2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim evim 4+1 buna ragmen oda yapmadim dusundum ki biraz buyuyunce oglusun zevkine gore perdesidir yatagidir alirim mutlu mutlu uyur
Her bebisin dinamigi farkli tatlimm yataginda uyumayan cok bebek biliyorum sekil-a
Aman aklım karışıyor yaa kendimi bu konuyu şimdilik rafa kaldırmaya davet ediyorum

İştaha geldim çok güzeller bayıldım Tam premses olcak

Ben yapıcam Bebek odası takımına karar bile verdim duvar kağıdını filan da seçtik eşimle. 7. Ayda yapacağız odayı inşallah tabi bunlar bahane bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da inşallah varsın hiçbirşeyleri olmasın

Bu arada ebebekte 10lu hastane çıkışları 64 tl aziz bebenin.
Ben burada yerel bi mağazada sormuştum 70 civarındaydı yine ama kaçlıydı hatırlamıyorum.
Fiyat olarak normal geldi.

Çok almaya gerek yok biz kardeşime 10lu ve 5li 2 takım almıştık. Gerisi tulum veya üst-patikli alt şeklinde almıştık.
Kuzum eğer biz taşınma işlerimizi halledersek bebeğe oda yapıcam en azından yatak ve dolabı olsun aldığım malzemeleri odasına koyarım diye düşünüyorum sonra parça parça da aksesuar alırım bence sende yap konu farklı alıntılandı ama geri gidemedim canım :)

Bu arada ebebekte 10lu hastane çıkışları 64 tl aziz bebenin.
Ben burada yerel bi mağazada sormuştum 70 civarındaydı yine ama kaçlıydı hatırlamıyorum.
Fiyat olarak normal geldi.
Battaniye tek basina 50 tl den az degil aziz bebenin urunleri de cok kaliteli e bebekten begendiginiz urunler olursa alin tatlimm guzel firsat cunku disarda gezince 150 den asagi takim yok 10 lu belki baktigin 5lidir senin

Dolap bende alıcam gerçi Eşimle oturup kkarar vericez adamı göremedim zaten kaç zamandır 2 vardiya gidiyor

Battaniye tek basina 50 tl den az degil aziz bebenin urunleri de cok kaliteli e bebekten begendiginiz urunler olursa alin tatlimm guzel firsat cunku disarda gezince 150 den asagi takim yok 10 lu belki baktigin 5lidir senin
Haklısın canım banada öyle geldi. 10lu takımlar zaten en en az 100 tl. Birde battaniye falan girince işin içine dediğin gibi oluyor.

Çarşamba yada Cumartesi günü doktora gidicem. Doktora sorayım. Bende alerset içtim öyle rahatladım. Allahtan alersetin içilebileceğini biliyordum da içtim.

Bir kader arkadasi gördüm canim nane yağı iyi geliyor deniyor. Ben de ilaç hic icmem kullandigim bi krem var icinde nane yagi varmış sende bir dene istersen. Bu zamana kadar hic ilac içmeden bu kremle atlattim
Teşekkür ederim canım.. araştırayım haala devam ediyor

Günaydın kızlar.. geç bir günaydın oldu ama dün gece saat farkı yaşadık geriye 1 saat artık aramızda 2 saat fark var.. şu an saat burda 12:30. Eşim işe gitti sabah babam geldi aldı beni saat 10da burda hava durumu 5 derece ve yağmurlu evde kalmak istemedim. Annem sağolsun börek açmış güzel bir kahvaltı yaptık. Şimdi uzanıyorum annemle sohbet ediyoruz.. herkese mutlu pazarlar dilerim

Kizlar gunaydin
Sabah sok gecirerek uyandim sag elimde kina izleri vardi. Bu neden olur ki ? Parmaklarim ve avuc icimde kina lekeleri var

Geçen gün bende de oldu. Anlamadım neden ama geçti bir iki güne. Hiç o renkte bişeyle de uğraşmamıştım ama anlayamadım.
Benimde sağ avuç içimde ve parmaklarımda oldu.

Sabah kinayla uyanmak diye bir sey var duymustum ben de bilimsel aciklamasi nedir bi fikrim yok ama mantiga oturan bi yani vardir elbette yalniz ikinizi de olmasi ilginc hamilelikte olan bir sey mi acaba

Kızlar hamilelik ilerledikçe lekeler oluşuyor yüzde ve vücutta.. kahverengi lekeler. Çok normal merak etmeyin

Günaydın keşke burdada alsak gün çok kısa sürüyor. Sabah kalkıyorum karanlık oluyor
Oh mis :) Mutlu pazarlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…