2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bizim odadaki diğer hasta taburcu oldu. Önce Sevindim ohhh yalnız kaldık diye ama sonra hastanede kalanlara bir baktım ve korktum. Çok tuaf tipler var. Tuvalete bile giderken Gökçe’yi yalnız bırakırken korkuyorum. 2 dk sürmüyor gidip gelmem ama çok değişik tipler var küçümsemek istemiyorum ama gerçekten tuhaflar. İzinsiz odaya giren mi, çocuğunu çöpe işeten mi. Büyük tuvaletini yapıp bi tas su dökmeyeninimi ararsın. Hepsi var.

Pes dedim okurken insanlar ne kadar temizlik hijyenden habersizler

Pes dedim okurken insanlar ne kadar temizlik hijyenden habersizler
Aynen. Temizlikçi bayan yakaladı kızdı ama kadın hala aynı. En azında. Odada ki bayan onlar gibi değildi diyorum. Şimdi odadan çıkmaya korkuyorum. Eşim gelsin tuvalete öyle gideyim. Malum hamilelik dolayısıyla çok sık gidesim geliyor :)

melike222 canım ilk bi ev vardı ne zamandır görüyorduk eşim aradı meğerse 90 mkareymiş 2+1 bakmadık küçük diye sonra başka bi mahallede sıfır bi binada vardı ilanda görmüştük ama adama ilanda gördük demedik güya 3+1 ama bir odası karanlık pencere yok ve oda değil çamaşır ütü odası gibi bir şey ve adam bize ilandaki fiyattan 30 bin fazla söyledi zaten beğenmemiştik düşünelim dedik çıktık başka da yeni ilan göremedik maalesef yani pek bi gelişme olmadı canım

Ben de temizlik yaptım ama maşallah sen çok hamaratsin canim
O kadar temizliğin üstüne bir de içli köfte mi yapacaksın

Ben temizlik yaptığım günler yemek yapmıyorum
Eşime bırakıyorum o işi

Yok canım o kadar temizliğin üstüne içli köfte yapmaktan vazgeçtim.. LAHMACUN YAPTIM.. evet kızlar resmen üşenmedim ve hamurunu mayalayıp yaptım. Şu an bitti ve bel ağrısından yatıyorum

Yok canım o kadar temizliğin üstüne içli köfte yapmaktan vazgeçtim.. LAHMACUN YAPTIM.. evet kızlar resmen üşenmedim ve hamurunu mayalayıp yaptım. Şu an bitti ve bel ağrısından yatıyorum
Afiyetle yeyin insallah bende ne zamandir yapmiyorum canimcda istemiyo değil evde kendi yaptigim disardakini tutmuyo. Bu arada avrupada silex diye bi makine var lahmacun icin ondan mi kullaniyosun . Euroyu Türk lirasina cevirince cok pahali bi ürün biraz daha ucuz olsaydi teyzemlere sipariş verirdim ama malesef

Ohh ellerine sağlık
Afiyet olsun
Senin mesajın beni de harekete geçirdi :)
Hiç aklımda yokken ben de patatesli köfte yaptım

Ama şu an aynen ben de bel ve sırt ağrısından bitmiş durumdayım

Malesef bazıları akıl almayacak derecede pis oluyorlar

Benim babam da bir aydır onkoloji servisinde yatıyor
En hijyenik olması gereken yer güya ama koridorlar inanılmaz havasız

İki kişilik odalara kokudan girilmiyor
Ziyarete gelenler hasta odasındaki tuvaleti kullanıyor

Allah'tan babam özel odada kalıyor da kısmen içimiz biraz daha rahat

kocaman çöp kovaları olmasına rağmen camdan poşet poşet çöp atanlar var

Teşekkür ederim canım. Hayır makina kullanmıyorum canım. Hiç duymadım o makine ne işe yarıyor ?

Ohh ellerine sağlık
Afiyet olsun
Senin mesajın beni de harekete geçirdi :)
Hiç aklımda yokken ben de patatesli köfte yaptım

Ama şu an aynen ben de bel ve sırt ağrısından bitmiş durumdayım

Teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun.

Sabah zaten poğaca yapmıştım. Sonra full temizlik birde üstüne ne diye lahmacun yaptıysam popom ağrıyor resmen

Kizlar nar yemek düşük yapiyormus duydunuz mu hiç hr akşam bir tane kesip eşimle kızımla yiyoruz teyzem e söyledim nar düşük yapar dedi korktum kızım şimdi almış dolaptan kes sene anne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…