2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ee bir odada 6-7 kişi birden olunca mahremiyet adı altında eşler alınamıyor. Ama derdin olunca hasta mahremiyeti diye bir nane kalmıyor ne alakaysa. Doktorla birlikte en az 7 kişi ile daha paylaşıyorsun resmen derdini. Nerden tutsan elinde kalıyor bencede saçmalık

Kızlar az önce yere düştüm kontrolluydu birden dengemi kaybettim dizimin üstüne doğru durdum ama korkmalı mıyım bilmiyorum wcye gittim şuanlık leke vs bir şey yok
Çok geçmiş olsun canım.
Sağolun. Aynen hijyenin en çok olması gereken yer ama o temiz değil. Birde başkası olunca odada ayrı sıkıntı. Kadın bi tuaf ve herkesin dedikodusunu yapıyor rahatsız oldum
Kızım çizgi film izliyor ona karışıyor. Çocuk sıkılıyor ve mecbur telefon veriyorum bazen. Ona laf ediyor. Onun çocuğu 9 aylık tabi verilmez ama bizim ki 4 buçuk yaşında sıkılıyor durmuyor ne yapayım. Oyun hamuru mu getireyim eve gidince kitap getiricem bakalım ne kadar oyalarsa.

İşe bak mahremiyet diye eşini almıyor ama aynı anda 6-7 hastayı içeride bekletiyor. Cidden öyle yani nerden tutsan elinde kalıyor.

İşe bak mahremiyet diye eşini almıyor ama aynı anda 6-7 hastayı içeride bekletiyor. Cidden öyle yani nerden tutsan elinde kalıyor.
Evlenmeden hemen önce Doğum kontrol hapı almak için gitmiştim. Doktor sordu evli misin hayır dedim ne için geldin dedi dkh için kan tahlili vermeye dedim. Odadakiler bir bakıyordu görmen lazım. Pis zinacı der gibiydiler resmen

Malesef devlet hastanelerinde eşleri içeriye almıyorlar
Hatta bazı hastanelerde kadın doğum polikinliginin olduğu alana bile giremiyor eşler

Ben hastanede çalışan arkadaşa sordum niye eşleri almıyorlar dedim
Bazı erkekler karılarını doktordan kıskanıp gereksiz konuşmalar yapıyor dedi

Tabi kendilerince de en geçerli mazeretleri hasta mahremiyeti

Ama ben tekken bile almadı doktor
Kalp atışını dinletti bana
Eşim de duyabilir mi dedim
Biliyorsunuz eşleri almıyoruz dedi

Kızlar selamlar öncelikle mesaj yazıp destek olan arkadaşlara teşekkür ederim.Hastaneye ikili test icin gittim.Hamdolsun ense kalınligi 1.1 çkti bu deger iyi galiba. Doktor birsey demedi de benim tahminim iste.
Birde bebegin eşi içe doğru dolaniyormuş latince bir adı var. P.circumuallata yazıyor.Bir iki hafta erken doguma sebebiyet verebilir bunun icin yapacak birsey yok dedi. Az biraz tedirgin oldum ama beklemekten baska yapacak birseyimiz yok.

İnşallah gittiğimde gösterir ve doktor da görüp benimle paylaşır
Sabırsızlanıyorum cinsiyetini öğrenmek için

Kıyamam ya en çok hareketli zamanları tabi çocuk sıkılır
Siz hiç aldırmayın o kadına
Keşke imkan olsaydı tek odada kalabilseydiniz, o zaman daha rahat olurdu ama artık özel odalarda bile yer bulmak neredeyse imkansız

Hem evli değilsin hem doğum kontrol hapı kullanmak istiyorsun tabi ki kınayacaklar seni orada ayak üstü bilip bilmeden
Bence mantıklı bir açıklama değil o ya bahane gibi olmuş daha çok. Bana yanlış geldi o adam 9 ay boyunca o heyecana şahit olamayacak. Hani öyle bişey olsa bile kurunun yanında yaş da yanıyor o yüzden mantıklı gelmedi. Ama kural diyorlar bişey de diyemiyorsun maalesef.

