2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ara ara pembe olmadı tedirgin ediyor ki 10 gündür yatıyorum geçmedi bir türlü
Canım benim progestan eksikliği yeterli gelmiyor 20. Hafta da geçecek inşaşşah dedi ozaman kese üretiyormuş bebeğe

Bende küçükken zatürre olmuşum bir iki aylık falanmışım. Doktorlara Allahtan ümit kesilmez demişler:)
Az evel özel oda sordum ama yokmuş. 3 tane tek kişilik oda varmış ve doluymuş

Erkek dr demissiniz de ben de ozellikle kadin dogumda erkek drlarin daha hassas olduğunu düsünüyorum. Adet agrim yuzunden bikac dr gezdim. Hepsi iyi ilgilendi bi tane kadin dr a gittim o gecistirdi. Agridan aglayarak gitmstim. Bi agri kesici bi dogum kontrol hapi verdi. Bi de burda yazamayacagim bi mudahalesi oldu o zamandan beri kadin dr a gitmem pek

Yok canım bende aynı fikirdeyim kesinlikle erkek doktorlar daha merhametli ve anlayışlı. Benim doktorum bayan ama ben alışkanlıktan devam ettim yoksa erkek doktora gidecektim. Bir kere o doktora gittim ben erkek olana yani. İnan ki o kadar ilgiliydi ki odaya giren her hastasının adını biliyordu x hanım diye hitap ediyordu vs özel özel ilgileniyordu resmen. Hatta bir hamile bayan vardı bir sorunu varmış kadın giderken geri döndürdü elleriyle dosyasını aldı açtı birşeyler gösterdi böyleyken böyle olur bu sonucunuz böyle çıkmış diye 10 dk anlattı olabilecek şeyleri.
Benim ilk başta değerim az az artmıştı o doktora denk geldim hemen gittim keseyi görelim diye beni o kadar rahatlatmıştı ki gülerek adımla ilgili espiri bile yaptı falan ne bileyim :) Hatta bazen hala düşünüyorum ona mı geçsem diye

Bende küçükken zatürre olmuşum bir iki aylık falanmışım. Doktorlara Allahtan ümit kesilmez demişler:)
Az evel özel oda sordum ama yokmuş. 3 tane tek kişilik oda varmış ve doluymuş
Oy kuzum ya. Allah kimseyi hastanelere dusurmesin. Yoklugunu da gostermesin.. kolayliklardiliyorum canim. Maske mantikli. O dezenfektanlar da elicok tahris eder ve kimyasallar. Bol bol nemlendir hava al.

Rica ederim canım burda birbirimizin sikintilarini sevinclerini kederlerini paylasiyoruz da bi iğnede ne var keske elimde olsada herkese versem hepimiz sipalarimiz için çekiyoruz bu sıkıntıyı yeterli onlar iyi olsun burda bı ezcane aradı bugün 8 tane bulmuş hemen yazdır gel dedi akşam üzeri sağlık ocağına zor yetiştim yazdırdım attım reçeteyi yarında gidip alacam şimdilik 1 aylık iğnem var nerdeyse genede bulamazsam sana söylerim cnm düşünmen yeter çok saol Allah razı olsun....

Arkadaşlar hastaneden ve enfeksiyondan bu kadar korkmayın her enfeksiyon hatta çoğu enfeksiyon bebeğe zarar vermez, sizi yıpratır sadece, ben önceki hamileligimde 34. Haftaya kadar yoğun bakımda çalıştım, hemde antibiyotiğe dirençli enfeksiyonu olan hastaları aldım, içiniz rahat olsun, tabiki korunun ama korkulu rüya görecek birşey yok..
Hepinizi opuyorum, "isimdeyimgucumdeyim" canım kızına çok geçmiş olsun bir an önce iyileşmesi dileğimle...

