2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Çok geçmiş olsun canım

Aynen canım ben çok merak etmiyorum Zaten. Bebişimi daha çok merak ediyorum ne kadar oldu büyüdü mü diye
Aynı bende senin kafadanım
Yanlız yine gözümden kaçmadı naptın ettin bizden önce gidiyon
Canım ev sahibi anlaşmış olsa daha öncesinden satardı muhtemelen gelen alıcılarla anlaşamamışlardır bu zamana kalmıştır.
Herşeyde vardır bir hayır kuzum hiç sıkma canını bak ev sahibinin evi satması sizin ev almanıza vesile olucak olayı bu boyutundan düşün
İçine sinen kesene uygun güzel bir evin oldu mu birde bebişin kucağında oldu mu senden iyi kim olabilir ki :)
Amin kuzum inşallah inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre istediğini nasip eder

Ehehe ama ben randevu bulabilmeyi beklesem Kasım 15i kesin bulurdu. Gerçi yine öyle olacak tek fark ben minnoşu görmüş olucam

Allahın izniyle çok güzel haberlerle geliceksin kuzum inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun
Embiriyonuz pgtli değilmiydi kuzum ben mi karıştırıyorum
Amin canım inş. Rabbim kimseyi doktor kapısından kötü haberlerle döndürmesin
Evet embriyomuz taramaya gitmişti. O yüzden doktorum ikiliye gerek görmedi, Allah korusun başka fiziki bişey falan var mı bakılsın diye ayrıntılıya yönlendirdi.

Günaydın kızlar
Kahvaltımızı yaptık esim ise gitti benim de bugun boş günüm ama evde isler beni bekliyor tabi ki oğlumun uyanmasını bekliyorum. Biraz yorgunluk biraz uykusuzluk olsa da öğleden sonra turbo motorla temizlik yapmam lazim. Oglum okuldan gelene kadar hic oturmaksızın kosturucam durum onu gösteriyor. Benim ikinci gebeligim olmasına rağmen henuz hareketlerini hissedemiyorum. Aksam erk3nden uykum geliyor yatiyorum. Yemekten sonra dinlenirken yine de hissetmiyorum. Sizde durumlar nasıl? Bu arada 4 5 gun önce 3lu test icin kan verdim sonuclar haftaya cikacak. 2li test ve ölçümler iyiydi, darısı buna inşallah.

İnşalah​

Aman dikkat et canım bol su içmeyi ihmal etme... Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım, yaşadıklarını okuyunca bende kendim yaşamış gibi kötü oldum. İnşallah bir daha yasamazsın.

Günaydın güzel nisan anneleri, bugün minigimi görücem inşallah 3 hafta oldu gormeyeli. Muayene de taa 16.00 da o zamana kadar vakit geçer insallah
Bende o günlerde uyusamda zAman geçse diyorum ama heyecandan gözüme Uyku bile girmiyor :) Güzel haberlerle gelirsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…