Ben ank da devlet hastanesine gidiyrm. Orada beklerken bi kaç bayana sordum 20. Haftada daha cinsiyetini bilmediğini soyledi. Yanı dev. Hastanesindeki her doktor da söylemiyor. Söyleyenler de varmis tabi. Ben de 15 haftaligim daha tahmin yapan bile olmadi.aslinda merak etmiyor da diilim hani

Kızlar plasenta circumvallata dedi doktor bugün.internette cok az bilgi var ve pek iç açıcı degil.canm skldı. fetal ölümden erken doguma kadar skntili süreçler yasanabiliyormus.Simdi okudum

Canim cok gecmis olsun. Kucukken benim basima da bu gelmisti. Hatta ben bildiginiz 9 gun falan yuruyememistim. Cok kilo vermistim. O donem annem bana ac karnina pekmez tereyagi ve bal veriyormus ac karnina. Hakiki hepsi ama. Sonra toparlamisim. Cigerlerimde ki su mikrop hepsi gitmisti cok sukur. Rabbim sifasini versin ins dualarim sizinle. Ins bir an once toplar kuzucuk. Dikkat et sen de kendine cnm.

Kızlar plasenta circumvallata dedi doktor bugün.internette cok az bilgi var ve pek iç açıcı degil.canm skldı. fetal ölümden erken doguma kadar skntili süreçler yasanabiliyormus.Simdi okudum
İkili test için gözün aydın canım öncelikle. Diğer konu için çok riskli bir durum olsa doktor söylerdi bence. İnternete hiç bakma en abartılı halini okursun her şeyin. Araştırıp canını sıkma hiç

çoğu dev hastanesi aynı anda 3 4 kadını içeri alıyor muayene ediyor . ben çok yaşadım. O yüzden sanirim eşleri almıyorlar. Başka bi yerde gittiğim dev hastanesi beni tek almıştı bnde annem de gelebilir mi o da dışarda dedim adam tabiki dedi. Ilgilendi bebeği gösterdi kalp atislarini dinletti resim verdi bütün sorularimi cevapladı. Tamamen doktoruna göre değişiyor malesef.

Geçmiş olsun canım
Lekelenme yoksa bir şey olmaz galiba
Birkac gün uzanıp dinlenme imkânınız varsa dinlenin bence

Canım ağrın leken sızın falan yoksa korkma Allahın izniyle birşey olmamıştır inşallah
Yinede çok içine sinmez rahat edemezsen devlete gidip baktırabilirsin.
Dikkat et kuzum kendinede bebişinede

Kızlar çok teşekkür ederim dayanamadım acile gittim çok tatlı bi doktor vardı güzel ilgilendi bebeğime baktık ultrasonda çok hareketliydi kalp atışlarını gösterdi cihaz biraz eskiydi sonra da kanama vs var mı diye vajınal de baktı şükür her şey normal dedi içim rahatladı kızlar

Cok gecmis olsun bende diğer gebeligimde düşmüştüm evde bi sorun olmadi şükür dr orda pamuk ipliğiyle bağlı degil bisey olmaz demisti :)

Aynı anda birden fazla hastayı içeri almaları çok yanlış zaten. Hepsini birden muayene edemiyorsun ki neden alıyorsun içeriye.. sana iyi doktor denk gelmiş, doktor seçimi bu yüzden çok önemli gerçekten.

Canim ben de ki durum ayni mi bilmiyorum ama bana da bebegin esi asagida dedi. Latince adini soylemedi. Yukari cikmasi bekleniyor 6-7 aylik olana kdr dedi. Yoksa boyle bir hastanede dogum yapamazsin riskli gebelik grubuna girer dedi. Kanama baslarsa ozele gitme sakin devlete git dedi. Senin hayati tehliken olur cocugu gectim artik dedi.kan takviyesi yapmak gerekir vs dedi. Senin ki ice dogru derken neyi kastetti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…