- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aynıyız demek ki banada su içsem yarıyor normaldeHiç o yiyip zayıf kalanlardan olmadım, su içsem yarıyor kategorisindeyimçok iştahlı değilim normalde o yüzden kilomu koruyordum yoksa ohoo
Günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın ? :)
3 kişi kalmışız o zaman :) sadece tahmin yapılanlar da var tabi onları saymıyorumsenin kontrol ne zaman ?
Ay hep zayiftim ilk gebeligimde de 8 kilo aldim. 56 kiloyla doguma gittim. Kilom 48 normalde bi donemde 52 oldum o halimi cok sevmistim. Ama annem 30 yildir bu duruma alisamadi her gordugunde ye kizim etin canin yerine gelsin diyorHiç o yiyip zayıf kalanlardan olmadım, su içsem yarıyor kategorisindeyimçok iştahlı değilim normalde o yüzden kilomu koruyordum yoksa ohoo
3 kişi kalmışız o zaman :) sadece tahmin yapılanlar da var tabi onları saymıyorumsenin kontrol ne zaman ?
Ben daha yeni ikili yaptrdm ama soylemediler.Devlette hic soylemiyorlar tahmin falan da etmediler.13. haftanin icindeyiz .Iki hafta sonra özele gidip ogrenmeyi düşünüyoruz bakalim.Ama cok merak ediyorum ben ya.Siz ne zaman ogreneceksiniz?Hiç o yiyip zayıf kalanlardan olmadım, su içsem yarıyor kategorisindeyimçok iştahlı değilim normalde o yüzden kilomu koruyordum yoksa ohoo
Ben evlenince 7 kilo aldım baktım gidişat kötü diyetle 10 kilo verdim garanti olsun nasılsa alıyorum diyeAynıyız demek ki banada su içsem yarıyor normaldeevlenince Zaten almıştım 5-6 kilo
Benim de eşimin ailesi takıyor kiloma, boyumdan dolayı kilomu pek göstermiyorum onlara göre hep zayıfımAy hep zayiftim ilk gebeligimde de 8 kilo aldim. 56 kiloyla doguma gittim. Kilom 48 normalde bi donemde 52 oldum o halimi cok sevmistim. Ama annem 30 yildir bu duruma alisamadi her gordugunde ye kizim etin canin yerine gelsin diyorbenim de bebegim cinsiyeti belli degil. Iyi diyelim iyi olalim bu arada canim berbat bel agrim disinda iyiyim
Ben özele gidiyorum 12. Haftada söylemedi doktorum daha erken dedi, yanıltmak istemedi herhalde tahmin yaparak :) 6 kasıma randevu alcam kısmetseBen daha yeni ikili yaptrdm ama soylemediler.Devlette hic soylemiyorlar tahmin falan da etmediler.13. haftanin icindeyiz .Iki hafta sonra özele gidip ogrenmeyi düşünüyoruz bakalim.Ama cok merak ediyorum ben ya.Siz ne zaman ogreneceksiniz?
Yaa bide kızıyon bak diğer topiklere kaçamak yapıyom diyeYok kız bende dedim annemin ki fazla tartıyorsa 65 gelicem heralde diye ama öyle olmamış
Eline sağlık canım çok beğendim ben
Ay teşekkür ederiz kuzum iyi fikir
İlk 3 ay 2 kilo almak normalmiş canım ama. Hem vermişsinde 58.5a gelene kadar almamış kabul edersin
Hee şimdi anlamış oldum canım 45 kutu yazdırınca senin 3 aylık nasıl olduğunu :)Canım demek ki doza göre kutularin adetleri farklı benim ki 6000 lik kutuda 2 adet var ondan siİnkilerin kutu adetleri farklı demek ki....
Maşallah hepsi bir birinden güzel bunlarınKizlar bunlar da benim ördüklerim nasil guzel mi dermisimm saka saka annem örmüş kız bebito geliyor diye cok heyecanli
Nerde ben de o beceri
Eki Görüntüle 2199678 Eki Görüntüle 2199679 Eki Görüntüle 2199680 Eki Görüntüle 2199681
Canım cinsiyeti görmek için doktorlar baya uğraşıyor bacak arasını yakalamak için ve bebek de çok hareketli oluyor zaten devlettekiler hayatta uğraşmazlarBen daha yeni ikili yaptrdm ama soylemediler.Devlette hic soylemiyorlar tahmin falan da etmediler.13. haftanin icindeyiz .Iki hafta sonra özele gidip ogrenmeyi düşünüyoruz bakalim.Ama cok merak ediyorum ben ya.Siz ne zaman ogreneceksiniz?
Geçmiş olsun kuzum çabuk atlatırsın inşallahHastalar kervanına bende katılmış bulunuyorum
Geçmiş olsun o zaman :)Hastalar kervanına bende katılmış bulunuyorum
Canım çok geçmiş olsun güzelce dinlenHastalar kervanına bende katılmış bulunuyorum
Cok gecmis olsun insallah cabucak atlatirsinizHastalar kervanına bende katılmış bulunuyorum
Geçmiş olsun canım tehlikeli havalar ne kadar dikkat etsekte yakalıyor malesefHastalar kervanına bende katılmış bulunuyorum
Yürüyüş iyidir bende dün baya yürüdüm geziyoruz diye ama iyi hissettim kendimi.Günaydın kızlar
Dün benim için bayaa yorucuydu ev bakalım diye etrafı kolaçan ettik 7 8 km yürümüşüzsonra yemek vs derken akşam çok kötü oldum mide bulantısı şişkinlik erkenden yattım sabah şükür daha iyiyim.
Ne güzel herkes kilo vermiş yaben ilk aydan aldım şuan yürüyüşlere güveniyorum inşallah ayda 0,50 kg almayı planlıyorum bakalım hayaller hayatlar nasıl olacak
ilk süt galiba gelen adını unuttum :) Bazılarında erkenden geliyormuş :)Kızlar gögsümden sıvı geldihormonlarom coşuyor sanırım baska gelen varmı?
Hava karanlıktı ya çok erken geldi saatBayıldım:)))
Bende ilk hamileliğimde ilk 3 ay 3 yada 4 kilo almıştım bunda verdim. Üç ay bitti bir kilo aldım:)
Ne erkeni biz hastanede güne 6 da başlıyoruz. Hemde gece uyumadankalk bence
Canm orada doğup buyumene ragmen Turkcen gercekten cok iyi.Sen soylemesen hic anlasılmiyor.Yazma dilinde hic eksik görünmüyor aksanda yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?