Iyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.
Aynı bende senin kafadanımAynen canım ben çok merak etmiyorum Zaten. Bebişimi daha çok merak ediyorum ne kadar oldu büyüdü mü diye
Canım ev sahibi anlaşmış olsa daha öncesinden satardı muhtemelen gelen alıcılarla anlaşamamışlardır bu zamana kalmıştır.Kuzum çok teşekkür ederim amin inşallahadam paraya sıkışmış satıcam diyip duruyordu evi görmeye gelmeleri bile benim sinirlerimi çok bozdu ama bebek de geleceği için bir muamma vardı en azından satılmazsa bebek doğduktan sonra çıkarız diyorduk ardından yatırım amaçlı satıcam sizi mağdur etmicem vs dedi ama ben eşime dedim ki müşterisini bulursa satar önemsemez kii dediğim oldu :/ ilk başlarda çok kafama taktığım için şuan koyverdim biraz her şey nasip kısmet... merkezi bi yerde olduğumuz için yeni binalar çok çok az diğerleri de deprem öncesi bizde deprem sonrası olsun dedik seçeneğimiz azalmış oldu...
Yoksa çok hayallerim var inşallah bana da nasip olur canım güzel duan içinde çok sağol hamilelerin duası kabul olurmuş yagüzel bir oda yapmak isterim süslemek isterim. Allahım herkese bu süreçte yardım etsin inşallah...
Ehehe ama ben randevu bulabilmeyi beklesem Kasım 15i kesin bulurdu. Gerçi yine öyle olacak tek fark ben minnoşu görmüş olucamAynı bende senin kafadanım
Yanlız yine gözümden kaçmadı naptın ettin bizden önce gidiyon
Canım ev sahibi anlaşmış olsa daha öncesinden satardı muhtemelen gelen alıcılarla anlaşamamışlardır bu zamana kalmıştır.
Herşeyde vardır bir hayır kuzum hiç sıkma canını bak ev sahibinin evi satması sizin ev almanıza vesile olucak olayı bu boyutundan düşün
İçine sinen kesene uygun güzel bir evin oldu mu birde bebişin kucağında oldu mu senden iyi kim olabilir ki :)
Amin kuzum inşallah inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre istediğini nasip eder
Sana inat yarına doktora gidesim var bakEhehe ama ben randevu bulabilmeyi beklesem Kasım 15i kesin bulurdu. Gerçi yine öyle olacak tek fark ben minnoşu görmüş olucam
yaaaaaSana inat yarına doktora gidesim var bak
Amin canım inş. Rabbim kimseyi doktor kapısından kötü haberlerle döndürmesinAllahın izniyle çok güzel haberlerle geliceksin kuzum inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun
Embiriyonuz pgtli değilmiydi kuzum ben mi karıştırıyorum
Bende bugun öğrendim benimde kızım olcak inşallahBen de bugun ozele gittim.Cok sukur cinsiyetimiz belli oldu.insalah kizim olucak.
Hayırlı olsun canım kızlar kendini belli etmeye başladıBen de bugun ozele gittim.Cok sukur cinsiyetimiz belli oldu.insalah kizim olucak.
Günaydın kızlar
Kahvaltımızı yaptık esim ise gitti benim de bugun boş günüm ama evde isler beni bekliyor tabi kioğlumun uyanmasını bekliyorum. Biraz yorgunluk biraz uykusuzluk olsa da öğleden sonra turbo motorla temizlik yapmam lazim . Oglum okuldan gelene kadar hic oturmaksızın kosturucam durum onu gösteriyor. Benim ikinci gebeligim olmasına rağmen henuz hareketlerini hissedemiyorum. Aksam erk3nden uykum geliyor yatiyorum. Yemekten sonra dinlenirken yine de hissetmiyorum. Sizde durumlar nasıl? Bu arada 4 5 gun önce 3lu test icin kan verdim sonuclar haftaya cikacak. 2li test ve ölçümler iyiydi, darısı buna inşallah.
Iyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.
Çok geçmiş olsun canım, yaşadıklarını okuyunca bende kendim yaşamış gibi kötü oldum. İnşallah bir daha yasamazsın.Iyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.
Bende o günlerde uyusamda zAman geçse diyorum ama heyecandan gözüme Uyku bile girmiyor :) Güzel haberlerle gelirsin inşallah:)Günaydın güzel nisan anneleri, bugün minigimi görücem inşallah 3 hafta oldu gormeyeli. Muayene de taa 16.00 da o zamana kadar vakit geçer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?