2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
canm senin ki plasenta previa galiba. Benimki daha farkli birseymiş.Doktorun tarif ettigi seyi de pek anlayamadim. Internette zaten cok kotu seyler yaziyor.Tum moralim alt ust oldu ya. Doktor bir iki hafta erken gelebilir dedi baska birsey demedi ama su internet ortami tuylerimi diken diken ediyor.

Benim eşimi almıyorlar ama en azından her kontrolde ultrason görüntüsü veriyorlar

Kardeşim hamileyken gataya gidiyordu
Orda görüntü kağıdı bile vermiyorlardı
Eşleri de polikinligin olduğu alana bile almiyorlardi
Tabi bu dediğim GATAnin gerçekten GATA olduğu zamanlar
Şimdi nasıldır bilmiyorum

Merhaba sat aramiz iki gün bende 11+4 de ikili test icin ultrason cekildim 1.6 cikti bugunde kan sonuclarimi aldim dr hersey normal dedi sizinde sonucunuz normaldir Allahin izniyle

Gözün aydın canım
Güler yüzlü doktor insana enerji veriyor

Kızlar plasenta circumvallata dedi doktor bugün.internette cok az bilgi var ve pek iç açıcı degil.canm skldı. fetal ölümden erken doguma kadar skntili süreçler yasanabiliyormus.Simdi okudum
Neyin sonucuna göre söyledi bunu doktor
Sıkma hemen canını
Sağlıkla gelir inşallah bebeğin

Merhaba kızlar kanama lekenme yaşayan var mı 10 gündür yatıyorum ama bir türlü geçmiyor en son kontrolde bebek iyiydi çok şükür ama korkuyorum

Ben üzülürdüm ya her kontrolde gelsin istiyorum, bir kere izin alamadığı için birlikte gidemedik sonraki kontrole gelmek için ciddi çaba sarf etti :) herkes ister görmek ama işte almıyoruz dedikleri zaman da insanın elinden bir şey gelmez.

Evet canim baktim oyleymis. Kuzum plesanta temelli her sey degiskenlik gosterebiliyor. Cunku bebis hareket ettikce onun yeri de degisiyor. Internet degil doktorunu onemse. Yoksa internette en ufak sivilcee kanser teshisi koyarlar. Icini ferah tut. Iki hafta erken olsa nolcak ki? Millet iki ay once doguruyor turp gibi doguyor cocuklar masallah. Saglikli olsunlar da tek iki hafta erken olmasi kotu bir sey degil. Belki cok saglikli ilerleyen bir gebelikte bile son anda br seyler degisebiliyor. Erken geliyor vs.. du bakalim. Stres yapma kotuyu cagirma.

Yaa bu arada kizlar surekli okuyorum ama cok mudahil olamiyorum. Kan sulandirici igne muhabbeti surekli donuyor. Rabbim yardimciniz olur. Ins ne yavrulariniz ne siz hic bir sorun yasamazsiniz. Tedarik etmekte insallah zorlanmazsiniz. Surekli giremedigjm icin bir cok olayin basini ucunu kaciriyorum. Ya da hizlica okuyup cikiyorum.
Kimilerinin babasi, kimilerinin cocugu rahatsiz allah hepsine sifa versin.
Kendi gebeliginde sorun yasayanlarada Rabbim sifa versin ve olumlu dusunme gucu versin. Sonunu hayirli eylesin ins. Zorlu surectengeciyoruz hepimiz. Daha fazla zorlasmadan kuzularimizi saglikli bir sekilde kucaginiza aliriz ins. Dualarim sizinle. Bol bol guzel seyler dusunun dileyin. Birimizin duasi bilmesekte birine yarar belki.
Ben de hoca gibi vaaz verme gayretinde degilim de boyle cok olumsuz seyler ojuyunca uzuldum cok. Dilerim guzel haberler aliriz.
Cuttingcorners ve havadansudan gozunuz aydin sizjnde

Merhaba kızlar kanama lekenme yaşayan var mı 10 gündür yatıyorum ama bir türlü geçmiyor en son kontrolde bebek iyiydi çok şükür ama korkuyorum
Canim ben 5. haftadan 10. haftaya kdr lekelenmelerim oldu. Progestan kullandim surekli. Ama suan yok cok sukur. Sizin ileri ki haftalarda olmus. Her hangi bir tedavi uyguladi mi?

Bebeklede alakalı durum canım doktorlada alakalı bizim bugünkü durum doktorla alakalıydı

İlk kanama olduğunda 5 haftalıktı canım iğne ve progestan başladım.1 hafta sonra normale döndü her şey. Sonra 12 haftalıkken çok ciddi kırmızı kanama yaşadım tekrar iğne ve progestan başladık. O tarihten beri ara ara kahverengi leke ya da pembemsi leke oluyor progestanı sabah öğle akşam içiyorum hiç kesmedik en Som geçen hafta bugün gittik yine iğne oldum.tek tesellim bebek iyi ama bu durum korkutuyor

ay canm cok tesekkur ederim ya inan iyi geldi.Bundan sonra bu internetten bu seylere bakmiycam gercekten dedigin gibi sorun 1 se 1000 oluyor. Bebek istedik aylardır skntıya girdik.Bebek oldu simdi baska baska seyler ckyor.Ne olacak bu skntılar hic bilmiyorum

Bende de 5 haftadan 12 haftaya kadar devam etti kahverengi lekenlenmeydi bende progestan kullandim ilk baslarda kesti lekelenmeyi sonra ilaci kullanmama ragmen hep devam etti dr önemli olan pembe veya kirmizi aktif kanama olmasi dedi suan vucudun eski kanamayi atiyo korkma bol bol yat ben yuruyunce ve is yapinca daha cok oluyodu iki seferde pembe olmustu

Kızlar bu arada muayneyi doğumhanede oldum yani beklediğim yer ile doğumhane arasında koridor vardı ve gördüklerimden çok etkilendim gerçekten anne olmak kolay değil beni en çok etkileyen yanında refakatçin olmaması maalesef devlette... keşke buna bi çözüm bulsalar o süreçte insan yalnız olmayı hak etmiyor

Peki doktor ne diyor? Bebegin esi asagida mi sizin de? Benim oyle orn. O yuzden yasayabilirsin kanama dedi. Ama suan yok cok sukur. Lekelenmeyse gecer cnm allahin izniyle. Benim doktorum doguma kdr kanamasi olan insanlar olabiliyor. Saglikli bebisler de dunyaya geliyor korkma demisti o donem.

Olumlu dusun guzel dusun cnm. Rabbim buyuk. Dedigin gibi boyle bir lutufun nasip olmadigi nice insanlar var. Allah sonnnu guzel eylesin ins.

Onu sorucam hemşeriye. Varsa özel oda geçicem.
Siz daha kötü olmuşunuz. Bende her gün bal veririm keçi boynuzu özü veriyorum ama ne kadar doğal bilemem

Onu sorucam hemşeriye. Varsa özel oda geçicem.

Siz daha kötü olmuşunuz. Bende her gün bal veririm keçi boynuzu özü veriyorum ama ne kadar doğal bilemem
Evet cnm benim maalesef doktorlar umidi kesip eve yollamislar hatta o donem. Dedem sagolsun yetismis. Hepsi kendi urunuydu. Insallah kuzucugun atlatir. Simdi hastanedeyse ztn ilaclari iyi gelir. Ama sen de kendine dikkat et lutfen. Allah guc kuvvet versin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…