2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Malesef yumurtadan tiksinenlerden biride benim. Son birkaç gündür yemeye başladım hamileliğimden beri ama iştahlı yediğim söylenemez :)
Peynir zeytin yiyordum sürekli kahvaltıda.

Aynı şekilde besleniyorum canım.
Oda konusunda beşik al birde küçük bir dolap ilk sene yeterli olur diye düşünüyorum

Aynı şekilde besleniyorum canım.
Oda konusunda beşik al birde küçük bir dolap ilk sene yeterli olur diye düşünüyorum
Büyük ihtimal öyle yapıcam canım çünkü dolap almak şart.
Beşik yatak odasında duracak ilk başlarda mecburen. Sonradan odaya geçiririm yani oda yaparım tam anlamıyla diye düşündüm. Net değil ama henüz :)

Bende ayni düşünüyorum bir beşik bir dolap yeterli olacaktır canım

Herkese iyi pazarlar kızlar.. :)
Öğrendiklerimi paylaşmak istedim.
Öncelikle protein ağırlıklı, sağlıklı ve dengeli beslenmemiz lazım. Bunu hepimiz biliyoruz zaten. :)
Aslında şekerli şeyler bebeğe kilo yaparmış ama bu iyi birşey değil tabi.
Yine de bunlar aklınızda bulunsun.

Bebişe özellikle kilo aldıran gıdalar;
süt, muz, kaşar peynir, keçi boynuzu, kuru yemiş, ceviz, pekmez'miş..

Bugün bu sağlıklı beslenmeden çok bahsettik, yarından itibaren başlıyorum bende yumurta süt pekmez yemeye

Bugün bu sağlıklı beslenmeden çok bahsettik, yarından itibaren başlıyorum bende yumurta süt pekmez yemeye
Ye kuzum ye. Canım pekmez çekti. Sürekli tatlı şeyler çekiyor zaten canım fazla kilo alırım diye korkmuyor değilim

Bende şu son iki haftadır dikkat etmeye çalışıyorum. Sende başla canım..
Normalde öğün atlarım, hiç dikkat etmezdim. Abur çuburu çok severdim. Ama şimdi daha düzenli yemeye başladım artık. Hiç yapamazsam bile, şimdi ara öğünlerde günlük 2-3 bardak pekmezli süt, muz, ceviz, badem yiyorum. Haftada 2-3 kez et ve 1 kez balık yemeye çalışıyorum. Sabah mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum.

Pekmez kilo yapıyormuş onu biliyorum tatlı yemediğim için pekmezden alabilirim onu
Hamilelikten önce canım hiç tatlı şey çekmezdi. Çikolata bile yemezdim öyle söyleyeyim. Senelerdir baklava yememiştim.
Erkek çocuğu olduğundan mı anlamadım tatlıdan beri gelemiyorum. Bal reçel çikolata serbetli tatlılar. Allahh böyle bir yeme şekli yok yani

İlk 3 ay çok düzenli beslendim bende şimdi yok ama yumurta her gün yiyordum ama kabızlık çektiğim için bıraktım o da yapıyormuş. Süt aynı şekilde çok severim ama sürekli tüketince o da yapıyor. Gerçi içmeyince de aynıyım şu an en azından sağlıklı besleneyim :) et ve balık tüketiyorum, sebze de aynı şekilde dönüşümlü olarak yiyorum bunları. Yoğurt her gün yiyorum. Yine onların az çok faydası oluyordur herhalde :)

Doğruymuş demekki bende hep ekşi yedim ayva turşu bol limonlu salatalar nar ekşisi hep bunları çekti canım tatlı birkaç gün üst üste yedim şekerim düştü galiba vücut istedi onu da :) onun dışında istek yok tatlıya

Kızlar ben kıyafet almadım daha ama annem bizim kardeşlerimin kıyafetlerini saklamış birde ucuzlukta denk gelince almış öyle öyle birikmiş kısmet bana

Eklentiler

• 06506BB2-6027-4E20-8D4E-1045ED2C3984.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 4F0E09BC-DEF0-42C7-90D4-BECB6D661D9D.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 46
  • E58B137B-03F1-4B98-9CF9-B39577C59CA6.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 8730B777-F4FB-402C-BF8B-11101E57B2C6.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 7CB54C24-9A8B-4E6C-802D-6560350A678D.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 53

Canım yumurta kabızlık yapmaz ben ezelden beri mutlaka her sabah yerim ama yumurtalarınızı organik al canım 0tr ile başlasın ben ona çok dikkat ettim en azından bebek oluşumunda gelişiminde hormonlu bir şey yemeyeyim dedim tavuk da yemedim gerçi tiksindim de yeseydimde organik alırdım.

Hatta pazara gidince hep soruyorum bu nerenin elması domatesi bi ceviz yerli bulamadım o da hadi kabuklu alıyorum içini yiyorum diye avutuyorum kendimi

Kızlar ben kıyafet almadım daha ama annem bizim kardeşlerimin kıyafetlerini saklamış birde ucuzlukta denk gelince almış öyle öyle birikmiş kısmet bana
Ayy harika canım kardeşin kaç doğumlu? Benim kardeşiminde öyle tavşanlı bi tulumu vardı görünce duygulandım

Ayy harika canım kardeşin kaç doğumlu? Benim kardeşiminde öyle tavşanlı bi tulumu vardı görünce duygulandım
2005 doğumlu canım bende çook duygulandım. Allah nasip ederde bebeğimi kucağıma alırsam bende ona giyidircem. Tek isteğim yavruma sağ salin kavuşayim. İnan gözümde hiç birşey yok öyle bakıyorum paylaşıyorum birşeyler ama haala inanamıyorum hamile olduğuma anne olucağıma. Rabbim bana bir mucize bahşetti...

Güle güle giysin kuzucuk :))

Benimkilerin arasi iki yas olacak hatta dedik ikeanin su yatagini alalim altli ustlu yatsinlar
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...9/kura-ters-cevrilebilen-cocuk-karyolasi.aspx
Eki Görüntüle 2201346
Çok güzel bişeymiş bu:)

Eki Görüntüle 2201350 Eki Görüntüle 2201351 Eki Görüntüle 2201352

Bunlar da benim aldıklarım 1 2 aylık aldım ama büyük olur mu bilmiyorum
Güle güle giysin kuzucuk :) çok tatlılar.

Güle güle giysin oğluşun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…