- 11 Ağustos 2018
- 384
- 446
- 33
- 43
Sordum yaptırabilirsin dedi önümüzdeki hafta amniyosentez yapılacak yapılsın ondan sonra yaptırırım inşPerinatolog a da sor icin rahat etsin canim grip olup sürünmek da ayri kotu
Aman aklım karışıyor yaa kendimi bu konuyu şimdilik rafa kaldırmaya davet ediyorumBenim evim 4+1 buna ragmen oda yapmadim dusundum ki biraz buyuyunce oglusun zevkine gore perdesidir yatagidir alirim mutlu mutlu uyur
Her bebisin dinamigi farkli tatlimm yataginda uyumayan cok bebek biliyorum sekil-a
İştaha geldim çok güzeller bayıldımBi kac bisi daha aldim da onlari da gelince atiim
Tatli tatli giysin bal kizim benimEki Görüntüle 2201338 Eki Görüntüle 2201339 Eki Görüntüle 2201340 Eki Görüntüle 2201341 Eki Görüntüle 2201342 Eki Görüntüle 2201343 Eki Görüntüle 2201344 Eki Görüntüle 2201345
Aman aklım karışıyor yaa kendimi bu konuyu şimdilik rafa kaldırmaya davet ediyorum
İştaha geldim çok güzeller bayıldımTam premses olcak
Bebişler doğunca bir süre yanımızda olmak zorunda ya bir numara büyümüş olur hem senin çokta mantıklı olur böyle birşey. Çok güzel şeyler var yaBenimkilerin arasi iki yas olacak hatta dedik ikeanin su yatagini alalim altli ustlu yatsinlar
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...9/kura-ters-cevrilebilen-cocuk-karyolasi.aspx
Eki Görüntüle 2201346
Ben yapıcam Bebek odası takımına karar bile verdimBen hala oda yapıp yapmamakta kararsızım ya.
Sanki bu olaya karar verebilsem diğer herşeyi halledebilecek gibi hissediyorum. Günlerdir bunu düşünüyorum :)
Park yatak almak istiyorum aslında yanında taşıyabilmen vs birçok avantajı var.
Uzun süreli de kullanılabiliyor 4-5 yaşına kadar.
Oda yaparsam yine park alıp beyaz mobilya döşesem yoksa sonradan mı yapsam odayı aşırı kararsız kaldım. Ben hep böyleyim birşeyde takılı kalınca ilerleyemiyorum takıntım mı var nedir.
Söylediğim krem çok iyi geldi bana.benim idrarda kan cıktı bol su içmem gerekiyormus.bol su iç sendeİdrar tahlili yaptırmıştım cnm birsey çıkmadı kasim 5 de tekrar s.sa ocağında yaptıracam.ama benim üstü kasiniyor
Hastane çıkışı kaç tane almak lazım 40 gün onları mı giyiyo bebeklerBu arada ebebekte 10lu hastane çıkışları 64 tl aziz bebenin.
Ben burada yerel bi mağazada sormuştum 70 civarındaydı yine ama kaçlıydı hatırlamıyorum.
Fiyat olarak normal geldi.
Canım çok güzeller bende dün gaza geldim aldım bir sürü şeyBi kac bisi daha aldim da onlari da gelince atiim
Tatli tatli giysin bal kizim benimEki Görüntüle 2201338 Eki Görüntüle 2201339 Eki Görüntüle 2201340 Eki Görüntüle 2201341 Eki Görüntüle 2201342 Eki Görüntüle 2201343 Eki Görüntüle 2201344 Eki Görüntüle 2201345
Çok almaya gerek yok biz kardeşime 10lu ve 5li 2 takım almıştık. Gerisi tulum veya üst-patikli alt şeklinde almıştık.Hastane çıkışı kaç tane almak lazım 40 gün onları mı giyiyo bebekler
Kuzum eğer biz taşınma işlerimizi halledersek bebeğe oda yapıcam en azından yatak ve dolabı olsun aldığım malzemeleri odasına koyarım diye düşünüyorum sonra parça parça da aksesuar alırım bence sende yapÇok almaya gerek yok biz kardeşime 10lu ve 5li 2 takım almıştık. Gerisi tulum veya üst-patikli alt şeklinde almıştık.
