2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Gunaydin guzel anneler.
Yegenimden bahsetmistim. Bugun yegenim anjiyo ya giriyor. Yeniden daralma varmis sebebine bakacaklar. Henuz bir yasinda. Gerekirse ameliyata gidecek yine. Sizlerden dua istiyorum. Dualarinizda kucuk yegenim Kaani unutmazsaniz cok mutlu oluruz.
Rabbim edende etmeyendende razi olsun.

Benim kontrol cuma gunu. En geriden gelen, cinsiyeti belli olmayan benim galiba dr sagolsun solemiyor16 ya kadar. 12. Haftadayim 2 liye gitcz kismetse 3 haftadir gormuyorum bebisimi cok merak ediyorum..
Banada bi haller oluyor son görüşüm 2 haftayı geçince insan merak ediyor ya :) Az kalmış hemencik geçer inşallah

Allah yardımcısı olsun miniğin inşallah.
Küçükler daha güçlü olurmuş öyle derler atlatıcak inşallah.

Allah yardımcınız olsun, acil şifalar diliyorum...

Allah yardımcınız olsun, rabbim şifa versin Kaan kuzucuğa.

Rabbim tez vakit şifasını versin inşallah

Rabbim şifa versin canım, inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamanda.
Merhaba sevgili anneler 2ay evvel bende Nisa’n annesi olacağımı düşünürken malasef gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim
Sağlıkla kucağına al inşallah canım

Merhaba sevgili anneler 2ay evvel bende Nisa’n annesi olacağımı düşünürken malasef gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim
Seni hatırladım canım inşallah sağlıklı gebeliklerin olur çok sevindimm gerçekten .

Rabbim acil şifalar versin küçük yavruya..İnş sağlığına kavuşur. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…