- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Doktoruna güven canım birşey olsa söylerdi. İnşallah birşeycik olmaz canım kötü düşünüp moralini bozma lütfen. Sonuçlardan haber ver canım düzelecek inşallah.Evet anneme de öyle demişler. Annemin ki tutmuş ama :) arkam erkek oldu :)
Bu arada kızlar ben yine hstanedeyim. Dün ikili test sonucu için gitmişken crp me de tekrar bakılsın dedim. Sonuç çıkmış. İki haftadır antibiyotik tedavisine rağmen hala yüksek. Şimdi bir de idrara tekrar bakıyorlar onun sonucunu bekliyorum. Yine iğne verecek. Korkma dedi ama o kadar korkuyorum ki. Artık ne bu enfeksiyon düşmedi birdua edin yavruşuma bir şey olmasın.
Aynen canım alışverişe başlarım artık güzel zamanlara geliyoruz şükürler olsun
Alınacak çok şey var çokkk
Anladım canım bende ona yarın için randevu aldım tanışıcaz bakalımsen memnun musun? Yaklaşımı vs nasıl? Çok soru sordum kusurs bakma canım ama kendim araştırıp bulduğum ve birkaç doktor değiştirdiğim için sormak istedim
Bakalım bende bi sakin kafayla kalamadım bi eve bugün geçtim Zaten :) Liste yapacaktım o da kaldı onu hallederim alınacak şeylere bakarım ona göre yol çizerim kendime 1 ay sonrada ufaktan başlarım. Tabi indirim yakalarsam affetmem ne olursa olsunEvet gerçekten alınacak çook şey var ben oçak ayı gibi başlayacam
Devlete gittigim icin yüzüme bile bakmiyorlar canm.Sormam gerekenleri de unutup geliyorum her seferinde.Haftaya özele gidecegim orada sorarim inşallah.
Sitresli degilim piskolojik durumum iyi ama geceleri uykuda rahat değilim. Ilk haftalar daha beterdi simdi biraz azaldi ama yine de ara da kötü rüyalar görüyorum sonra sabahina uçuk patliyoröyle işte
Bir şey olmaz canım Allah’ın izniyle. Doktor öyle dediyse içim rahat olsun. İnşallah geçer en kısa zamandaEvet anneme de öyle demişler. Annemin ki tutmuş ama :) arkam erkek oldu :)
Bu arada kızlar ben yine hstanedeyim. Dün ikili test sonucu için gitmişken crp me de tekrar bakılsın dedim. Sonuç çıkmış. İki haftadır antibiyotik tedavisine rağmen hala yüksek. Şimdi bir de idrara tekrar bakıyorlar onun sonucunu bekliyorum. Yine iğne verecek. Korkma dedi ama o kadar korkuyorum ki. Artık ne bu enfeksiyon düşmedi birdua edin yavruşuma bir şey olmasın.
Evet anneme de öyle demişler. Annemin ki tutmuş ama :) arkam erkek oldu :)
ben bi seferlik ortadoguya gittim 115 tl ydi muayene ucreti anlaşmalı olduğu kurumlar var 10 tl indirim yapiyor 105 tl ödüyorsun . Benim gittiğim hastanedeki drum soyluycek cinsiyeti kasim 15 gibi gidecemCanm zübeydenin gün tahmini özele göre daha dogrudur bence.Benim orada hep ayni cikiyor çünkü. Seninki artik coktan belli olmustur.Bende lokman hekime gidecektim valla haftaya.Daha önce gitmedim ama sen tabi daha iyi bilirsin. Ben ortadogunun iyi olduğunu düşünüyorum.Herkes orayi tavsiye ediyor . En son115 ti muayene ucretleri .Gerci ozellere de zam gelmis.