Cok guzeller yaa hemencik buyuyolar zaten hic merak etme cok yakisacak bebiseEki Görüntüle 2201350 Eki Görüntüle 2201351 Eki Görüntüle 2201352
Bunlar da benim aldıklarım 1 2 aylık aldım ama büyük olur mu bilmiyorum
Battaniye tek basina 50 tl den az degil aziz bebenin urunleri de cok kaliteli e bebekten begendiginiz urunler olursa alin tatlimm guzel firsat cunku disarda gezince 150 den asagi takim yok 10 lu belki baktigin 5lidir seninBu arada ebebekte 10lu hastane çıkışları 64 tl aziz bebenin.
Ben burada yerel bi mağazada sormuştum 70 civarındaydı yine ama kaçlıydı hatırlamıyorum.
Fiyat olarak normal geldi.
Dolap bende alıcam gerçiKuzum eğer biz taşınma işlerimizi halledersek bebeğe oda yapıcam en azından yatak ve dolabı olsun aldığım malzemeleri odasına koyarım diye düşünüyorum sonra parça parça da aksesuar alırım bence sende yapkonu farklı alıntılandı ama geri gidemedim canım :)
Haklısın canım banada öyle geldi. 10lu takımlar zaten en en az 100 tl. Birde battaniye falan girince işin içine dediğin gibi oluyor.Battaniye tek basina 50 tl den az degil aziz bebenin urunleri de cok kaliteli e bebekten begendiginiz urunler olursa alin tatlimm guzel firsat cunku disarda gezince 150 den asagi takim yok 10 lu belki baktigin 5lidir senin
Çarşamba yada Cumartesi günü doktora gidicem. Doktora sorayım. Bende alerset içtim öyle rahatladım. Allahtan alersetin içilebileceğini biliyordum da içtim.Merhaba benimde ayak bileklerimde kaşıntı oldu kaşımaktan yara oldu hatta cildiye dr u kortizonlu merhem verdi çok sürmedim ama 3 ayrı merhem kullandım çünkü bu kaşıntılar çoğaldı ve kırmızı kırmızı benek oldu döküntü şeklinde dr lar gebelik alerjisi veya kolestazdan şüphelendiler alerji dr u allerset verdi ama kaşıntılar bi anda çok çok azaldı ılık duş rahatlatıyordu beni de birde kolestaz için ursactive kullandım belki de o yüzden geçti bilmiyorum inşallah sizinki çoğalmaz karaciğer enzimlerine bi baktırın derim ben
Teşekkür ederim canım.. araştırayım haala devam ediyorBir kader arkadasi gördüm canim nane yağı iyi geliyor deniyor. Ben de ilaç hic icmem kullandigim bi krem var icinde nane yagi varmış sende bir dene istersen. Bu zamana kadar hic ilac içmeden bu kremle atlattim
Kizlar gunaydin
Sabah sok gecirerek uyandim sag elimde kina izleri vardi. Bu neden olur ki ? Parmaklarim ve avuc icimde kina lekeleri var
Geçen gün bende de oldu. Anlamadım neden ama geçti bir iki güne. Hiç o renkte bişeyle de uğraşmamıştım ama anlayamadım.
Benimde sağ avuç içimde ve parmaklarımda oldu.
Sabah kinayla uyanmak diye bir sey var duymustum ben de bilimsel aciklamasi nedir bi fikrim yok ama mantiga oturan bi yani vardir elbette yalniz ikinizi de olmasi ilginc hamilelikte olan bir sey mi acaba
GünaydınGünaydın kızlar.. geç bir günaydın oldu ama dün gece saat farkı yaşadık geriye 1 saat artık aramızda 2 saat fark var.. şu an saat burda 12:30. Eşim işe gitti sabah babam geldi aldı beni saat 10da burda hava durumu 5 derece ve yağmurlu evde kalmak istemedim. Annem sağolsun börek açmış güzel bir kahvaltı yaptık. Şimdi uzanıyorum annemle sohbet ediyoruz.. herkese mutlu pazarlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?