Canım senin pıhtılaşma testin var mı yoksa belki o yüzden çıkartmamıştır tüp doktoru,bizim dosyada olduğu için çıkartmışta olabilir.Bilmiyorum ki canım biz çıkartamıyoruz dedi. Acıbadem maslak a gidiyorum ben. Evet 1 kutuda 2 tane var hibor 5000 kullanıyorum. Şimdiye kadar hep parayla aldım aile hekimine bile ikidir yazdırıyorum.
Kızlar 16. Haftada yapılması gereken bir şey var mı ? Benim kontrolüm 15 artılara gelecek ona göre 16’ya erteliycem eğer test falan yapılacaksa
Canım eğer yaptırmayı düşünüyorsan 16-20 hafta arası 4lü tarama testi yapılıyorKızlar 16. Haftada yapılması gereken bir şey var mı ? Benim kontrolüm 15 artılara gelecek ona göre 16’ya erteliycem eğer test falan yapılacaksa
Ben de sormuştum dörtlü tarama ne zaman yapılıyor diye. İyi ki arkadaş da sormuş da cevap almış oldum. :))Canım eğer yaptırmayı düşünüyorsan 16-18 hafta arası 4lü tarama testi yapılıyor
En iyi zaman aralığı 16-18 hafta arası olduğu yazıyor internette
Yok canım doktor bir dahaki kontrolde kesinleşir şimdi bir şey diyemem dedi. Tahmini olmuştur belki ama bize söylemedi. Dörtlü taramaya gerek var mı acaba hiç araştırmadım onu.Bildiğim kadarıyla dörtlü tarama yapılıyor canım 16.haftada. Bir de cinsiyet öğrenme. Sen öğrenmiş miydin?
Eğer gerek görürse sonraki hafta tekrar giderim o zaman canım. Cinsiyet için gidicez ya kısmet olursa, eşimin izin haftasına geliyor 15. Hafta o da yanımda olmak istiyor. normalde 16. Haftada gidecektim yoksa. Ayrıntılı ultrasona gireceksek 4lü taramaya gerek duyuyorlar mı acaba ?Canım eğer yaptırmayı düşünüyorsan 16-18 hafta arası 4lü tarama testi yapılıyor
En iyi zaman aralığı 16-18 hafta arası olduğu yazıyor internette
Olmaz mı canım var çapada yaptırmıştım hatta. Normal devlet hastanesinde gittiğim kadın doğum doktoru eğitim araştırma hastanesi olması gerekiyor 3 kadın doğumcunun imzası olması gerekiyor falan dedi. Okmeydanındakide doğru düzgün dinlemedi bile çıkartabilmen için ömür boyu kullanman gerektiğine dair bişey getirmen gerekir gibi bişey dedi elimde olan sonuçları göstermeme bile fırsat vermedi. Dediğin gibi hematolojiden deniyim bakalım şansımı. Çok teşekkür ederim ilgin için.Canım senin pıhtılaşma testin var mı yoksa belki o yüzden çıkartmamıştır tüp doktoru,bizim dosyada olduğu için çıkartmışta olabilir.
Peki diğer doktorlar neden çıkartamıyolarmış onu anlamadım onlar ne söylüyorlar.
Bu raporu yanlış hatırlamıyorsam 3 sene önce hematolojiye gitmiştim,gebelikte iğne kullanman gerek diye söylemişti,onlarda çıkartabiliyor diye hatırlıyorum.
İstersen bide hematoloji doktorundan sıra alıp çıkartmayı dene.
Raporsuz 10 güne 1 zor çünkü Allah yardımcın olsun
Yok canım doktor bir dahaki kontrolde kesinleşir şimdi bir şey diyemem dedi. Tahmini olmuştur belki ama bize söylemedi. Dörtlü taramaya gerek var mı acaba hiç araştırmadım onu.
Gittiğinde sorarsın canım zaten çoğu doktor 2lide sorun yoksa yaptırmayı gerekli bile bulmuyorlar.Yok canım doktor bir dahaki kontrolde kesinleşir şimdi bir şey diyemem dedi. Tahmini olmuştur belki ama bize söylemedi. Dörtlü taramaya gerek var mı acaba hiç araştırmadım onu.
