2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yaaa gule gule giydir annesi bal oglana begenmistim onlari gorunce hele bi mint yesilli bi takim vardi ona icim gitti de erkek diye alamadimdi
Yaa benim yeşille aram yok sarı yada krem rengi aradı gözlerim ama denk gelemedim :) Teşekkür ederiz

Kızlar sizinde akıntınız fazla oluyor mu ? Peçete her sildiğimde affedersiniz ama böyle pütür pütür parçacıklar geliyor hamileliğimin başından beri bu durum var

Kızlar sizinde akıntınız fazla oluyor mu ? Peçete her sildiğimde affedersiniz ama böyle pütür pütür parçacıklar geliyor hamileliğimin başından beri bu durum var
Mantar olabilir mi canım? Süt kesiği veya pütür olunca mantardan şüpheniliyor. Benim akıntım oluyor ama sarımsı beyazımsı gibi pütür olmuyor.

Kızlar isime karar verdik. Uras olacak oğlumuz
Yanına isim konusunda kararsızız Deniz ekleyebiliriz
Canım adıyla sağlıkla yaşaşın inşallah iki isimde çok güzel ❤
Eki Görüntüle 2201380 Eki Görüntüle 2201381
Bende bunları aldım. 3 tane zıbın aldım bi de
İlk takımı da onlu aldım resim net değil diye bunu koydum :)
Güle güle giyip büyüttüğün günleri görmek nasip olsun canım :)

Mantar olabilir mi canım? Süt kesiği veya pütür olunca mantardan şüpheniliyor. Benim akıntım oluyor ama sarımsı beyazımsı gibi pütür olmuyor.

Kaşıntı yada yanma yok ondan bilemedim mantar mıdır acaba.. Benimki sarımsı beyazımsı ama süt kesiği gibi evet. 2 hafta randevum var beklesem mi yoksa başka randevu mu alsam doktordan ? İdrar yolu temiz ama geçen ona daha yeni baktırdım

Canım adıyla sağlıkla yaşaşın inşallah iki isimde çok güzel ❤

Güle güle giyip büyüttüğün günleri görmek nasip olsun canım :)
Amin kuzum inşallah Hepimiz güzel günlerini görelim evlatlarımızın:)

Bilemedim ki canım doktora danış istersen yanlış yönlendirmek istemem
Bu arada göbüşe maşallah

Her sabah onu yiyince internette de baktım biraz yumurta yapıyormuş diye okudum canım ondan bıraktım organik almaya çalışıyoruz canım kayınvalidemlerin sürekli aldığı bi kadın var köy yumurtası alıyor onlar ben de oradan alıyorum. Cevizi de ilk başlarda çok yedim şimdi kabuklu geldi memleketten kırılmayı bekliyorlar

Amin kuzum inşallah Hepimiz güzel günlerini görelim evlatlarımızın:)

Bilemedim ki canım doktora danış istersen yanlış yönlendirmek istemem
Bu arada göbüşe maşallah
Yarın ararım canım. Teşekkür ederim büyüyor Eren’im

Bu arada kızlar Anneannem ve dedeme söyledik hamile olduğumu. Anneannem biraz kızdı daha yaşın genç bu ne acele diye . 23 yaşındayım ilk çocuk için erken değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…