2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar benim de dibim cok geldi cok cirkin duruyor. Bir hafta sonra ise baslayacagim bitkisel boyayla sacimi boyasam sorun olur mu acaba ?
Ya ben bis sorunun cevabini ariyorum bulamiyorum bana yardimci olur musunuz ?
Ben ikili test yaptirdim labaratuar ve ultrason sonucu cikti. Birde rapor cikiyormus risk raporu.. Bu rapor icin yine testleri yaptirdigim hastaneye mi gitmeliyim yoksa sonuclari alip dr ma mi gitmeliyim. Normalde ben ozel hastaneye gidiyorum ama bunu devlette yaptirdim.
Siz ikili test yaptirdiginizda nasil sonuc aldiniz?

Selam kızlar bir iki haftadır afedersiniz idrar yaparken karnımın altı çok ağrıyordu ben gebeliktendir baskı felan oluyordur sanıyordum pek önemsemedim ama bugün kahverengi akıntı geldi hemen doktoruma gittim idrar resti yaptı idrar enfeksiyonu olabilir dedi yarın sonuçları alacağım umarım önemli bişey değildir...

İnşallah öenmsiz birşeydir canım. geçmiş olsun. İyi yapmışsın hemen doktora gitmekle.

Risk raporu yok kan tahlilinin sonucunda her şey yazılı zaten sonra doktor da ense kalınlığı ve tahlil sonucuna göre yorumluyor. Değerler kaç çıktı?

Halamız çok güzel ciciler almış görünce duygulandım hep.
Bizim de ilk hediyemiz geldi kuzenimden, kendi kızına almış bizimkine de almış aynısından. Duygulandım bende
Geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah

Bizim de ilk hediyemiz geldi kuzenimden, kendi kızına almış bizimkine de almış aynısından. Duygulandım bende

Geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah
Hatırlanmak bile insanın hoşuna gidiyor ya :) Bir insanı mutlu etmek bu kadar kolayken kalp kıranları hiç anlamıyorum

Kizlar benim de dibim cok geldi cok cirkin duruyor. Bir hafta sonra ise baslayacagim bitkisel boyayla sacimi boyasam sorun olur mu acaba ?
Ben transferden 2 gün önce gittim ombre yaptırdım bidaha boyamayayım diye ombre dip rengini de koyu kahve yaptırdım ki diplerim gelince sırıtmasın, ama ne oldu? Koyu kahve acıldı aktı suan kafam 3 renk oldu

Muhtemelen idrar yolları enfeksiyonu. Bol bol su için. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım bol bol su iç
Gebelikte enfeksiyon çok sık karşılaşılan bir sorun
LoveAndMarriage
A April wind
Hediye olarak gelmesi insanı çok duygulandırıyor kızlar insanı mutlu ediyor
İlk hediyemiz eşimin teyzesinden geldi,ikinci hediyemiz ablamdan yanına gidince gösterdi.
Bebek çeyizi yapıcak hepsini o zaman gönderecek

Düşünmesi bile güzel kuzum, kendi kızına alırken bizi de düşünmüş çok mutlu etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…