Eğer gerek görürse sonraki hafta tekrar giderim o zaman canım. Cinsiyet için gidicez ya kısmet olursa, eşimin izin haftasına geliyor 15. Hafta o da yanımda olmak istiyor. normalde 16. Haftada gidecektim yoksa. Ayrıntılı ultrasona gireceksek 4lü taramaya gerek duyuyorlar mı acaba ?
Doktorla konuşurum ben de gittiğimde. Yaptıralım derse ertesi hafta yine giderim artık yapacak bir şey yok.Ben de aynı durumdayım kararsızım canım. Ama bir zorluğu yoksa kontrole gitmişken yaptırayım diyorum.
Desene 1 taşta 2 kuş vurmuşum ne mutlu banaBen de sormuştum dörtlü tarama ne zaman yapılıyor diye. İyi ki arkadaş da sormuş da cevap almış oldum. :))
Ayrıntılı yaptırmayı düşünüyorum canım, burada da imkanlar kısıtlı yine gittiğim hastanede yaptırırım herhaldeGittiğinde sorarsın canım zaten çoğu doktor 2lide sorun yoksa yaptırmayı gerekli bile bulmuyorlar.
İnşallah pozisyonu uygun olurda gösterir kendini
Ayrıntılı yaptıracaksan ki bana sorarsan hiç bir testi yaptırmasan bile onu mutlaka işinin ehli bir doktora yaptır.
Bana kalırsa ayrıntılı yapılacaksa 4lüye gerek yok benimde aklımda yoktu doktor aklıma soktu yaptırıp yaptırmamayı bize bıraktı
Doktorla konuşurum ben de gittiğimde. Yaptıralım derse ertesi hafta yine giderim artık yapacak bir şey yok.
Benim kasımda daha canım 6’sı olur muhtemelen :) senin ne zaman ?Tamam canım beni de haberdar et diyeceğim ama büyük ihtimal ben senden önce gitmiş olurum doktora
Ne yaptım canım keşke elimden daha fazlası gelseydiOlmaz mı canım var çapada yaptırmıştım hatta. Normal devlet hastanesinde gittiğim kadın doğum doktoru eğitim araştırma hastanesi olması gerekiyor 3 kadın doğumcunun imzası olması gerekiyor falan dedi. Okmeydanındakide doğru düzgün dinlemedi bile çıkartabilmen için ömür boyu kullanman gerektiğine dair bişey getirmen gerekir gibi bişey dedi elimde olan sonuçları göstermeme bile fırsat vermedi. Dediğin gibi hematolojiden deniyim bakalım şansımı. Çok teşekkür ederim ilgin için.
Ben önümüzdeki hafta cumartesi gitmeyi düşünüyordum canım, 27 Ekim gibi. Eşim daha erken bir hafta daha bekleyelim diyor. 3 Kasım'da gidelim diyor. Ama ben iki haftayı zor geçirdim son gördüğümden bu yanaBenim kasımda daha canım 6’sı olur muhtemelen :) senin ne zaman ?
İnşallah canım. 31 Ekim’e randevu verdi.Canım senle günlerimiz aynı
Dörtlüyü doktor bize bıraktı yaptırıp yaptırmamayı
Sen ne zaman yaptırıcaksın
İnşallah temiz çıkar
Ben ayda 1 kez gidiyorum canım doktor öyle uygun gördü tutuyorum kendimi bende :) bu arada internetten araştırdım biraz ikiliyi yaptırmayanlara diğer testleri yaptırıyorlarmış. İkili yaptıranlara önermiyorlar aslında.Ben önümüzdeki hafta cumartesi gitmeyi düşünüyordum canım, 27 Ekim gibi. Eşim daha erken bir hafta daha bekleyelim diyor. 3 Kasım'da gidelim diyor. Ama ben iki haftayı zor geçirdim son gördüğümden bu yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?