Selam beybiler bizim cinsiyet anketimiz sifirlanmis ehehuhehe tekrar kiz girdim bakalim yarin doktorcugum ne diyecek
Selam beybi :)
Bende sanki bizim cinsiyet değişecek gibi hissetmeye başladım
Hayırlı olsun bakalım sevdiğim isimlerden biri
Hayırlı olsun bakalım sevdiğim isimlerden biri
Kuzu ben sana aslında bunun fikrini vermiştim emme görmedin galibaAyy bu kadar olur annem dun bana diyordu eren de guzel isim diye yok didim eren eski flortum koyamam o ismi
bence guzel isim du birazdan cizelgeyi duzenleyim isim ekliyim kim ne koyacakmis gorelim
Ayy bu kadar olur annem dun bana diyordu eren de guzel isim diye yok didim eren eski flortum koyamam o ismi
bence guzel isim du birazdan cizelgeyi duzenleyim isim ekliyim kim ne koyacakmis gorelim
Kuzu ben sana aslında bunun fikrini vermiştim emme görmedin galiba
Ama baya oldu 1 ay belkide
Ekleyelim haydi haydiii
Hayırlı olsun, ne mutlu sizeMerhaba sevgili anneler 2ay evvel bende Nisa’n annesi olacağımı düşünürken malasef gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim
Ayy bu kadar olur annem dun bana diyordu eren de guzel isim diye yok didim eren eski flortum koyamam o ismi
Canım tam geçmedi şiddetli değil ama içim rahat etmedi doktora geldik şimdi çıktık hastaneden şükür iyi bebeğim, idrar tahlili istedi enfeksiyon ağrı yapabilir dedi. Veee cinsiyeti öğrendik, kızımız olacak nasipseLoveAndMarriage nasıl oldun canım geçti mi ağrın?
Kacinci haftada erkek demişlerdi. Hep mi erkek dediler. Benim de daha cinsiyet belli diil. En son 14. Haftada gitmiştim. Bugun 16 olduk. Gidince artuk belli olur herldeKızlaar erkek dedikleri bebeğim kız olucak isime karar verdim Lena koyucam. Kız bebek bekleyenler siz ne isim koyucaksınız ?
Oo gelinimi buldumCanım tam geçmedi şiddetli değil ama içim rahat etmedi doktora geldik şimdi çıktık hastaneden şükür iyi bebeğim, idrar tahlili istedi enfeksiyon ağrı yapabilir dedi. Veee cinsiyeti öğrendik, kızımız olacak nasipse
Hahahahah dünür oluyoruuuzOo gelinimi buldum
Hahahahah dünür oluyoruuuz
Hayırlı olsn cnm. Kaç haftalik sin. Daha önce sana da hiç tahminde bulunmamışlardı dimi? Bana da hiç tahminde bulunmadı bende kız olduğunu dusunuyrm. 16. Haftaya girdim aslında artık belli olmuştur herlde dimi?Canım tam geçmedi şiddetli değil ama içim rahat etmedi doktora geldik şimdi çıktık hastaneden şükür iyi bebeğim, idrar tahlili istedi enfeksiyon ağrı yapabilir dedi. Veee cinsiyeti öğrendik, kızımız olacak nasipse
Gozunuz aydin cnmBen de bugun ozele gittim.Cok sukur cinsiyetimiz belli oldu.insalah kizim olucak.
Canım tam geçmedi şiddetli değil ama içim rahat etmedi doktora geldik şimdi çıktık hastaneden şükür iyi bebeğim, idrar tahlili istedi enfeksiyon ağrı yapabilir dedi. Veee cinsiyeti öğrendik, kızımız olacak nasipse
Gittim geldim dermişimyaaaaa
Amin canım inşallah inşallahAmin canım inş. Rabbim kimseyi doktor kapısından kötü haberlerle döndürmesin
Evet embriyomuz taramaya gitmişti. O yüzden doktorum ikiliye gerek görmedi, Allah korusun başka fiziki bişey falan var mı bakılsın diye ayrıntılıya yönlendirdi.
Ben de bugun ozele gittim.Cok sukur cinsiyetimiz belli oldu.insalah kizim olucak.
Bende bugun öğrendim benimde kızım olcak inşallah
Bizim de oğlumuz olacakmışbütün teoriler tuttu. Hayırlı olsun herkes sağ salim kucağına alsın huzurlu huzurlu büyütsün inşallah.
İnşallah 2li gibi 3lü testin sonuçlarıda tertemiz gelir sağ salim kucağına alırsın canım evladını,darısı bütün sonuç için bekleyen arkadaşların başınaGünaydın kızlar
Kahvaltımızı yaptık esim ise gitti benim de bugun boş günüm ama evde isler beni bekliyor tabi kioğlumun uyanmasını bekliyorum. Biraz yorgunluk biraz uykusuzluk olsa da öğleden sonra turbo motorla temizlik yapmam lazim . Oglum okuldan gelene kadar hic oturmaksızın kosturucam durum onu gösteriyor. Benim ikinci gebeligim olmasına rağmen henuz hareketlerini hissedemiyorum. Aksam erk3nden uykum geliyor yatiyorum. Yemekten sonra dinlenirken yine de hissetmiyorum. Sizde durumlar nasıl? Bu arada 4 5 gun önce 3lu test icin kan verdim sonuclar haftaya cikacak. 2li test ve ölçümler iyiydi, darısı buna inşallah.
Kız azlığı olunca paylaşamadık ehehe
Allah küçük bedenine şafi ismiyle şifa versin canım,biran önce sağlığına kavuşsun ailesinin yüzünü güldürsün RabbimGunaydin guzel anneler.
Yegenimden bahsetmistim. Bugun yegenim anjiyo ya giriyor. Yeniden daralma varmis sebebine bakacaklar. Henuz bir yasinda. Gerekirse ameliyata gidecek yine. Sizlerden dua istiyorum. Dualarinizda kucuk yegenim Kaani unutmazsaniz cok mutlu oluruz.
Rabbim edende etmeyendende razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?