2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım çok geçmiş olsun inan bende bı yerde düşer kalırım diye çok korkuyorum benimde tansiyonum sürekli düşüyor.
Dikkat et cnm tek başına çıkma dışarı gene ki Allah korumuş....

Canım özele gidiyorum doktorum 16. Haftaya kadar cinsiyet oluşumu tamamlanır o zaman net söylerim dedi. Bazıları da yanıltmak istemiyor sanırım. Ya net göremiyorlar ya da kesinleşmesini bekliyorlar :)
Benim 16+4 gorunuyor ultrasyonda bugun gittim hic bisi demedi 19 haftalik biri geldi ona da soylemedi

İlahihamileliğim boyunca o kadar garip rüyalar gördüm ki ama şuan her gece doğumhanedeyim daha doğum evresine geçemedim belki bu gece doğururum
Taşınmak başlı başına telaş üstüne birde gebelikde olunca insanın gözünde büyüyo bütün işler
Nisan ayında bundan önceki tüp denememizi yaptık,ev alma durumumuz vardı.
3+1ev bulup aldık evi görürken daha sonuçumuz belli değildi,çocuk odasını istediğim gibi düzenlerim bebişle birlikte diye hayaller kurmuştum.
Rabbim o denememizde nasip etmedi nasibimiz bu denemeyeymiş.
Çok beğenerek aldığımız ev adeta gözümde büyüyordu,Rabbime bin şükür nasip ettirdi evimiz inşallah çocuk sesleriyle şenlenicek
İnşallah kuzum sende içine sinen çok güzel bir ev bulursun
Rabbim çocuklarının şen şakrak sesleriyle doldurur huzurla oturursunuz

En azından eşin için iyi yapmışsın canım :)
Erkekler daha bi alıngan oluyorlar bazen

Canım değer olarak atsana sonuçlarını bakalım
Bu arada iki doktorada göster sonuçları yorum almış olursun bir zararı olmaz

Çook geçmiş olsun kötü gelmiş iyi geçmiş dikkat edin kendinize.
Allah bi daha yaşatmaz inşallah

Kızlar yarın 11-14 haftalarda yapılan ayrıntılı ultrason için gidicez. Hepinizden dua bekliyorum 2 haftadır görmüyorum kuzumu inş iyidir. Şimdiden heyecan bastı beni yine
Allahın izniyle çok güzel haberlerle geliceksin kuzum inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun
Embiriyonuz pgtli değilmiydi kuzum ben mi karıştırıyorum

Canım değer olarak atsana sonuçlarını bakalım
Bu arada iki doktorada göster sonuçları yorum almış olursun bir zararı olmaz
Canım sadece paap-a var 2.31 çıkmış.
Serbest beta değeri var bir de ondada 47 yazıyor.
İçine girip detay bakamıyorum ama bu iki değer var sadece. Mom değeri ve risk yüzdesi vs yazması lazım bildiğim kadarıyla. Çokta önemli değil ya sonuç benim için gerçi :)

Aslında takımlı şeyleri kız bebeklerde sevmiyorum. Fenerbahçelide geldi onuda giydirmedim :) pembişler varken :)))
Çok haklısın canım erkek olsa babasından önce sen almak istersin bu sefer takımlı kıyafetleri :)
Bizim doktor 2 defa erkeğe benzetti ben hemen takımlı zıbınlara falan baktım.
Kız olsa etek tayt bakardım büyük ihtimal

Sende daha az götünüyormuş canım değerler
Ben diğerlerininde değerlerini görünüyor sanmıştım :)

Kuzum çok teşekkür ederim amin inşallah adam paraya sıkışmış satıcam diyip duruyordu evi görmeye gelmeleri bile benim sinirlerimi çok bozdu ama bebek de geleceği için bir muamma vardı en azından satılmazsa bebek doğduktan sonra çıkarız diyorduk ardından yatırım amaçlı satıcam sizi mağdur etmicem vs dedi ama ben eşime dedim ki müşterisini bulursa satar önemsemez kii dediğim oldu :/ ilk başlarda çok kafama taktığım için şuan koyverdim biraz her şey nasip kısmet... merkezi bi yerde olduğumuz için yeni binalar çok çok az diğerleri de deprem öncesi bizde deprem sonrası olsun dedik seçeneğimiz azalmış oldu...

Yoksa çok hayallerim var inşallah bana da nasip olur canım güzel duan içinde çok sağol hamilelerin duası kabul olurmuş ya güzel bir oda yapmak isterim süslemek isterim. Allahım herkese bu süreçte yardım etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…