- 11 Ağustos 2018
- 384
- 446
- 33
- 43
Kızımda bi sürü isim düşündük. Kimini o beğenmedi kimini ben beğenmedim derken. Ada isminde karar kıldık. Sonra eşim Ada çok kısa ama yanına bi isim daha mı koysak dedi. Bende şaka olsun diye Gökçe Ada koyalım dedimTabi ki öyle şaka yapıyorum :)
Gözünüz aydın hayırlı evlat olsunKuzular geldim herşeyimiz güzel ve uyumlu
Doktor 4d bile gösterdi :)
%10000 oğluşum oluyor
Pipi resmini vermemiş ama
Kızıma takımlı bir tulum giydirip resmini internette atmıştım. Ama resmî birkaç yıl sonra tbt die attım. İşyerinden bi ablam kimin oğlu demişti :))))Ben de anneme suratı kemik olarak falan erkeğe benzettim dedim. Annemin tepki “sen de erkeğe benziyordun. Hatta doğdun yine erkeğe benziyordun”gerçekten bebeklik fotolarımda daha çok erkeğe benziyorum. Komik oldu o yüzden :) belki kızdır ve bana benzemiştir
Gökçe çok güzel isim bende çok severim :) Arkadaşım var çokta severim çok uysal iyi niyetli biri :)Kızımda bi sürü isim düşündük. Kimini o beğenmedi kimini ben beğenmedim derken. Ada isminde karar kıldık. Sonra eşim Ada çok kısa ama yanına bi isim daha mı koysak dedi. Bende şaka olsun diye Gökçe Ada koyalım dedimaaaa Gökçe iyiymiş biz Gökçe mi koysak dedik ve Gökçe koyduk :)))
Amin canım hepimizin hayırlı evlatları olur inşallahGözünüz aydın hayırlı evlat olsun
Hangi doktora gidiyosun canım bende oraya başlıcam inşallah orada doğum yapanlar var mı tanıdığın normal doğum yanlısı bi hastane mi acaba?
Kuzumm hayırlı olsun gözün aydınartık alışveriş zamanı
Allah bagislasin galiba bende ikinci kez kiz annesi olacamKızlar merhaba,
Ben de nisanda ikinci kez kız annesi olacağım inşallah. Beni de konu başındaki listeye ekleyebilirsiniz
Ben de bilmiyrm canm dahaBirtek ben kaldm heralde cinsiyet öğrenemeyen
Be kadarlık oldu senin bebisBirtek ben kaldm heralde cinsiyet öğrenemeyen
Ada da güzelmiş aslında :) bizde cinsiyeti öğrendiğimizden beri isim bakıyoruz ama daha içimize sinen bişey bulamadık :) vakit var bakalım daha :)Kızımda bi sürü isim düşündük. Kimini o beğenmedi kimini ben beğenmedim derken. Ada isminde karar kıldık. Sonra eşim Ada çok kısa ama yanına bi isim daha mı koysak dedi. Bende şaka olsun diye Gökçe Ada koyalım dedimaaaa Gökçe iyiymiş biz Gökçe mi koysak dedik ve Gökçe koyduk :)))
Cnm bizde aylık günlük yok gittigin gün oduyorsun 155 ayda bir çağırıyor zaten
Tam 14 .haftadayiz sata göre.Ama ultrasonda hep 3 gun geri sekilde geliyor . Sen ne yaptin cnm ne zaman gideceksin?Benden öndeydin senL
Be kadarlık oldu senin bebis
Benim de canm en son zubeudeye gore bugün 16 hafta 3 günlük. Ama özele göre 15 hafta 1 gunluk galiba. 3 haftadır bende gitmiyrm. 3 lu test için haftaya gidicem zubeydeye. cinsiyet için özele gidicez de tam olarak ne zaman gideriz ya da bebek gösterir mi bilemiyrm. Hangi özele gitsek onu da bilmiyrm. Lokman hekimin cihazlarını begenmiyrm ben. Var mı senin tavsiye edebilecegin böyle doppler cihazlı iyi bi hastaneTam 14 .haftadayiz sata göre.Ama ultrasonda hep 3 gun geri sekilde geliyor . Sen ne yaptin cnm ne zaman gideceksin?Benden öndeydin sen
Eşler bu isim olayına çok karışıyor ya bi bıraksalar bizi
Bağışıklıkla ilgili bir durum uçuk çıkması. Bi dönem ben de (hamile değilken) 2 aya bir uçuk çıkarıyordum. Bi arkadaşım demişti sen hiç meyve yemiyor musun diye?Geçekten düzenli meyve yediğimde uçuk çıkmıyor. Meyveyle aran nasıl?Kızlar 3 aydir gebeyim 3.kez uçuk vakası yaşiyorum.Burnumla dudagim arasnda kocaman bir uçuk var hayret edersiniz yani. Normalde senede bir ya olurdu ya olmazdi.Simdi vücuduma ne oluyor anlamiyorm gercekten.Bunyem hic bu kadar düşmemisti. Cok sinirim bozuldy sabah sabah.Geceleri irkilip duruyorum sabaha bu görüntü oluyor.
