Sende bendensin sabahtan beri bende temizlik yapıyorum sanada kolay gelsin :) Benim belim sinyal verdi artık yeter diye sende dkkat et önce sağlık :) Gerisi yavaş yavaş hallolur.Selam kızlar.. Ben 1 kilo almışım.
Sabahtan beri temizlik yapıyorumçok yoruldumm daha çamaşırlar asılacak. Sonrada akşama içli köfte yapılacak.. Biraz mola vereyim dedim
Sende bendensin sabahtan beri bende temizlik yapıyorum sanada kolay gelsin :) Benim belim sinyal verdi artık yeter diye sende dkkat et önce sağlık :) Gerisi yavaş yavaş hallolur.
Enerjin varken yap valla bende rahatsız oluyorum eskiden hiç böyle değildimTeşekkür ederim canım sanada kolay gelsin.. Bitmiyor ki canım temizlik evdeki işler yerde bir kırıntı görünce bütün evi baştan sona temizliyorum
Vücudun mu halsiz düştü acaba bulantıdan falan ondan mı ağrın oluyor ? Çok şiddetliyse git istersen için rahatlar en azından, gitmeyeceksen de bacaklarını uzat dinlen bol bolKızlar coookkk kötüyüm sabah bulantiyla kalktım yataktan sabahtan bu tarafa bittim boş boş ögurtu mahvetti beni bide bacaklarimin diz kapağımdan alt kısmı baldirlarim bildiğin kasıliyor doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım ne yapsam geçer daha önce böyle olan oldu mu....
Aminn valla doğru söylüyorsun işimiz zor.Kizlar bende sabah ev supurdum sildim benimde hafif agri girdi ama mecburum supurmez silmezsem evi m.k goturecekKoltuklarim beyaza yakin malesef onlarda cokcabuk kirleniyordu bende ustlerine kaymaz ortu orttum kolay olsun diye biz kadinlarin isi gercekten cok zor bazen neye kosturacagimizi sasiriyoruz Allah yardim etsin hepimize
Banada mutfak temizse heryer tamam gibi geliyor :)Bugün bende temizlik yaptım tertemiz oldu heryer bi tek. Banyo kaldı orayida yaparsam tmm . Zaten banyom temiz olunca evin heryeri temiz gibime geliyor
Selam kızlar.. Ben 1 kilo almışım.
Sabahtan beri temizlik yapıyorumçok yoruldumm daha çamaşırlar asılacak. Sonrada akşama içli köfte yapılacak.. Biraz mola vereyim dedim
Elle silmek evet cok daha güzel oluyo ama cok yorucu oluyo hamilelik döneminde viledayla sil .Bugün herkes temizlik yapmış :)
Ben de evi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu yıkadım derken şimdi bel ağrısından duramıyorum
Kızlar ben yerleri eğilip elimle silmezsem hiç içime sinmiyor
Ama bugün ilk defa karnım çok ağrıdı eğilip silerken
Galiba karnım büyüdükçe daha da zor olacak
Sizi alintilamistim ama olmamis yukarda :)))Aminn valla doğru söylüyorsun işimiz zor.
Banada mutfak temizse heryer tamam gibi geliyor :)
Bende yarin ogrenicem nasipseEn sona biz kaldık cinsiyet için :)
KeşkeMutfak banyo tuvalet bu üçünün temizligi benim icin cok önemli diğer yerlerin zaten temizliği kolay oluyo . Oralar temiz değilse heryer pis gibi geliyo bana ayy sihirli bi değnek olsada oralar hep temiz kalsa
Rabbim önce saglik versin bebeginize sonra size hayırlı evlat eylesin en sonda gönlünüzden geceni nasip etsinBende yarin ogrenicem nasipse
Canım içinize sinen ev oluştu mu baktıklarınızdan :)Günaydın kızlar
Dün benim için bayaa yorucuydu ev bakalım diye etrafı kolaçan ettik 7 8 km yürümüşüzsonra yemek vs derken akşam çok kötü oldum mide bulantısı şişkinlik erkenden yattım sabah şükür daha iyiyim.
Ne güzel herkes kilo vermiş yaben ilk aydan aldım şuan yürüyüşlere güveniyorum inşallah ayda 0,50 kg almayı planlıyorum bakalım hayaller hayatlar nasıl olacak
Geçmiş olsun kuzum çabuk atlatırsın inşallah
Sağolun kızlar Allah razı olsun hergün mandalin yiyordum bu hafta yiyemedim muhtemelen vücut dırayetsiz kaldıGeçmiş olsun o zaman :)
Amin canim kiz yada erkek bi onemi yok saglikli sihhatli hayirli evlat olsun yeterki. Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaallahRabbim önce saglik versin bebeginize sonra size hayırlı evlat eylesin en sonda gönlünüzden geceni nasip etsin
Geçmiş olsun canım tehlikeli havalar ne kadar dikkat etsekte yakalıyor malesef
Yürüyüş iyidir bende dün baya yürüdüm geziyoruz diye ama iyi hissettim kendimi.
7-8 km baya iyi ama
ilk süt galiba gelen adını unuttum :) Bazılarında erkenden geliyormuş :)
Cok gecmis olsun insallah cabucak atlatirsiniz
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hamilelikte daha zor geçiyoCanım çok geçmiş olsun güzelce dinlen
Hayırlısı bakalım her geçen gün artıyor öğrenenlerin sayısıBende yarin ogrenicem nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?