2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhaba Nisan anneleri bende allah nasip ederse Nisan sonu inşallah kızımı kucağıma alacağım 13. Haftadayım şimdiye kadar 3 kg aldım birde karaciğer enzimlerim çok yükseldi ursactive başladı doktorum, birde bütün vücudumda benek benek kırmızı noktalar oldu kaşınmaktan uykularım kaçtı kortizonlu merhemler kullandım mecburen sizde bunlar oldu mu? 3 kasımda benim genetik hastalığım bebeğime geçmiş mi ona bakılacağı için amniyosentez yapılacak inş bebeğim sağlıklıdır.

Tabi ki öyle şaka yapıyorum :)
Kızımda bi sürü isim düşündük. Kimini o beğenmedi kimini ben beğenmedim derken. Ada isminde karar kıldık. Sonra eşim Ada çok kısa ama yanına bi isim daha mı koysak dedi. Bende şaka olsun diye Gökçe Ada koyalım dedim aaaa Gökçe iyiymiş biz Gökçe mi koysak dedik ve Gökçe koyduk :)))

Kızıma takımlı bir tulum giydirip resmini internette atmıştım. Ama resmî birkaç yıl sonra tbt die attım. İşyerinden bi ablam kimin oğlu demişti :))))
Bide siması erkek, arkası erkek olacak diyorlardı ama arkasıda kız olacak :))

Gökçe çok güzel isim bende çok severim :) Arkadaşım var çokta severim çok uysal iyi niyetli biri :)

Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun
Amin canım hepimizin hayırlı evlatları olur inşallah

ben sinem ay'a gidiyorum. eşimin arkadaşları hep medipolde yaptı doğumlarını. çok memnunlardı.bu kişiler de doktor ayrıca. doğum olayını çok bilmiyorum çünkü ben doğumu izmirde yapacagım büyük ihtimalle

Ada da güzelmiş aslında :) bizde cinsiyeti öğrendiğimizden beri isim bakıyoruz ama daha içimize sinen bişey bulamadık :) vakit var bakalım daha :)

Cnm bizde aylık günlük yok gittigin gün oduyorsun 155 ayda bir çağırıyor zaten

Anladim cnm. Normalde prosedur senin dedigin gibi isliyor. Benim 400 lira odedigim tup bebek doktorumda ayda bir kez cagiriyor.
100 lira odedigim kadin dogum doktorum hergun gitsen bile birsey demiyor. Cok anlayisli saolsun merak edip stres yapacagina cik cik gel diyor. 10 gun icin 100 lira veriyorsun ama hergun gitsen de kadin gikini cikarmiyor o yuzden tup bebek doktorumdan daha cok seviyorum onu :)

Tam 14 .haftadayiz sata göre.Ama ultrasonda hep 3 gun geri sekilde geliyor . Sen ne yaptin cnm ne zaman gideceksin?Benden öndeydin sen
Benim de canm en son zubeudeye gore bugün 16 hafta 3 günlük. Ama özele göre 15 hafta 1 gunluk galiba. 3 haftadır bende gitmiyrm. 3 lu test için haftaya gidicem zubeydeye. cinsiyet için özele gidicez de tam olarak ne zaman gideriz ya da bebek gösterir mi bilemiyrm. Hangi özele gitsek onu da bilmiyrm. Lokman hekimin cihazlarını begenmiyrm ben. Var mı senin tavsiye edebilecegin böyle doppler cihazlı iyi bi hastane

Eşler bu isim olayına çok karışıyor ya bi bıraksalar bizi
Bağışıklıkla ilgili bir durum uçuk çıkması. Bi dönem ben de (hamile değilken) 2 aya bir uçuk çıkarıyordum. Bi arkadaşım demişti sen hiç meyve yemiyor musun diye?Geçekten düzenli meyve yediğimde uçuk çıkmıyor. Meyveyle aran nasıl?

Canm zübeydenin gün tahmini özele göre daha dogrudur bence.Benim orada hep ayni cikiyor çünkü. Seninki artik coktan belli olmustur.Bende lokman hekime gidecektim valla haftaya.Daha önce gitmedim ama sen tabi daha iyi bilirsin. Ben ortadogunun iyi olduğunu düşünüyorum.Herkes orayi tavsiye ediyor . En son115 ti muayene ucretleri .Gerci ozellere de zam gelmis.

Normalde meyve hic yemezdim ama hamileyim diye artik gayet iyi yiyorum yinede ne oluyor bana anlamiyorum.et balik yumurta meyve yiyorum . tek eksigim süt yani gerisi tamam.Ama hic kilo da almadim ben. Bilmiyorum eksik bıraktığım birseyler var galiba

Gerci bebekler gostermezse nereye gidersek gidelim sonuc alamayiz ama bakalim:)

Doktorun ne diyor canım? Canını bişeylere de sıkma. Psikolojik de olabilir uçukların. Rahat hamişler huzurlu bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…