- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ben 21 yaşında evlendim hemen istedim ama olmadı :) 22 yaşındayım şuan tam ideal gibi Arada yaş farkının az olması çok güzel benceBu arada kızlar Anneannem ve dedeme söyledik hamile olduğumu. Anneannem biraz kızdı daha yaşın genç bu ne acele diye. 23 yaşındayım ilk çocuk için erken değil bence
Bende 21 yaşında evlendim canım.. 22 yaşında hamile kaldım 1 ay önce 23 yaşına girdimBen 21 yaşında evlendim hemen istedim ama olmadı :) 22 yaşındayım şuan tam ideal gibi Arada yaş farkının az olması çok güzel benceHep genç anne baba olmak istedik şükür nasip oldu :) Benimde babam kızmıştı borçlarınız bitmedi erken daha diye ama yapacak birşey yok :)
Maaşallah canımBugün 15haftalık olduk teyzeleri
Çok güzeller Canım :) güle güle giysin Uras bey.Eki Görüntüle 2201380 Eki Görüntüle 2201381
Bende bunları aldım. 3 tane zıbın aldım bi de
İlk takımı da onlu aldım resim net değil diye bunu koydum :)
Akıntım var ama pütürlü değil canım. İstersen bir doktora danış.Kızlar sizinde akıntınız fazla oluyor mu ? Peçete her sildiğimde affedersiniz ama böyle pütür pütür parçacıklar geliyor hamileliğimin başından beri bu durum var
Benimde böyle göbeğim. 4 aylık oldum artık bugün tam 16+2 deyiz.Benimki yemekten sonra böyle oluyor
Tamam canım müsait olunca at
Güle güle giysin inşallah :)Herkes yeni gelene alıyor ben evdekine :))) daha Nisana çok var kzımın küçükleride epey fazla. İlk çocuk olunca aldıkça almışım :)
Bunlarda kızıma aldıklarım benimsarı badinin birde turuncusunu aldım :))) botlara bayıldı ayağından çıkarmıyor. Evde botla geziyor sıpa:))
Bot çok güzelmiş, bende çıkarmam böyle botum olsaHerkes yeni gelene alıyor ben evdekine :))) daha Nisana çok var kzımın küçükleride epey fazla. İlk çocuk olunca aldıkça almışım :)
Bunlarda kızıma aldıklarım benimsarı badinin birde turuncusunu aldım :))) botlara bayıldı ayağından çıkarmıyor. Evde botla geziyor sıpa:))
Oo kizin mi geliyor ne guzel 1 kiz 1 erkek hayirli olsunBi kac bisi daha aldim da onlari da gelince atiim
Tatli tatli giysin bal kizim benimEki Görüntüle 2201338 Eki Görüntüle 2201339 Eki Görüntüle 2201340 Eki Görüntüle 2201341 Eki Görüntüle 2201342 Eki Görüntüle 2201343 Eki Görüntüle 2201344 Eki Görüntüle 2201345
Güle güle giysin canımHerkes yeni gelene alıyor ben evdekine :))) daha Nisana çok var kzımın küçükleride epey fazla. İlk çocuk olunca aldıkça almışım :)
Merhaba kızlar
Dün bende oğlum olacağını öğrendim
Kızım (2,5) kardeşinin kız olmasını istiyor ısrarla
Amin canım inşallah inşallahAmin kuzum inşallahHepimiz güzel günlerini görelim evlatlarımızın:)
Bilemedim ki canım doktora danış istersen yanlış yönlendirmek istemem
Bu arada göbüşe maşallah
Maşallah canım bebiş ben burdayım diyorBugün 15haftalık olduk teyzeleri
Saol tatlım. Sırada en zor kısım Var. Erkek ismi bulmak çok zor geliyor banaHayırlı olsun canımm. Yine bir paşa daha geliyor
Hepsi birbirinden güzeller canım güle güle giysin kızın,evde abla olmasının avantajı bu olsa gerekHerkes yeni gelene alıyor ben evdekine :))) daha Nisana çok var kzımın küçükleride epey fazla. İlk çocuk olunca aldıkça almışım :)
Hayırlı olsun canım bir kız bir erkek tam hayallik aile tablosuMerhaba kızlar
Dün bende oğlum olacağını öğrendim
Kızım (2,5) kardeşinin kız olmasını istiyor ısrarla
Maşallah canım bebiş ben burdayım diyor
Aynen evde abla olmasının faydaları :))Hepsi birbirinden güzeller canım güle güle giysin kızın,evde abla olmasının avantajı bu olsa gerek
BayildmmmBenimkilerin arasi iki yas olacak hatta dedik ikeanin su yatagini alalim altli ustlu yatsinlar
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...9/kura-ters-cevrilebilen-cocuk-karyolasi.aspx
Eki Görüntüle 2201346
Tatlim çok sevimli bir göbegin var :) çok yakişmış bide.Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsinBugün 15haftalık olduk teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?