Çok haklısın kuzum iyiside çok geçiştirenide.
İnsanlarda zaten artık devlet yerine özeli tercih ediyolar iyisi olsun diye,herşeyden önemli bizlerin birer insan olduğunu unutup muamele yapıyorlar.
Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın
Bırak 2 cümle kurmayı canım hepi topu yarım saniye sürdü diyebilirim muayeneyi bile.
Yaptı mı yaptı oluyor işte ne diyeceğimi şaştım benim amaçım tsh kontrol ettirmekti onun bile sadece 1 tanesini kontrol etmişler sinir oldum eve gelince ne t3 nede t4de bakmış hepsi bir değerlendiriliyor bu testler halbuki.
Cinsiyet konusuna gelince cihazları gerçekten özeldekine bakarak çook eskiydi belki o yüzden 18.haftaya atmıştır diyorum.
Muayeneden çıkınca eşim 35 ekran tv gibiydi diyo :)
Evet cnm.
Benimde elimde bı kutu var diye 90 günlük iğne verdi. Yani 9 kutu alıcam.
Bende yarın almaya gidicem iğneleri gelmiş.
Neyse bulduk ya hiç değilse kafamız bı süre rahat eder.
Canım ben bu zamana kadar hep 3er kutuluk yazdırdım,şuanda elimde 2 kutu var ama bitiş gününü çarşamba olarak gördüğü için yeni kutu vermedi senin anlatımına göre elimdekinden hariç 7 kutu daha vermesi gerekmiyor muydu

Ben de ilk hamileliğimde hastaneye gittiğimde hangi doktor boşsa ona girmiştim ve bayandı , gereksiz müdahale ve tetkikleri oldu, o günden sonra hiç gitmedim bayana , sanki daha acımasız gibiler biz de yaşadık ne var bunda diyor gibiler.erkek doktor daha anlayışlı geliyor bana , tabii illa ki istisnalar vardır

Merhaba kızlar kanama lekenme yaşayan var mı 10 gündür yatıyorum ama bir türlü geçmiyor en son kontrolde bebek iyiydi çok şükür ama korkuyorum
En son ne zaman kontrole gittin ? Devam ediyorsa için rahat değilse tekrar git istersen rahatlamak için.
Kuzum gözün aydın olsun
Darısı sıradaki kontrol ve testlerimize olsun inşallah
sağol kuzum amin inşallah

Canım çok sağol Allah razı olsun gerçekten güzel duaların,dualarında bizleride unutmadığın için
Rabbim evladını korusun sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Plesantanın genelde aşşagıda olma durumu erkek bebeklerde daha çok görülüyormuş,ilerleyen aylarda yukarı çıkabilirmiş inşallah sizinde öyle olur biran önce yukarı çıkar stresleriniz son bulur.
Tüp bebek grubundan bir arkadaşımında böyle doktoru istirahet vermiş,hiç kalkmadan yatıyor.
Eğilmek,çok fazla ayakta kalmamak,uzanmamak,ilişki gibi şeyleri doktoru yasaklamıştı.kimi hastada progestan desteği veriliyormuş doktorunuza bir danışın bu durumu
Birde bu durumu en iyi aydınlatıp takip eden doktorlar perinataloji uzmanlarıymış

Kötü doktor o kadar insanın kanını emiyor ki tüm enerjisini alıyor resmen insanın bizde ilk kese için gittiğimizde araştırma hastsnesine gittik ve eşimi odadan kovdu resmen :/ o an şok oldum sonra da rahim ters olduğu için göremedi boş gebelik olabilir dedi allahım o günü hafızamdan silmek istiyorum

Canım devlete hep gidiyorsan hep aynı doktora git derim yok yere moral bozuyorlar.

Kızlar annemlerdeyim Doğum hikayesini anlattıyorum.
Ben evlenmeden önce hiç bahsetmezdi :)
Fırsat bulmuşken anlat dedim hayır demedi şaşırdım
Bu arada herkese tam cevap veremiyorum kardeşim dibimde sürekli konuşuyo okuduğumu bile anlamıyorum

Oy kuzum ya. Allah kimseyi hastanelere dusurmesin. Yoklugunu da gostermesin.. kolayliklardiliyorum canim. Maske mantikli. O dezenfektanlar da elicok tahris eder ve kimyasallar. Bol bol nemlendir hava al.
Eve geldim bi banyo yaptım. Yatıp uyuyasım var. Şimdi eşim yanında ama gece kalamaz kadınlarla. Birazdan hazırlanıp çıkıcam. Allah başka dert vermesin gerçekten. Bugünümüzü aratmasın.

Kızlar clexane bulmakta sıkıntı yasayan var mı? Bende 2 kutu kaldı biraz depolamayı düsünüyorum

Bulduysan çok sevindim.
Olmadı bak şöyle yaparız, ilacın biter bulumazsan, sen ilacını yazdırısın ben eczaneden alır sana kargolarım.
Yeter ki ilaçsız kalmayalım.
Senden de Allah razı olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…