insan iyi doktorlarla karşılaştırsın gerçekten insanlar boşuna para verip özele gitmiyorlar.
Muayene etmesi 1 dakika bile sürmedi o kadar soğuk ve ilgisizdiki anlatamam.
Bebeğin crl ölçüsünü bile almadı kafa çapını ölçmüş sadece,ultrason terimlerinden eve gelince kendim baktım netten anladığım o oldu.
Eşimi çağırdım muayeneye gönülsüz aldılar halbuki onun en doğal hakkı.
Cinsiyeti sordu eşim 18.haftadan önce söylemiyoruz diye tersledi,neyseki kendi doktor kontrolümüze az kaldı

Canım ben bugün 15+0ım devlete gittim ilk defa cinsiyet söylemedi 18.haftadan önce söylemiyoruz dedi

Canım ben bugün 15+0ım devlete gittim ilk defa cinsiyet söylemedi 18.haftadan önce söylemiyoruz dedi

İşte ben de çevremde devlette söylemiyorlar diye duydum demek doğruymuş

İnsan merak ediyor ya
Gerçi biraz bebekle de alakalı
Gostermezse nasıl öğreneceğiz :)
Benim arkadaşım 32.haftaya kadar öğrenemedi

Çok iyi doktorlar da var geçiştirenler de var maalesef kuzum. 3 yıl önce burada devlet hastanesine gittim kadın doğuma, o kadar güzel ilgilendi ki doktor. Hatta sonra tekrar kontrole gittim o yokmuş diğer doktora sıra verdiler iptal ettim birkaç gün geçince gittim ona tekrar. Sonra duydum ki devletten ayrılmış başka bir şehirde özele geçmiş.. 3 yıl boyunca hiç gitmemiştim hamilelik planı sırasında gidiym dedim devlete gittim, içeri girmemle çıkmam bir oldu diyebilirim. Hastası çok o yüzden geçiştirdi desem o da değil bomboştu neredeyse. Ve bu doktor hastanede tek kadın doğumcu şu an. Merkezde de başka hastane yok. Herkesin niye ilçelerdeki özellere gittiğini anlamış oldum bende.

Canım doktordan doktora değişiyor ama görürse söyler diye düşüyorum. Bana 12+5te erkek dedi ama kemik yapısına göre mi dedi tam bilmiyorum. Benim doktorumda 16. Haftacıydı normalde :) 14. Haftada daha belli olur diye düşünüyorum. Pozisyona vs. Bağlı tabi ama inşallah gösterir de gözükür
Böylelerine sinir oluyorum ya 2 cümle kursa ağzı düşecek sanki.. 18. Haftada geç sanki organ gelişimi 16da tamamlanmış oluyor çünkü. Doktorum başka hastasına söylerken duymuştum belli bir süreden sonra bebek çok büyüdüğü için görmek zorlaşıyormuş zaten o yüzden 16. Hafta en ideal zamanlardan biri. Ne diyeyim Allah doktorlarımızı biraz daha vicdanlı etsin inşallah:) Eş konusuda benim en gıcık olduğum nokta. Eşim koridorda beklerken bile fırça yiyor geçen asistanla kavga edecekti nerdeyse bırak içeri girmeyi koridorda bile beklemesine izin vermiyorlar en dışta duracakmış :) Ama yine diğer Erkek doktor eşleri kalp atışını duysun diye içeri çağırttırıyormuş. Valla daha merhametli oluyorlar bazı erkek doktorlar.

Elimde 2 kutu iğne vardı bugün 9 kutu yazdırdım,elimde olduğu için alamadım çarşamba ödüyecekmiş çarşamba yazdırmamı söylediler
Evet cnm.
Benimde elimde bı kutu var diye 90 günlük iğne verdi. Yani 9 kutu alıcam.
Bende yarın almaya gidicem iğneleri gelmiş.
Neyse bulduk ya hiç değilse kafamız bı süre rahat eder.

Eşi niye içeri almıyorlar ki çok saçma değil mi ? gerçekten mantıklı bi açıklaması var mı bunun bilmediğim için soruyorum ? Gelsin görsün adam bebeğini ne var ki bunda ya çok saçma gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…