2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm raporun var mı senin, raporlu hastaya 3 aylık ilaç yazılabiliyorlar.
Raporun yoksa en fazla 2 / 3 kutu yazıyorlar diye biliyorum.

Hemde nasıl psikoloji bozuyolar canım inan ol daha 5 dk önce aklımdan geçti gebeliğin ilk haftalarında cihazlardan ötürü keseyi falan görmüyolar nasıl oluyodur diye düşündüm senden bu yorumu görünce nasıl bişey düşünmüşüm dedim hemen :)
Yok canım devamlı gittiğim doktorum bu değil özelde bir doktor
yazarım kuuzum :) senin nasıl gidiyo bebişle
Allaha çok şükür şimdilik iyi gidiyor canım inşallah sonuna kadarda böyle güzel devam eder.
10+6 ve 11+6 da bizim bebişi erkeğe benzetti ondan sonraki kontrollerde bebiş göstermedi :)
Devam ettiğin ilaçların var mı canım
Kızlar clexane bulmakta sıkıntı yasayan var mı? Bende 2 kutu kaldı biraz depolamayı düsünüyorum
Canım ben clexane değil oksapar kullanıyorum,ilaçları dolar kurundan dolayı depolarda bulmak sıkıntıymış depolaman senin için faydalı olur
Arkadaslar 3 lu testi yaptirdiniz mi veya yaptirmayi dusunuyomusunuz
3lü test nasıl oluyor canım
Kaçıncı haftalar arasında oluyor
Bizede doktor 4lütesti tavsiye etti tercihi bize bıraktı

Cnm raporun var mı senin, raporlu hastaya 3 aylık ilaç yazılabiliyorlar.
Raporun yoksa en fazla 2 / 3 kutu yazıyorlar diye biliyorum.
Raporum var canım 7.haftada çıktı raporum
Ama bu zamana kadar hep 3er kutu yazıldı

Bende devlet hastanesine gidiyorum12.haftada gitmistim kontrole doktor cinsiyeti bidahaki dort hafta sonraki kontrolde soyliycem dedi. Pazartesi kontrolumuz. Her kontrolde esimde benle girebiliyor iceri ve suan doktor hastanede tek doktor. Hastaneye gore degisiyor demekki

Raporum var canım 7.haftada çıktı raporum
Ama bu zamana kadar hep 3er kutu yazıldı
Muhtemelen raporu seçmeyi unutuyordur doktor.
Raporluyum deyince doktor beni eczaneye gönderdi ekrandan baksınlar kaç kutu yazabiliyorsam öğren gel yazıyım dedi.

Eczacı önce raporsuz baktı iki kutu dedi.
Ben raporluyum raporu seçtiniz mi dedim, seçti 10 kutu yazdırabiliyorsun dedi.
Doktora gittim on kutu yazdı.
Bende bilmiyordum dün öğrendim.
Raporlu diğer hastalara yapılan işlem sana nasıl yapılmaz.

16 hafta ile 18 hafta arasi galiba yapiliyomus bana 16.haftada tekrar gel dedinben de ne yapilacak diye sordum ikilide ense kalinligina bakiliyo ucludede ensede acikligi varmi yokmu diye bakiyoruz dedi
Anladım canım yaptırıcakmısın peki
Yaptırırsan inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Canım benim raporlu olduğumu takibi yapan kadın doğumcum biliyor fakat şöyleki son kontrolde eczaneden rapor çıktısını istediler,içeriğinde ne yazıyor ekleyelim diye.
Daha önce bilmiyordum bende 3 aylık doz yazılabildiğini belki doktorunda aklına gelmedi o konuda bilgim yok.
Bugün ise sağlık ocağına yazdırdım 3aylık doz şeklinde elimde var görüldüğünü söyledi eczacı çarşamba bitişi görünüyor iğnenin halbuki benim elimde hiç açılmamış 2 kutu var çarşamba nasıl bitiş görünüyor onuda anlamış değilim
Kafam çok karıştı

Canım rapor olunca sadece raporu çıkaran doktor yani kendi kadın doğumcun 3 aylık yazabiliyor sağlık ocağı ve diğer devlet hastanelerindeki doktorların en fazla 10 tane yazma hakları varmış bende bugün ezcaneden öğrendim bugün 8 yazdırdım yarın Alcam ayın 9 unda kontrol var o zamanda 45 tane yazdırabilirsiniz dedi....

Sağol canım.
hastaneden korkmak değil aslında lavabolar falan çok pis peçete yok ve odalar çok havasız. İnsanlar çocuklar hasta olacak die pencere açmıyor daha beter oluyoruz ortam ister istemez korkutuyor. Bebeğe bişey olmaz ama ben fena hasta olurum gibime geliyor

Nasıl yani canım tam olarak anlamadım.
Sağlık ocağı ve raporu çıkarmayan hastanelerdeki doktorlar 10 adet mi yazabiliyorlar yoksa 10 kutu mu.
Sen ayın 9unda kontrole gittiğinde 45 kutu mu yazdırıcaksın ?
Benim raporumu tüp bebek doktoru çıkardı,raporu çıkartırken sağlık ocağından falan ilacı yazdırabilirsin dedi.
Gebelik takibimi tüp bebeği yapan doktor değil başka bir doktor takip ediyor,bu zamana kadar hep 3 kutu 1 aylık olarak yazdılar

Ben dörtlü test yaptırıcam. İkili taramada bir değer az bişey düşük çıkmıştı o yüzden doktor dörtlü tarama istedi
Canım senle günlerimiz aynı
Dörtlüyü doktor bize bıraktı yaptırıp yaptırmamayı
Sen ne zaman yaptırıcaksın
İnşallah temiz çıkar

Canım bende bu zamana kadar bilmiyordum ama bugun eczacı söyledi kutu bazında yazıyorlar cnm.

Kızlar bu raporu nasıl çıkardınız ya ben çıkartamadım. Tüp bebek doktorum çıkartamadığını devlet hastanesine gitmem gerektiğini söyledî, sonrasında kadın doğumcudan randevu aldım gittim eğitim araştırma hastanesine gitmen gerek dedi, okmeydanına gittim oradaki kadın doğumcu da çıkartmadı. Aile hekimine gidip 5 kutu yazdırıyorum. O da 10 gün gidiyor.

Tüp bebek doktorun nasıl çıkartmadı canım
Benimkini tüp bebek doktoru çıkarttı.
Senin kutu içinde 2 adet mi var canım 10 gün gidiyor

Tüp bebek doktorun nasıl çıkartmadı canım
Benimkini tüp bebek doktoru çıkarttı.
Senin kutu içinde 2 adet mi var canım 10 gün gidiyor
Bilmiyorum ki canım biz çıkartamıyoruz dedi. Acıbadem maslak a gidiyorum ben. Evet 1 kutuda 2 tane var hibor 5000 kullanıyorum. Şimdiye kadar hep parayla aldım aile hekimine bile ikidir yazdırıyorum.

Kızlar dörtlü tarama için gitmeyi düşünen var mı ve kaçıncı haftada gideceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…