- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
merhaba kızlar
Apar topar ankaraya geldik. Babam hastanede idi durumu ağırlaşmış yoğun bakımda durumu kritik dediler. Az öncede ameliyata aldılar. Babamı 1 dk görmeme izin verdiler. O anları anlatamıyorum elim ayağım titriyor çarpıntım var. Sizlerden Allah rızası için dua istiyorum.
Allaha emanet olun. Hepinizden Allah razı olsun.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah toparlar bir an önce ameliyatı da iyi geçer. Dualarımız seninle. Sen de çok dikkat et kendine ve bebeğine.merhaba kızlar
Apar topar ankaraya geldik. Babam hastanede idi durumu ağırlaşmış yoğun bakımda durumu kritik dediler. Az öncede ameliyata aldılar. Babamı 1 dk görmeme izin verdiler. O anları anlatamıyorum elim ayağım titriyor çarpıntım var. Sizlerden Allah rızası için dua istiyorum.
Cnm senin kaç tane kan pıhtı genin bozuk?Canım senin pıhtılaşma testin var mı yoksa belki o yüzden çıkartmamıştır tüp doktoru,bizim dosyada olduğu için çıkartmışta olabilir.
Peki diğer doktorlar neden çıkartamıyolarmış onu anlamadım onlar ne söylüyorlar.
Bu raporu yanlış hatırlamıyorsam 3 sene önce hematolojiye gitmiştim,gebelikte iğne kullanman gerek diye söylemişti,onlarda çıkartabiliyor diye hatırlıyorum.
İstersen bide hematoloji doktorundan sıra alıp çıkartmayı dene.
Raporsuz 10 güne 1 zor çünkü Allah yardımcın olsun
Ben ayda 1 kez gidiyorum canım doktor öyle uygun gördü tutuyorum kendimi bende :) bu arada internetten araştırdım biraz ikiliyi yaptırmayanlara diğer testleri yaptırıyorlarmış. İkili yaptıranlara önermiyorlar aslında.
İmkanların el verdiğince gidersin canım insan herşeyini dört dörtlük yapamıyor sonuçtaAyrıntılı yaptırmayı düşünüyorum canım, burada da imkanlar kısıtlı yine gittiğim hastanede yaptırırım herhaldeben ne güzel düzeni tutturdum 8-12-16 hafta diye gidiyordum eşim bende gelicem diyince bozdu bütün düzeni gösterir inşallah kuzum ben de yavaştan bişeyler almaya başlayım artık öğrenelim de hayırlısıyla
Canım Allah şifa versin inşallah sorunsuz geçer ameliyatı biran önce kurtulur derdinden.merhaba kızlar
4 tane genimde bozukluk var canımCnm senin kaç tane kan pıhtı genin bozuk?
Anladım canım o şekilde oluyorsa tabi bilemem :) evham bende de var sürekli aklımda ama biraz sabırlıyım sanırımEvet orası öyle ama bizim tüp bebek merkezi tıpkı ikilide yaptığı gibi bize hiçbir şey sormadan "şu tarihte dörtlü taramaya geleceksiniz" diye randevuyu yazıverdi. :))
Canım en doğrusunu yapıyorsun sabretmek gerek aslında. Galiba ben çok evhamlıyım. Eşime sürekli "İyidir de mii" diye sorup duruyorum adam nerden bilecekse
Bi arkadaşım var hamileliği boyunca sadece 3 defa doktora gitmiş ve biri de doğum
İnşallah iyidir doktor bakalım artık canım :) bebeğim iyi olsun da tekrar gideriz doktor yapalım derseİmkanların el verdiğince gidersin canım insan herşeyini dört dörtlük yapamıyor sonuçta
Bir sonraki kontrolü 20+ya alırsın canım tekrardan düzene girer :)
Belkide bebiş sen 15+diye gittiğinde önde çıkıp 16+ya geçmiş olur
Bende kesinleşsin istiyorum birşeyler almak için
Bana kalsan şimdiye almıştım eşim cinsiyet kesinleşsin diyip durdu
Anladım canım o şekilde oluyorsa tabi bilemem :) evham bende de var sürekli aklımda ama biraz sabırlıyım sanırımeşime ben de soruyorum arada iyidir dimi diye o da çok rahatmış ya 2 kontrol oluyor biri doğumsa :) ama ben yapamam herhalde 9 ay boyunca sadece 3 kere çok zor
İnşallah canım, sağlıkla doğsunlar inşallah bebeklerimizEvet canım, ikinci çocuğuydu, valla çok rahattı. Hiçbir testi de yaptırmadı. Maşallah kızı turp gibi çok da çirkef bir şey oldu
Bizimkiler de inşallah sağlıkla sıhhatle gelir dünyayaBugünleri gülerek yad ederiz inşallah
İyidir kuzum Allahın izniyle kötü düşünüp kötüyü çağırma :)İnşallah iyidir doktor bakalım artık canım :) bebeğim iyi olsun da tekrar gideriz doktor yapalım dersebana 2 kere aynı cinsiyeti söyleseler alırdım herhalde iyi dayanıyorsun
Ne zaman gideceksin öğrenmek içinİyidir kuzum Allahın izniyle kötü düşünüp kötüyü çağırma :)
Tek doktorlar çağırsın bizede gün doğmuş oluyor miniklerimizi görmek için
Haftası küçüktü ya canım bide emin olamadı o yüzden değişir belki diye aldırmıyo eşim yoksa çooooktann doğum çantamı bile hazırlamıştım
Allahım şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsunmerhaba kızlar
Sağlıkla giysin inşallah canım çok güzellerKızlar bende bugün bebişime bişeyler aldım uğruna düşüp kalksam da
Kızlar bende bugün bebişime bişeyler aldım uğruna düşüp kalksam da
Kesin değil canım ikili testte doktor %90 kız dedi ama haftaya randevumuz var bakalım netleşsinde artık almaya başlayalım yavaş yavaşAyılı takım çok güzelmiş canımcinsiyeti belli miydi senin?
Kesin değil canım ikili testte doktor %90 kız dedi ama haftaya randevumuz var bakalım netleşsinde artık almaya başlayalım yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?