2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu arada kasinti dan ölüyor um resmen yanıyor ya şeyimin ustu baktımda beyaz pul gibi birde sivrisinek ısırığı gibi 3 4 tane kabariklik var yarın gidecem ama randevu alamadım sabah kızımı bırakınca gidecem belki kayıt açarlar inş bebeğe birsey olmaz

Kizlar nar yemek düşük yapiyormus duydunuz mu hiç hr akşam bir tane kesip eşimle kızımla yiyoruz teyzem e söyledim nar düşük yapar dedi korktum kızım şimdi almış dolaptan kes sene anne diyor

AA ben hiç duymadım
Hatta şimdi duştan çıktım, içim ferahlasın diye nar yemeyi düşünüyordum
Yemesem mi ben de

Canim aynı durum bende de vardi.beyaz beyaz olmuştu.hindistan cevizi yağı sürdüm hemen geçirdi.doktorada söyledim antibiyotik özelliği var iyi gelir dedi.krem verdi birde istersen ismini yazarim

Canim aynı durum bende de vardi.beyaz beyaz olmuştu.hindistan cevizi yağı sürdüm hemen geçirdi.doktorada söyledim antibiyotik özelliği var iyi gelir dedi.krem verdi birde istersen ismini yazarim
Yarın bir gidim bakalım ne yapacak hindistan yağını dr sorarım çok sağol cnm inş geçer ya hamilelik oncesindede dizim birde kulak arkasi kasiniyor du gittim egzama dedi ilaçla geçmişti arada şeyim kasininxa oraya da o ilaçtan sürüyordu m ama kortizon lu diye sürmedi m daha

Kızlar ben memleketim olmayan bir yerde yaşıyorum haliyle dr lar hakkında fikrim yoktu. Ama burda kime sorsam özelden bir erkek dr un ismini verdiler çok iyi diye ben de ona gidiyorum. Dr iyi hoş ama pek konuşmuyor ultrasonla bakıyor birkaç cümle bir şey söylüyor bebek sağlıklı şu kolu şu bacağı, ağrın var mı tamam bu kadar. şunu ye bunu yap şuna dikkat et falan hiçbir şey söylemiyor mesela ikili test yapıldı hiç açıklama yapmıyor bu nedir ne için yapılır ben sürekli internetten araştırma yaptığım için bilgleniyorum. Kısacası dr çok sakin bir sıkıntı görünce söyleyen yoksa hiç konuşmayan birisi Güleryüzlü de sağ olsun ama ne bileyim hiç başkasına da gitmedim sizin dr lar nasıl bebeğin haftalık gelişimi ile ilgili bilgi falan veriyorlar mı uzun uzun anlatıyorlar mı

Ben de daha bilmiyorum cinsiyeti
14+3 haftalığm
Salı günü kontrole gideceğim ama devlet hastaneleri cinsiyeti hemen söylemiyormuş
Bakalım doktor görecek mi, görse de söyleyecek mi
Insaallah soyler ben de en son 12.haftada gitmistim dort hafta sonra kontrole geldiginde soyliycem cinsiyeti dedi. Devlet hastanesine gidiyorum buarada.Hayirlisi bakalim

Kizlar nar yemek düşük yapiyormus duydunuz mu hiç hr akşam bir tane kesip eşimle kızımla yiyoruz teyzem e söyledim nar düşük yapar dedi korktum kızım şimdi almış dolaptan kes sene anne diyor
Canım içini ferah tut. Her hamile için değil mesela benim kanım nasıl pıhtılaşıyor, birde benim tam tersim olan insanlar var. Kanı aşırı akışkan o grup insanlar kan sulandırıcı yiyecekler yememeli.
Sizlerin kanınızda problem yok artı hamilelikte kan pihtilasir bebek düşmesin diye.
Ye narını :)

Sizede çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce iyileşip çıkar hastaneden.
Gerçekten çok pis insanlar var. Hemşire arkadaşıma anlatıyorum gülüyor halime. O artık alışmış insanların pisliğine. Anlattıkların bana çok sıradan geliyor diyo

Kızın nasıl oldu ? Yarın çıkabilecek misiniz

Valla çok haklısın canım kim olsa korkar.
İnsanın çocuğu hastayken daha çok hijyen gösterip dikkat etmesi gerek ama nerde insanda düşünce
İnşallah kızın biran önce iyileşir taburcu olursunuz canım
Hayırlısı olsun canım inşallah içinize sinen bir ev bulursunuz
Anladığım kadarıyla kiraya girmiceksin kuzum ev alıcaksınız doğru anlamışmıyım

Canım narı ve nar suyunu transferden önce rahim duvarını kalınlaştırmak için kullanıyoduk.
Daha sonrasında tüketmek rahimde kasılmalara bu nedenle açılma taptığı doğru,doğuma yakın tüketilmesi tavsiye ediliyor.
Hurma gibi doğumu kolaylaştırma etkisi var

Narın çekirdeğindeki bir maddenin rahim kasılmalarına yardımcı olduğunu okumuştum bende. O da melike222 ’nin dediği yere çıkıyor doğumu kolaylaştırıyordur. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi internette okuduğum bir bilgiydi.
Birkaç hafta önce bende yedim biraz canım çekti. Bir bütün narın 4te 1i bile değildi yani abartmadan nefsim körelsin diye yedim.

Slm kizlar ,benim de yarin kadin dogumcumla ilk randevum var.ultrasounda bakmiyolar burda her ziyarette.bende cinsiyetini en son ogrenenlerden olucam ayrintili an once ultrasound'a girmedigim icin 20 haftalik en anca ogrenicem.bide burda yasal kurtaj suresi dolmadan soylemezler ,kiz cocugu olacagini ogreneneler sirf bu sebebten kurtaj oluyolar oyuzden mumkun oldugunca erteliyolar.ultrasound bebege cook zararli ona dikkat edin cook girmeyin lutfen .

Ilk hamileligimde bende yemistim baya nar .asiri olmiyacak sekilde azbir miktar yenilebilir.:)

Aynen canım bende hem internette okudum hemde transferden sonra doktor tüketmeyin diye uyarmıştı

Siz kanada da yasiyorsunuz galiba ben o sebebi burada dogu tarafinda gecerli diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…