2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Selam kızlar.. Ben 1 kilo almışım.

Sabahtan beri temizlik yapıyorum çok yoruldumm daha çamaşırlar asılacak. Sonrada akşama içli köfte yapılacak.. Biraz mola vereyim dedim

Sabahtan beri temizlik yapıyorum çok yoruldumm daha çamaşırlar asılacak. Sonrada akşama içli köfte yapılacak.. Biraz mola vereyim dedim
Sende bendensin sabahtan beri bende temizlik yapıyorum sanada kolay gelsin :) Benim belim sinyal verdi artık yeter diye sende dkkat et önce sağlık :) Gerisi yavaş yavaş hallolur.

Sende bendensin sabahtan beri bende temizlik yapıyorum sanada kolay gelsin :) Benim belim sinyal verdi artık yeter diye sende dkkat et önce sağlık :) Gerisi yavaş yavaş hallolur.

Teşekkür ederim canım sanada kolay gelsin.. Bitmiyor ki canım temizlik evdeki işler yerde bir kırıntı görünce bütün evi baştan sona temizliyorum

Teşekkür ederim canım sanada kolay gelsin.. Bitmiyor ki canım temizlik evdeki işler yerde bir kırıntı görünce bütün evi baştan sona temizliyorum
Enerjin varken yap valla bende rahatsız oluyorum eskiden hiç böyle değildim

Kizlar bende sabah ev supurdum sildim benimde hafif agri girdi ama mecburum supurmez silmezsem evi m.k goturecek Koltuklarim beyaza yakin malesef onlarda cokcabuk kirleniyordu bende ustlerine kaymaz ortu orttum kolay olsun diye biz kadinlarin isi gercekten cok zor bazen neye kosturacagimizi sasiriyoruz Allah yardim etsin hepimize

Vücudun mu halsiz düştü acaba bulantıdan falan ondan mı ağrın oluyor ? Çok şiddetliyse git istersen için rahatlar en azından, gitmeyeceksen de bacaklarını uzat dinlen bol bol

Aminn valla doğru söylüyorsun işimiz zor.
Bugün bende temizlik yaptım tertemiz oldu heryer bi tek. Banyo kaldı orayida yaparsam tmm . Zaten banyom temiz olunca evin heryeri temiz gibime geliyor
Banada mutfak temizse heryer tamam gibi geliyor :)

Bugün herkes temizlik yapmış :)

Ben de evi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu yıkadım derken şimdi bel ağrısından duramıyorum

Kızlar ben yerleri eğilip elimle silmezsem hiç içime sinmiyor
Ama bugün ilk defa karnım çok ağrıdı eğilip silerken
Galiba karnım büyüdükçe daha da zor olacak

Ben de temizlik yaptım ama maşallah sen çok hamaratsin canim
O kadar temizliğin üstüne bir de içli köfte mi yapacaksın

Ben temizlik yaptığım günler yemek yapmıyorum
Eşime bırakıyorum o işi

Elle silmek evet cok daha güzel oluyo ama cok yorucu oluyo hamilelik döneminde viledayla sil .

Banada mutfak temizse heryer tamam gibi geliyor :)[/QUOTE]
Mutfak banyo tuvalet bu üçünün temizligi benim icin cok önemli diğer yerlerin zaten temizliği kolay oluyo . Oralar temiz değilse heryer pis gibi geliyo bana ayy sihirli bi değnek olsada oralar hep temiz kalsa

Mutfak banyo tuvalet bu üçünün temizligi benim icin cok önemli diğer yerlerin zaten temizliği kolay oluyo . Oralar temiz değilse heryer pis gibi geliyo bana ayy sihirli bi değnek olsada oralar hep temiz kalsa
Keşke

Canım içinize sinen ev oluştu mu baktıklarınızdan :)
Yorulmuşsun ama mahanayla yürüyüş yapmış olmuşsun güzel yanı bu olmuş
Geçmiş olsun kuzum çabuk atlatırsın inşallah
Geçmiş olsun o zaman :)
Sağolun kızlar Allah razı olsun hergün mandalin yiyordum bu hafta yiyemedim muhtemelen vücut dırayetsiz kaldı

Cok gecmis olsun insallah cabucak atlatirsiniz
Canım çok geçmiş olsun güzelce dinlen
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hamilelikte daha zor geçiyo
Kendinizi iyi kollayın havalar çok aldatıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…