2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Allah sifa versin insallah gecmis olsun

Bizde 3 lu icin sira aldik pazartesi yapacaz insallah ayrintiliyi da sorayim

Bana sadece iliski yasak ve agir isler yasak. Bu aylarda normal ama takip etmemiz lazim dedi. Ilac verilecek bir durum yok falan dedi bizim ki. Ama hafta ici devlete gidicem. Ondan da bir gorus alirim bakalim. Sagol cnm tavsiyelerin icin

Günaydın kızlar.
Dün yazacaktim unuttum aslinda.
a101 den banyo küvet setini aldim.Burada arkadaşin birinden duymuştum.Şeffaf renk olani aldim gayet güzel ve uygun. 37 tl tuttu. Maşrapa kova ve küveti.
Baska yerden daha yüksek fiyatlar vermeye gerek yok bence nihayetinde hepsi plastikten yapiliyor.Uygun fiyat arayan arkadaşlara tavsiye ediyorum aklinizda olsun.
Birde ben üç şube gezdim.Ikisinde geldiği gibi gitmiş.Ama üçüncü de alan olmamiş cesitlerini de gorme imkanim oldu. Öyle işte.

Günaydın canım.çok ıyı yapmışsın güle güle kullan.kardeşimde ondan alıp kullanmıştı gayette kullanışlı.bu hafta hep bebek üzerine şeyler gelmiş.beşigide gordun mu

Bana sadece iliski yasak ve agir isler yasak. Bu aylarda normal ama takip etmemiz lazim dedi. Ilac verilecek bir durum yok falan dedi bizim ki. Ama hafta ici devlete gidicem. Ondan da bir gorus alirim bakalim. Sagol cnm tavsiyelerin icin
Ne demek canım bende bildiklerim faydalı olsun diye paylaşıyorum
Belkide arkadaşım tüp bebek olduğu için daha temlinli yaklaşıyorlar canım,dün tam konuşmalara denk gelemedim ama erken doğum dolayısıyla ameliyat gerekebilir muhabbeti olmuş.
İyi olur canım farklı bir doktor görüşü daha alman
Gidince böyle bir sorunun olduğunu söyleme önce canım kendisi ne diyecek,güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…