2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Doktoruna güven canım birşey olsa söylerdi. İnşallah birşeycik olmaz canım kötü düşünüp moralini bozma lütfen. Sonuçlardan haber ver canım düzelecek inşallah.

Ben çok memnunum ultrasonda uzun uzun bakıyor her defasında. Her şeyi ayrıntılı anlatıyor. Umarım sen de memnun kalırsın

Evet gerçekten alınacak çook şey var ben oçak ayı gibi başlayacam
Bakalım bende bi sakin kafayla kalamadım bi eve bugün geçtim Zaten :) Liste yapacaktım o da kaldı onu hallederim alınacak şeylere bakarım ona göre yol çizerim kendime 1 ay sonrada ufaktan başlarım. Tabi indirim yakalarsam affetmem ne olursa olsun

Bende unutuyorum soracağım soruları, tam doktorun yanından çıkıyorum aa ben niye bunu sormadım diyorum. Artık telefona yazıyorum bi problem olduğunda veya aklıma bişey takıldığında.mesela geçen gün kasığım ağrıdı. artık telefonu açıp tek tek okudum doktorun yanında. inşallah daha da düzelir uykuların canım

Bir şey olmaz canım Allah’ın izniyle. Doktor öyle dediyse içim rahat olsun. İnşallah geçer en kısa zamanda

Geçmiş olsun canım,Allahın izniyle bişey olmayacak. Gönlünü ferah tut

ben bi seferlik ortadoguya gittim 115 tl ydi muayene ucreti anlaşmalı olduğu kurumlar var 10 tl indirim yapiyor 105 tl ödüyorsun . Benim gittiğim hastanedeki drum soyluycek cinsiyeti kasim 15 gibi gidecem

İçinizi ferah tutun, güzel haberler alacaksınız inşallah... Sağlıkla, mutlulukla alın kucağınıza...
Allah bagislasin galiba bende ikinci kez kiz annesi olacam
Gözünüz aydın,sağlıkla gelsin prenses

Olmaz Allahın izniyle, sıkmayın canınızı hem doktorda demiş korkmayın diye...En kısa zamanda enfeksiyonu da atlatırsınız inşallah...

Ben ilk hamileliğimin bir süresini orada geçirmiştim, dr.um çarşıdaydı Seval Pata...O günleri anımsadım şimdi msjınızı okuduğumda...Sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah bebişiniz
Sagol canim hepimizinki ins duymadim o dr u canim ben merkezde gitmiyorum foruma gidiyorum bilirsin belki. Ahmet isiktan dr.m

Sen mersindeydin dimi tatlim hangi hastaneye gidiyosun ben ilk kez mersinde gitmistim doktora medicalpark a luks ve ucuzdu
Evet canim mersinliyim. Forum yasam ozel hastaneye gidiyorum dr tavsiyesi uzerine canm medikal cok sik bi hastane yeni acildi zaten hic gitmedim. Dr.mdan memnunum sukur. Evet sen ilk zamanlarinda buradaydin
Sen mersindeydin dimi tatlim hangi hastaneye gidiyosun ben ilk kez mersinde gitmistim doktora medicalpark a luks ve ucuzdu

Canim o ucuk belasi benim hamilelik hediyem hayatim da 1 kez ucuk cikarmamistim tam da dedigin yerde burnumun onunde bir ucuk ilk gebeligimde 3 kez ayni yerde bu gebeligimde ayni yerden henuz 1 kere cikardim. Druna danis merhem veriyorlar. Ben unuttm canim adini evde bi tane vardi bikackez surdum hafiflesin di travazol. Cok bela bisi

Ben liste yaptım. Mağazalarda dolandım.. baya fikir edindim. Taşınmayı bekleyecem birde tatile gidecez o yüzden şu an ona konsantreyim. Bide fransada Ocak ayında büyük indirim var 1 ay süren büyün mağazalarda. Ondan yararlanmayı düşünüyorum

Bende bebek arabasına karar verdim, bi internet sitesinde şu an indirimde ama emin olamadım oradan alışveriş yapan birini bulsaydım :) istanbul’da mağazaları varmış en kötü oraya gidicez artık

Bunu ben de duymuştum aslında tecrübeli doktorlar genital organlar kendini çok belli etmeden bile anliyormus iskelet sisteminden örneğin leğen kemiği yapısı bile farklı aslında kız ile erkeğin. Ama riske atmamak için söylemiyorlar bence . O yüzden doğru olabilir o size kız demeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…