- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Geçti zaten benim kiKızlar hamilelik ilerledikçe lekeler oluşuyor yüzde ve vücutta.. kahverengi lekeler. Çok normal merak etmeyin
Adıyla yaşasın:)Kızlar isime karar verdik. Uras olacak oğlumuz
Yanına isim konusunda kararsızız Deniz ekleyebiliriz
Kızlar isime karar verdik. Uras olacak oğlumuz
AminAdıyla yaşasın:)
Hayırlı olsun canım. Çok güzel isim
Yaaa gule gule giydir annesi bal oglana begenmistim onlari gorunce hele bi mint yesilli bi takim vardi ona icim gitti de erkek diye alamadimdiEki Görüntüle 2201380 Eki Görüntüle 2201381
Bende bunları aldım. 3 tane zıbın aldım bi de
İlk takımı da onlu aldım resim net değil diye bunu koydum :)
Yaa benim yeşille aram yok sarı yada krem rengi aradı gözlerim ama denk gelemedim :) Teşekkür ederizYaaa gule gule giydir annesi bal oglana begenmistim onlari gorunce hele bi mint yesilli bi takim vardi ona icim gitti de erkek diye alamadimdi
Mantar olabilir mi canım? Süt kesiği veya pütür olunca mantardan şüpheniliyor. Benim akıntım oluyor ama sarımsı beyazımsı gibi pütür olmuyor.Kızlar sizinde akıntınız fazla oluyor mu ? Peçete her sildiğimde affedersiniz ama böyle pütür pütür parçacıklar geliyor hamileliğimin başından beri bu durum var
Canım adıyla sağlıkla yaşaşın inşallah iki isimde çok güzel ❤Kızlar isime karar verdik. Uras olacak oğlumuz
Güle güle giyip büyüttüğün günleri görmek nasip olsun canım :)Eki Görüntüle 2201380 Eki Görüntüle 2201381
Bende bunları aldım. 3 tane zıbın aldım bi de
İlk takımı da onlu aldım resim net değil diye bunu koydum :)
Mantar olabilir mi canım? Süt kesiği veya pütür olunca mantardan şüpheniliyor. Benim akıntım oluyor ama sarımsı beyazımsı gibi pütür olmuyor.
Amin kuzum inşallahCanım adıyla sağlıkla yaşaşın inşallah iki isimde çok güzel ❤
Güle güle giyip büyüttüğün günleri görmek nasip olsun canım :)
Bilemedim ki canım doktora danış istersen yanlış yönlendirmek istememKaşıntı yada yanma yok ondan bilemedim mantar mıdır acaba.. Benimki sarımsı beyazımsı ama süt kesiği gibi evet. 2 hafta randevum var beklesem mi yoksa başka randevu mu alsam doktordan ? İdrar yolu temiz ama geçen ona daha yeni baktırdım
Her sabah onu yiyince internette de baktım biraz yumurta yapıyormuş diye okudum canım ondan bıraktımCanım yumurta kabızlık yapmaz ben ezelden beri mutlaka her sabah yerim ama yumurtalarınızı organik al canım 0tr ile başlasın ben ona çok dikkat ettim en azından bebek oluşumunda gelişiminde hormonlu bir şey yemeyeyim dedim tavuk da yemedim gerçi tiksindim de yeseydimde organik alırdım.
Hatta pazara gidince hep soruyorum bu nerenin elması domatesi bi ceviz yerli bulamadım o da hadi kabuklu alıyorum içini yiyorum diye avutuyorum kendimi
Adıyla yaşasın kuzum çok güzel ikisi deKızlar isime karar verdik. Uras olacak oğlumuz
MaşallahBugün 15haftalık olduk teyzeleri
Yarın ararım canım. Teşekkür ederim büyüyor Eren’imAmin kuzum inşallahHepimiz güzel günlerini görelim evlatlarımızın:)
Bilemedim ki canım doktora danış istersen yanlış yönlendirmek istemem
Bu arada göbüşe maşallah
Senin baya hamiş göbüşü olmuş benim böyle değil ehehhe atarım müsait zamanda annemlere geçiyoruz Pazar çayı içinYarın ararım canım. Teşekkür ederim büyüyor Eren’im
Senin baya hamiş göbüşü olmuş benim böyle değil ehehhe atarım müsait zamanda annemlere geçiyoruz Pazar çayı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?