Canm zübeydenin gün tahmini özele göre daha dogrudur bence.Benim orada hep ayni cikiyor çünkü. Seninki artik coktan belli olmustur.Bende lokman hekime gidecektim valla haftaya.Daha önce gitmedim ama sen tabi daha iyi bilirsin. Ben ortadogunun iyi olduğunu düşünüyorum.Herkes orayi tavsiye ediyor . En son115 ti muayene ucretleri .Gerci ozellere de zam gelmis.Benim de canm en son zubeudeye gore bugün 16 hafta 3 günlük. Ama özele göre 15 hafta 1 gunluk galiba. 3 haftadır bende gitmiyrm. 3 lu test için haftaya gidicem zubeydeye. cinsiyet için özele gidicez de tam olarak ne zaman gideriz ya da bebek gösterir mi bilemiyrm. Hangi özele gitsek onu da bilmiyrm. Lokman hekimin cihazlarını begenmiyrm ben. Var mı senin tavsiye edebilecegin böyle doppler cihazlı iyi bi hastane
Normalde meyve hic yemezdim ama hamileyim diye artik gayet iyi yiyorum yinede ne oluyor bana anlamiyorum.et balik yumurta meyve yiyorum . tek eksigim süt yani gerisi tamam.Ama hic kilo da almadim ben. Bilmiyorum eksik bıraktığım birseyler var galibaBağışıklıkla ilgili bir durum uçuk çıkması. Bi dönem ben de (hamile değilken) 2 aya bir uçuk çıkarıyordum. Bi arkadaşım demişti sen hiç meyve yemiyor musun diye?Geçekten düzenli meyve yediğimde uçuk çıkmıyor. Meyveyle aran nasıl?
Amin canım hepimizinkini Allah bağışlasınAllah bagislasin galiba bende ikinci kez kiz annesi olacam
Gerci bebekler gostermezse nereye gidersek gidelim sonuc alamayiz ama bakalim:)Benim de canm en son zubeudeye gore bugün 16 hafta 3 günlük. Ama özele göre 15 hafta 1 gunluk galiba. 3 haftadır bende gitmiyrm. 3 lu test için haftaya gidicem zubeydeye. cinsiyet için özele gidicez de tam olarak ne zaman gideriz ya da bebek gösterir mi bilemiyrm. Hangi özele gitsek onu da bilmiyrm. Lokman hekimin cihazlarını begenmiyrm ben. Var mı senin tavsiye edebilecegin böyle doppler cihazlı iyi bi hastane
Doktorun ne diyor canım? Canını bişeylere de sıkma.Normalde meyve hic yemezdim ama hamileyim diye artik gayet iyi yiyorum yinede ne oluyor bana anlamiyorum.et balik yumurta meyve yiyorum . tek eksigim süt yani gerisi tamam.Ama hic kilo da almadim ben. Bilmiyorum eksik bıraktığım birseyler var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?