Kizlar nar yemek düşük yapiyormus duydunuz mu hiç hr akşam bir tane kesip eşimle kızımla yiyoruz teyzem e söyledim nar düşük yapar dedi korktum kızım şimdi almış dolaptan kes sene anne diyor
Canim aynı durum bende de vardi.beyaz beyaz olmuştu.hindistan cevizi yağı sürdüm hemen geçirdi.doktorada söyledim antibiyotik özelliği var iyi gelir dedi.krem verdi birde istersen ismini yazarimBu arada kasinti dan ölüyor um resmen yanıyor ya şeyimin ustu baktımda beyaz pul gibi birde sivrisinek ısırığı gibi 3 4 tane kabariklik var yarın gidecem ama randevu alamadım sabah kızımı bırakınca gidecem belki kayıt açarlar inş bebeğe birsey olmaz
Ben tavada yapıyorum canımBende kullanan akrabalardan duymustum daha sonrada instagramda gördüm tost makinasina benziyo görünüm olarak lahmacun pisirmek icinmis
Bende yiyorum şimdi ne yapim cnm istiyor kizimda getirdi kestim şimdi fazla yememeye calisacamAA ben hiç duymadım
Hatta şimdi duştan çıktım, içim ferahlasın diye nar yemeyi düşünüyordum
Yemesem mi ben de
Yarın bir gidim bakalım ne yapacak hindistan yağını dr sorarım çok sağol cnm inş geçer ya hamilelik oncesindede dizim birde kulak arkasi kasiniyor du gittim egzama dedi ilaçla geçmişti arada şeyim kasininxa oraya da o ilaçtan sürüyordu m ama kortizon lu diye sürmedi m dahaCanim aynı durum bende de vardi.beyaz beyaz olmuştu.hindistan cevizi yağı sürdüm hemen geçirdi.doktorada söyledim antibiyotik özelliği var iyi gelir dedi.krem verdi birde istersen ismini yazarim
Insaallah soyler ben de en son 12.haftada gitmistim dort hafta sonra kontrole geldiginde soyliycem cinsiyeti dedi. Devlet hastanesine gidiyorum buarada.Hayirlisi bakalimBen de daha bilmiyorum cinsiyeti
14+3 haftalığm
Salı günü kontrole gideceğim ama devlet hastaneleri cinsiyeti hemen söylemiyormuş
Bakalım doktor görecek mi, görse de söyleyecek mi
Canım içini ferah tut. Her hamile için değil mesela benim kanım nasıl pıhtılaşıyor, birde benim tam tersim olan insanlar var. Kanı aşırı akışkan o grup insanlar kan sulandırıcı yiyecekler yememeli.Kizlar nar yemek düşük yapiyormus duydunuz mu hiç hr akşam bir tane kesip eşimle kızımla yiyoruz teyzem e söyledim nar düşük yapar dedi korktum kızım şimdi almış dolaptan kes sene anne diyor
Sizede çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce iyileşip çıkar hastaneden.Malesef bazıları akıl almayacak derecede pis oluyorlar
Benim babam da bir aydır onkoloji servisinde yatıyor
En hijyenik olması gereken yer güya ama koridorlar inanılmaz havasız
İki kişilik odalara kokudan girilmiyor
Ziyarete gelenler hasta odasındaki tuvaleti kullanıyor
Allah'tan babam özel odada kalıyor da kısmen içimiz biraz daha rahat
kocaman çöp kovaları olmasına rağmen camdan poşet poşet çöp atanlar var
Kızın nasıl oldu ? Yarın çıkabilecek misinizSizede çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce iyileşip çıkar hastaneden.
