2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aynıyız demek ki banada su içsem yarıyor normalde evlenince Zaten almıştım 5-6 kilo

Ay hep zayiftim ilk gebeligimde de 8 kilo aldim. 56 kiloyla doguma gittim. Kilom 48 normalde bi donemde 52 oldum o halimi cok sevmistim. Ama annem 30 yildir bu duruma alisamadi her gordugunde ye kizim etin canin yerine gelsin diyor benim de bebegim cinsiyeti belli degil. Iyi diyelim iyi olalim bu arada canim berbat bel agrim disinda iyiyim

Ben daha yeni ikili yaptrdm ama soylemediler.Devlette hic soylemiyorlar tahmin falan da etmediler.13. haftanin icindeyiz .Iki hafta sonra özele gidip ogrenmeyi düşünüyoruz bakalim.Ama cok merak ediyorum ben ya.Siz ne zaman ogreneceksiniz?

Aynıyız demek ki banada su içsem yarıyor normalde evlenince Zaten almıştım 5-6 kilo
Ben evlenince 7 kilo aldım baktım gidişat kötü diyetle 10 kilo verdim garanti olsun nasılsa alıyorum diye ama şimdi takmıyorum rahat rahat yiyelim sağlıklı şeyler yedikten sonra
Benim de eşimin ailesi takıyor kiloma, boyumdan dolayı kilomu pek göstermiyorum onlara göre hep zayıfım geçmiş olsun canım baya varmış o zaman cinsiyet öğrenmeyen
Ben özele gidiyorum 12. Haftada söylemedi doktorum daha erken dedi, yanıltmak istemedi herhalde tahmin yaparak :) 6 kasıma randevu alcam kısmetse

Yaa bide kızıyon bak diğer topiklere kaçamak yapıyom diye
İşe yaradı bak
Evet 58.5a gelene kadar almadım sayıcam
Canım demek ki doza göre kutularin adetleri farklı benim ki 6000 lik kutuda 2 adet var ondan siİnkilerin kutu adetleri farklı demek ki....
Hee şimdi anlamış oldum canım 45 kutu yazdırınca senin 3 aylık nasıl olduğunu :)
Benim kutu içi adedi 10 tane olduğu için 3 kutu yazıyolar,3 aylık için hiç 9 kutu yazmadılar.
2 hafta sonra kontrolüm var hatırlatıcam bakalım inşallah yazarlar

Günaydın kızlar

Dün benim için bayaa yorucuydu ev bakalım diye etrafı kolaçan ettik 7 8 km yürümüşüz sonra yemek vs derken akşam çok kötü oldum mide bulantısı şişkinlik erkenden yattım sabah şükür daha iyiyim.

Ne güzel herkes kilo vermiş ya ben ilk aydan aldım şuan yürüyüşlere güveniyorum inşallah ayda 0,50 kg almayı planlıyorum bakalım hayaller hayatlar nasıl olacak

Canım cinsiyeti görmek için doktorlar baya uğraşıyor bacak arasını yakalamak için ve bebek de çok hareketli oluyor zaten devlettekiler hayatta uğraşmazlar ben cuma günü inşallah doktora gidicem netleşir diye umuyorum

Merhabalar Bende henüz cinsiyetimi öğrenmedim...Cumartesi gideceğiz doktorum söyleyeceğini söylemişti bu hafta...Birde cok aşırı mide bulantim vardı yemek yiyemiyorum...4 gündür yediklerimb sanki boşa gidiyor gibi...Fakat şu ağzımdaki acı tat beni çok rahatsız ediyor...

Kızlar coookkk kötüyüm sabah bulantiyla kalktım yataktan sabahtan bu tarafa bittim boş boş ögurtu mahvetti beni bide bacaklarimin diz kapağımdan alt kısmı baldirlarim bildiğin kasıliyor doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım ne yapsam geçer daha önce böyle olan oldu mu....

Kızlar gögsümden sıvı geldi hormonlarom coşuyor sanırım baska gelen varmı?

Hastalar kervanına bende katılmış bulunuyorum
Geçmiş olsun canım tehlikeli havalar ne kadar dikkat etsekte yakalıyor malesef
Yürüyüş iyidir bende dün baya yürüdüm geziyoruz diye ama iyi hissettim kendimi.
7-8 km baya iyi ama
Kızlar gögsümden sıvı geldi hormonlarom coşuyor sanırım baska gelen varmı?
ilk süt galiba gelen adını unuttum :) Bazılarında erkenden geliyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…