Malesef yumurtadan tiksinenlerden biride benim. Son birkaç gündür yemeye başladım hamileliğimden beri ama iştahlı yediğim söylenemez :)
Peynir zeytin yiyordum sürekli kahvaltıda.
Büyük ihtimal öyle yapıcam canım çünkü dolap almak şart.Aynı şekilde besleniyorum canım.
Oda konusunda beşik al birde küçük bir dolap ilk sene yeterli olur diye düşünüyorum
Bende ayni düşünüyorum bir beşik bir dolap yeterli olacaktır canımBüyük ihtimal öyle yapıcam canım çünkü dolap almak şart.
Beşik yatak odasında duracak ilk başlarda mecburen. Sonradan odaya geçiririm yani oda yaparım tam anlamıyla diye düşündüm. Net değil ama henüz :)
Bugün bu sağlıklı beslenmeden çok bahsettik, yarından itibaren başlıyorum bende yumurta süt pekmez yemeyeHerkese iyi pazarlar kızlar.. :)
Öğrendiklerimi paylaşmak istedim.
Öncelikle protein ağırlıklı, sağlıklı ve dengeli beslenmemiz lazım. Bunu hepimiz biliyoruz zaten. :)
Aslında şekerli şeyler bebeğe kilo yaparmış ama bu iyi birşey değil tabi.
Yine de bunlar aklınızda bulunsun.
Bebişe özellikle kilo aldıran gıdalar;
süt, muz, kaşar peynir, keçi boynuzu, kuru yemiş, ceviz, pekmez'miş..
Ye kuzum ye. Canım pekmez çekti. Sürekli tatlı şeyler çekiyor zaten canım fazla kilo alırım diye korkmuyor değilimBugün bu sağlıklı beslenmeden çok bahsettik, yarından itibaren başlıyorum bende yumurta süt pekmez yemeye
Pekmez kilo yapıyormuş onu biliyorumYe kuzum ye. Canım pekmez çekti. Sürekli tatlı şeyler çekiyor zaten canım fazla kilo alırım diye korkmuyor değilim
Bende şu son iki haftadır dikkat etmeye çalışıyorum. Sende başla canım..Bugün bu sağlıklı beslenmeden çok bahsettik, yarından itibaren başlıyorum bende yumurta süt pekmez yemeye
Hamilelikten önce canım hiç tatlı şey çekmezdi. Çikolata bile yemezdim öyle söyleyeyim. Senelerdir baklava yememiştim.Pekmez kilo yapıyormuş onu biliyorumtatlı yemediğim için pekmezden alabilirim onu
İlk 3 ay çok düzenli beslendim bende şimdi yok amaBende şu son iki haftadır dikkat etmeye çalışıyorum. Sende başla canım..
Normalde öğün atlarım, hiç dikkat etmezdim. Abur çuburu çok severdim. Ama şimdi daha düzenli yemeye başladım artık. Hiç yapamazsam bile, şimdi ara öğünlerde günlük 2-3 bardak pekmezli süt, muz, ceviz, badem yiyorum. Haftada 2-3 kez et ve 1 kez balık yemeye çalışıyorum. Sabah mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum.
Doğruymuş demekki bende hep ekşi yedimHamilelikten önce canım hiç tatlı şey çekmezdi. Çikolata bile yemezdim öyle söyleyeyim. Senelerdir baklava yememiştim.
Erkek çocuğu olduğundan mı anlamadım tatlıdan beri gelemiyorum. Bal reçel çikolata serbetli tatlılar. Allahh böyle bir yeme şekli yok yani
Bir çeşit mantar çeşidi diye duymuştum benKizlar gunaydin
Sabah sok gecirerek uyandim sag elimde kina izleri vardi. Bu neden olur ki ? Parmaklarim ve avuc icimde kina lekeleri var
Demek ki doğruDoğruymuş demekki bende hep ekşi yedimayva turşu bol limonlu salatalar nar ekşisi hep bunları çekti canım tatlı birkaç gün üst üste yedim şekerim düştü galiba vücut istedi onu da :) onun dışında istek yok tatlıya
İlk 3 ay çok düzenli beslendim bende şimdi yok amayumurta her gün yiyordum ama kabızlık çektiğim için bıraktım o da yapıyormuş. Süt aynı şekilde çok severim ama sürekli tüketince o da yapıyor. Gerçi içmeyince de aynıyım şu an en azından sağlıklı besleneyim :) et ve balık tüketiyorum, sebze de aynı şekilde dönüşümlü olarak yiyorum bunları. Yoğurt her gün yiyorum. Yine onların az çok faydası oluyordur herhalde :)
Ayy harika canım kardeşin kaç doğumlu? Benim kardeşiminde öyle tavşanlı bi tulumu vardı görünce duygulandımKızlar ben kıyafet almadım daha ama annem bizim kardeşlerimin kıyafetlerini saklamış birde ucuzlukta denk gelince almış öyle öyle birikmiş kısmet bana
2005 doğumlu canım bende çook duygulandım. Allah nasip ederde bebeğimi kucağıma alırsam bende ona giyidircem. Tek isteğim yavruma sağ salin kavuşayim. İnan gözümde hiç birşey yok öyle bakıyorum paylaşıyorum birşeyler ama haala inanamıyorum hamile olduğuma anne olucağıma. Rabbim bana bir mucize bahşetti...Ayy harika canım kardeşin kaç doğumlu? Benim kardeşiminde öyle tavşanlı bi tulumu vardı görünce duygulandım
Çok sağol canım inşallah biran önce tamamen atlatırsın gebelikte hastalık çekilmiyoCanim cok gecmis olsun insallah hemen gecer benim de onerilerin icin tesekkurler
Güle güle giysin kuzucuk :))Bi kac bisi daha aldim da onlari da gelince atiim
Tatli tatli giysin bal kizim benimEki Görüntüle 2201338 Eki Görüntüle 2201339 Eki Görüntüle 2201340 Eki Görüntüle 2201341 Eki Görüntüle 2201342 Eki Görüntüle 2201343 Eki Görüntüle 2201344 Eki Görüntüle 2201345
Çok güzel bişeymiş bu:)Benimkilerin arasi iki yas olacak hatta dedik ikeanin su yatagini alalim altli ustlu yatsinlar
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...9/kura-ters-cevrilebilen-cocuk-karyolasi.aspx
Eki Görüntüle 2201346
Güle güle giysin kuzucuk :) çok tatlılar.Eki Görüntüle 2201350 Eki Görüntüle 2201351 Eki Görüntüle 2201352
Bunlar da benim aldıklarım 1 2 aylık aldım ama büyük olur mu bilmiyorum
Güle güle giysin oğluşun:)Kızlar ben kıyafet almadım daha ama annem bizim kardeşlerimin kıyafetlerini saklamış birde ucuzlukta denk gelince almış öyle öyle birikmiş kısmet bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?