Canım çok geçmiş olsun inan bende bı yerde düşer kalırım diye çok korkuyorum benimde tansiyonum sürekli düşüyor.Iyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.
Ayyy zaman gecmiyor bizim bi ay olacak gormeyeli.
15 ine de cok varmis canim allah kavustursun
Benim 16+4 gorunuyor ultrasyonda bugun gittim hic bisi demediCanım özele gidiyorum doktorum 16. Haftaya kadar cinsiyet oluşumu tamamlanır o zaman net söylerim dedi. Bazıları da yanıltmak istemiyor sanırım. Ya net göremiyorlar ya da kesinleşmesini bekliyorlar :)
Allah Allah çok ilginç. Geçenlerde biri yazdı burada da kimdi hatırlamıyorum 20. Haftadan sonra da zor görünüyormuş cinsiyetBenim 16+4 gorunuyor ultrasyonda bugun gittim hic bisi demedi19 haftalik biri geldi ona da soylemedi
Aynen öyle kuzumO minik eşyaları kıyafetleri görünce kendimizden geçtiğimiz için
Hadi ya ben uc doktora gittim devlette hic biri soylemediBen 13. Haftada ogrendim 16 da tekrar soyledi erkek diye. Ben erken soylemesine sasirdim acikcasi
En iyisi ozele gitmek cinsiyet icinAllah Allah çok ilginç. Geçenlerde biri yazdı burada da kimdi hatırlamıyorum 20. Haftadan sonra da zor görünüyormuş cinsiyet
Bencede en azından tam zamanı yani sonra geç kalmış olmazsınEn iyisi ozele gitmek cinsiyet icin
Taşınmak başlı başına telaş üstüne birde gebelikde olunca insanın gözünde büyüyo bütün işlerİlahihamileliğim boyunca o kadar garip rüyalar gördüm ki ama şuan her gece doğumhanedeyim daha doğum evresine geçemedim belki bu gece doğururum
En azından eşin için iyi yapmışsın canım :)Bir yada iki kez giydirdim eşimin gönlü olsun diye :)
Geçmiş olsun canım.
Ayvayı dilimliyorum tuzlayıp bolcana limon sıkıyorum çok güzel oluyor. Bulantı falanda kalmıyor :)
Hayır :) kızımın isminide eşim ve ben ortak noktada buluşmuşup koymuştuk. Şimdide kimse karışmaz.
Deniz daha güzel bencedekız yada erkek farketmez deniz koymayı çok isterim ben ama sülale deniz dolu
Aynen ogrenemezsem dokuz dogururum meraktanBencede en azından tam zamanı yani sonra geç kalmış olmazsın
Canım değer olarak atsana sonuçlarını bakalımBu hafta bebişi görmek için özele gitcez. Tanıdık vardı haber verecek hangi gün sabahtan boşsa Perşembe veya Cuma. Eşim 12/8 çalıştığı için uyumadan gitcez.
İkili test sonucum enabızda sadece değer olarak gözüküyor. Risk yüzdesi gözükmüyor.
Test sonucumu kendi doktoruma mı yorumlatsam? Yoksa özelde ki doktor görebiliyor mu nasıl oluyor hiç bilmiyorum aklım karıştı :)
Aslında takımlı şeyleri kız bebeklerde sevmiyorum. Fenerbahçelide geldi onuda giydirmedim :) pembişler varken :)))En azından eşin için iyi yapmışsın canım :)
Erkekler daha bi alıngan oluyorlar bazen
Çook geçmiş olsun kötü gelmiş iyi geçmiş dikkat edin kendinize.Iyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.
Allahın izniyle çok güzel haberlerle geliceksin kuzum inşallahKızlar yarın 11-14 haftalarda yapılan ayrıntılı ultrason için gidicez. Hepinizden dua bekliyorum2 haftadır görmüyorum kuzumu inş iyidir. Şimdiden heyecan bastı beni yine
Canım sadece paap-a var 2.31 çıkmış.Canım değer olarak atsana sonuçlarını bakalım
Bu arada iki doktorada göster sonuçları yorum almış olursun bir zararı olmaz
Çok haklısın canım erkek olsa babasından önce sen almak istersin bu sefer takımlı kıyafetleri :)Aslında takımlı şeyleri kız bebeklerde sevmiyorum. Fenerbahçelide geldi onuda giydirmedim :) pembişler varken :)))
Sende daha az götünüyormuş canım değerlerCanım sadece paap-a var 2.31 çıkmış.
Serbest beta değeri var bir de ondada 47 yazıyor.
İçine girip detay bakamıyorum ama bu iki değer var sadece. Mom değeri ve risk yüzdesi vs yazması lazım bildiğim kadarıyla. Çokta önemli değil ya sonuç benim için gerçi :)
Aynen canım ben çok merak etmiyorum Zaten. Bebişimi daha çok merak ediyorum ne kadar oldu büyüdü mü diyeSende daha az götünüyormuş canım değerler
Ben diğerlerininde değerlerini görünüyor sanmıştım :)
Kuzum çok teşekkür ederim amin inşallahTaşınmak başlı başına telaş üstüne birde gebelikde olunca insanın gözünde büyüyo bütün işler
Nisan ayında bundan önceki tüp denememizi yaptık,ev alma durumumuz vardı.
3+1ev bulup aldık evi görürken daha sonuçumuz belli değildi,çocuk odasını istediğim gibi düzenlerim bebişle birlikte diye hayaller kurmuştum.
Rabbim o denememizde nasip etmedi nasibimiz bu denemeyeymiş.
Çok beğenerek aldığımız ev adeta gözümde büyüyordu,Rabbime bin şükür nasip ettirdi evimiz inşallah çocuk sesleriyle şenlenicek
İnşallah kuzum sende içine sinen çok güzel bir ev bulursun
Rabbim çocuklarının şen şakrak sesleriyle doldurur huzurla oturursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?