Kesinlikle öyleCinsiyeti öğrendiğin günü hiç unutamıyorsun,biz eşimle sürekli anlatırız. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı. Ece'ye uygun kız isimleri düşünüyorum. Fikri olan varsa memnuniyetle alırım
İçinizi ferah tutun, güzel haberler alacaksınız inşallah... Sağlıkla, mutlulukla alın kucağınıza...Merhaba Nisan anneleri bende allah nasip ederse Nisan sonu inşallah kızımı kucağıma alacağım 13. Haftadayım şimdiye kadar 3 kg aldım birde karaciğer enzimlerim çok yükseldi ursactive başladı doktorum, birde bütün vücudumda benek benek kırmızı noktalar oldu kaşınmaktan uykularım kaçtı kortizonlu merhemler kullandım mecburen sizde bunlar oldu mu? 3 kasımda benim genetik hastalığım bebeğime geçmiş mi ona bakılacağı için amniyosentez yapılacak inş bebeğim sağlıklıdır.
Gözünüz aydın,sağlıkla gelsin prensesAllah bagislasin galiba bende ikinci kez kiz annesi olacam
Evet anneme de öyle demişler. Annemin ki tutmuş ama :) arkam erkek oldu :)
Çok teşekkür ederimmmmTeşekkür ederiz iyi dilekleriniz için :) siz de sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah :)
Sagol canim hepimizinki insBen ilk hamileliğimin bir süresini orada geçirmiştim, dr.um çarşıdaydı Seval Pata...O günleri anımsadım şimdi msjınızı okuduğumda...Sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah bebişiniz
Evet canim mersinliyim. Forum yasam ozel hastaneye gidiyorum dr tavsiyesi uzerine canm medikal cok sik bi hastane yeni acildi zaten hic gitmedim. Dr.mdan memnunum sukur. Evet sen ilk zamanlarinda buradaydinSen mersindeydin dimi tatlim hangi hastaneye gidiyosun ben ilk kez mersinde gitmistim doktora medicalpark a luks ve ucuzdu
Sen mersindeydin dimi tatlim hangi hastaneye gidiyosun ben ilk kez mersinde gitmistim doktora medicalpark a luks ve ucuzdu
Ben de varim o kervanda canim merak etmeBirtek ben kaldm heralde cinsiyet öğrenemeyen
Nim kizim da Ferda GokceGökçe ve Ece uyumlu son hecelerden:) benim kızımda Gökçe ve ikinci kızıma Ece koyalım dedim ama eşim kabul etmedi :))
Canim o ucuk belasi benim hamilelik hediyemKızlar 3 aydir gebeyim 3.kez uçuk vakası yaşiyorum.Burnumla dudagim arasnda kocaman bir uçuk var hayret edersiniz yani. Normalde senede bir ya olurdu ya olmazdi.Simdi vücuduma ne oluyor anlamiyorm gercekten.Bunyem hic bu kadar düşmemisti. Cok sinirim bozuldy sabah sabah.Geceleri irkilip duruyorum sabaha bu görüntü oluyor.
Bakalım bende bi sakin kafayla kalamadım bi eve bugün geçtim Zaten :) Liste yapacaktım o da kaldı onu hallederim alınacak şeylere bakarım ona göre yol çizerim kendime 1 ay sonrada ufaktan başlarım. Tabi indirim yakalarsam affetmem ne olursa olsun
Bende bebek arabasına karar verdim, bi internet sitesinde şu an indirimde ama emin olamadım oradan alışveriş yapan birini bulsaydım :) istanbul’da mağazaları varmış en kötü oraya gidicez artıkBen liste yaptım. Mağazalarda dolandım.. baya fikir edindim. Taşınmayı bekleyecem birde tatile gidecez o yüzden şu an ona konsantreyim. Bide fransada Ocak ayında büyük indirim var 1 ay süren büyün mağazalarda. Ondan yararlanmayı düşünüyorum
Bunu ben de duymuştum aslında tecrübeli doktorlar genital organlar kendini çok belli etmeden bile anliyormus iskelet sisteminden örneğin leğen kemiği yapısı bile farklı aslında kız ile erkeğin. Ama riske atmamak için söylemiyorlar bence . O yüzden doğru olabilir o size kız demeleri.Ben de varımbizde öğrenemedik henüz yani doktor görmediğini fakat iskeletine göre kız olduğunu söyledi , önce kız fikrine kendimizi çok alıştırdık fakat kime söylesem iskelete göre nasıl oluyor öyle şey mi olur falan diyor herkes , ben de odaklanamadım açıkçası kız olduğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?