2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kuzular geldim herşeyimiz güzel ve uyumlu
Doktor 4d bile gösterdi :)
%10000 oğluşum oluyor
Pipi resmini vermemiş ama

Tebrik ederim canımm çok sevindim sonunda %100 belli. Eşinle gitmiştin tepkisi nasıldı ? İlk kez görüyordu bebişi ultrasonda

Doktorun ne diyor canım? Canını bişeylere de sıkma. Psikolojik de olabilir uçukların. Rahat hamişler huzurlu bebişler
Devlete gittigim icin yüzüme bile bakmiyorlar canm.Sormam gerekenleri de unutup geliyorum her seferinde.Haftaya özele gidecegim orada sorarim inşallah.
Sitresli degilim piskolojik durumum iyi ama geceleri uykuda rahat değilim. Ilk haftalar daha beterdi simdi biraz azaldi ama yine de ara da kötü rüyalar görüyorum sonra sabahina uçuk patliyor öyle işte

Tebrik ederim canımm çok sevindim sonunda %100 belli. Eşinle gitmiştin tepkisi nasıldı ? İlk kez görüyordu bebişi ultrasonda
Bi duygulandı hayran hayran baktı
Sonradan eve gelince daha bi moda girdi ama. seni seviyorum dedi öptü sarıldı miniğimiz geliyor dedi karnımı sevdi. Erkeklere geç dank ediyor
Hatta dedi ya 80 lira dedi özele gidelim bundan sonra dedi isyan etti Sanki ben gitmeyelim demişim gibi gitmeyelim özele diye

80 iyiymis cnm hangi sehir?

Bi ara bende sürekli kabus görüyordum öyle uçuk çıkmıyordu ama kötü rüyalar yüzünden çok kötüydüm Eşim gece yatmadan önce 3 ihlas 3 felak 3 nas suresi oku diye tembihlemeye başladı O gün bugün okuyorum hiç kabus görmedim İsterseniz sizde okuyun

Anladım canım bende ona yarın için randevu aldım tanışıcaz bakalım sen memnun musun? Yaklaşımı vs nasıl? Çok soru sordum kusurs bakma canım ama kendim araştırıp bulduğum ve birkaç doktor değiştirdiğim için sormak istedim

Haha bu erkekler çok komik.. ne güzel artık iyice girersiniz moda. Biz dün eşimle bebek oyuncaklarına baktık Eren’e alırız diye
Artık alışveriş başlayabilirsiniiiz

Selam kızlar ne zamandır giremiyorum herkes iyidir inşallah bebiş cinsiyetleri netleşmiş herkeste sanki öyle mesajlar gördüm isimler bile yazılmaya başlamış Allah sağlıcakla kavuştursun yavrularımıza. Ben isim konusunu açtığımda eşim haticenur olcak dedi konuyu kapattırdı. İsim konuşmuyoruz 2 hafta sonra ismini koyarız heralde o zamana kadar konuşmaz bizimki

Haha bu erkekler çok komik.. ne güzel artık iyice girersiniz moda. Biz dün eşimle bebek oyuncaklarına baktık Eren’e alırız diye
Artık alışveriş başlayabilirsiniiiz
Aynen canım alışverişe başlarım artık güzel zamanlara geliyoruz şükürler olsun
Alınacak çok şey var çokkk

Evet anneme de öyle demişler. Annemin ki tutmuş ama :) arkam erkek oldu :)

Bu arada kızlar ben yine hstanedeyim. Dün ikili test sonucu için gitmişken crp me de tekrar bakılsın dedim. Sonuç çıkmış. İki haftadır antibiyotik tedavisine rağmen hala yüksek. Şimdi bir de idrara tekrar bakıyorlar onun sonucunu bekliyorum. Yine iğne verecek. Korkma dedi ama o kadar korkuyorum ki. Artık ne bu enfeksiyon düşmedi bir dua edin yavruşuma bir şey olmasın.

Bence birlikte karar verilmeli ya. Tabi eşini sen daha iyi bilirsin yumuşatıp birlikte seçmeniz daha güzel olur Amin inşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…