Gerçekten çok pis insanlar var. Hemşire arkadaşıma anlatıyorum gülüyor halime. O artık alışmış insanların pisliğine. Anlattıkların bana çok sıradan geliyor diyo
Valla çok haklısın canım kim olsa korkar.Aynen. Temizlikçi bayan yakaladı kızdı ama kadın hala aynı. En azında. Odada ki bayan onlar gibi değildi diyorum. Şimdi odadan çıkmaya korkuyorum. Eşim gelsin tuvalete öyle gideyim. Malum hamilelik dolayısıyla çok sık gidesim geliyor :)
Hayırlısı olsun canım inşallah içinize sinen bir ev bulursunuzmelike222 canım ilk bi ev vardı ne zamandır görüyorduk eşim aradı meğerse 90 mkareymiş 2+1 bakmadık küçük diye sonra başka bi mahallede sıfır bi binada vardı ilanda görmüştük ama adama ilanda gördük demedik güya 3+1 ama bir odası karanlık pencere yok ve oda değil çamaşır ütü odası gibi bir şey ve adam bize ilandaki fiyattan 30 bin fazla söyledi zaten beğenmemiştik düşünelim dedik çıktık başka da yeni ilan göremedik maalesef yani pek bi gelişme olmadı canım
Canım narı ve nar suyunu transferden önce rahim duvarını kalınlaştırmak için kullanıyoduk.Kizlar nar yemek düşük yapiyormus duydunuz mu hiç hr akşam bir tane kesip eşimle kızımla yiyoruz teyzem e söyledim nar düşük yapar dedi korktum kızım şimdi almış dolaptan kes sene anne diyor
Kizlar nar yemek düşük yapiyormus duydunuz mu hiç hr akşam bir tane kesip eşimle kızımla yiyoruz teyzem e söyledim nar düşük yapar dedi korktum kızım şimdi almış dolaptan kes sene anne diyor
Narın çekirdeğindeki bir maddenin rahim kasılmalarına yardımcı olduğunu okumuştum bende. O daCanım narı ve nar suyunu transferden önce rahim duvarını kalınlaştırmak için kullanıyoduk.
Daha sonrasında tüketmek rahimde kasılmalara bu nedenle açılma taptığı doğru,doğuma yakın tüketilmesi tavsiye ediliyor.
Hurma gibi doğumu kolaylaştırma etkisi var
Ilk hamileligimde bende yemistim baya nar .asiri olmiyacak sekilde azbir miktar yenilebilir.:)Narın çekirdeğindeki bir maddenin rahim kasılmalarına yardımcı olduğunu okumuştum bende. O damelike222 ’nin dediği yere çıkıyor doğumu kolaylaştırıyordur. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi internette okuduğum bir bilgiydi.
Birkaç hafta önce bende yedim biraz canım çekti. Bir bütün narın 4te 1i bile değildi yani abartmadan nefsim körelsin diye yedim.
Bilmeyince doğa korur diye bile laf var. Bende ilk hamileliğimde çok yedim nar.Ilk hamileligimde bende yemistim baya nar .asiri olmiyacak sekilde azbir miktar yenilebilir.:)
Aynen canım bende hem internette okudum hemde transferden sonra doktor tüketmeyin diye uyarmıştıNarın çekirdeğindeki bir maddenin rahim kasılmalarına yardımcı olduğunu okumuştum bende. O damelike222 ’nin dediği yere çıkıyor doğumu kolaylaştırıyordur. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi internette okuduğum bir bilgiydi.
Birkaç hafta önce bende yedim biraz canım çekti. Bir bütün narın 4te 1i bile değildi yani abartmadan nefsim körelsin diye yedim.
Siz kanada da yasiyorsunuz galiba ben o sebebi burada dogu tarafinda gecerli diye biliyorumSlm kizlar ,benim de yarin kadin dogumcumla ilk randevum var.ultrasounda bakmiyolar burda her ziyarette.bende cinsiyetini en son ogrenenlerden olucam ayrintili an once ultrasound'a girmedigim icin 20 haftalik en anca ogrenicem.bide burda yasal kurtaj suresi dolmadan soylemezler ,kiz cocugu olacagini ogreneneler sirf bu sebebten kurtaj oluyolaroyuzden mumkun oldugunca erteliyolar.ultrasound bebege cook zararli ona dikkat edin cook girmeyin lutfen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?