2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ayy bu kadar olur annem dun bana diyordu eren de guzel isim diye yok didim eren eski flortum koyamam o ismi
bence guzel isim du birazdan cizelgeyi duzenleyim isim ekliyim kim ne koyacakmis gorelim
Kuzu ben sana aslında bunun fikrini vermiştim emme görmedin galiba
Ama baya oldu 1 ay belkide
Ekleyelim haydi haydiii

Ayy bu kadar olur annem dun bana diyordu eren de guzel isim diye yok didim eren eski flortum koyamam o ismi
bence guzel isim du birazdan cizelgeyi duzenleyim isim ekliyim kim ne koyacakmis gorelim

Eski flörtünse koyma tabi
Ama bu isim içime çoook sindi ya..

Evet evet düzenleyelim

Merhaba sevgili anneler 2ay evvel bende Nisa’n annesi olacağımı düşünürken malasef gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim
Hayırlı olsun, ne mutlu size Ne kadarlık hamilesiniz

Beni de ekler misiniz çizelgeye acaba

Tahmini doğum tarihi; 26 Nisan / İstanbul Acıbadem Hastanesi / Yaş 33 / Yaş farkı 12 /Çin Takvimi Kız / Cinsiyet Kız / İsim Alin Ezra

LoveAndMarriage nasıl oldun canım geçti mi ağrın?
Canım tam geçmedi şiddetli değil ama içim rahat etmedi doktora geldik şimdi çıktık hastaneden şükür iyi bebeğim, idrar tahlili istedi enfeksiyon ağrı yapabilir dedi. Veee cinsiyeti öğrendik, kızımız olacak nasipse

Son düzenleme:
K
Kızlaar erkek dedikleri bebeğim kız olucak isime karar verdim Lena koyucam. Kız bebek bekleyenler siz ne isim koyucaksınız ?
Kacinci haftada erkek demişlerdi. Hep mi erkek dediler. Benim de daha cinsiyet belli diil. En son 14. Haftada gitmiştim. Bugun 16 olduk. Gidince artuk belli olur herlde

Oo gelinimi buldum

Hayırlı olsn cnm. Kaç haftalik sin. Daha önce sana da hiç tahminde bulunmamışlardı dimi? Bana da hiç tahminde bulunmadı bende kız olduğunu dusunuyrm. 16. Haftaya girdim aslında artık belli olmuştur herlde dimi?

Tebrik ederim canımmm prenses geliyor desene
A April wind dur bakalım belki bana gelin olur

Gittim geldim dermişim
Amin canım inşallah inşallah
Ayrıntılıyı kendi mi yapıcak yoksa başka doktor mu canım
Gidip gelince haber ver :)
Ben de bugun ozele gittim.Cok sukur cinsiyetimiz belli oldu.insalah kizim olucak.
Bende bugun öğrendim benimde kızım olcak inşallah
Bizim de oğlumuz olacakmış bütün teoriler tuttu. Hayırlı olsun herkes sağ salim kucağına alsın huzurlu huzurlu büyütsün inşallah.

Kızlar Allah sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı
İnşallah 2li gibi 3lü testin sonuçlarıda tertemiz gelir sağ salim kucağına alırsın canım evladını,darısı bütün sonuç için bekleyen arkadaşların başına

Allah küçük bedenine şafi ismiyle şifa versin canım,biran önce sağlığına kavuşsun ailesinin yüzünü güldürsün Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…