Aa hadi hayırlısı.bende cuma günü başka doktora gidiyorum ins ogrenirimMerhaba canım. Durumlar iyi allaha şükür biz cinsiyetini öğreneli iki hafta oldu. Allahın izniyle küçük bir erkek geliyor
Canım başınız sağolsun Allah sabır versinGünaydın kizlar çok kötü bir hafta sonu geçirdik dedem çok hastaydı yoğun bakıma almışlardı hastanede cumartesi gece 2 de kaybettik dedemi bana gece haber vermemişler sabah karşı çok kotu bı rüya gördüm uyandım rüyamda evde bebeğimi doguruyorum ama bebek hareketsiz eşim geliyor dokunuyor bebek bı anda hareket ediyor diyorum doktora koş yetiştir nolur bu oğlum da ölmesin diye ağlıyorum derken uyandım telefon çalıyor annem kızım dedeni kaybettik dedi kime anlattiysam deden malum olmuş diyorlar ama çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye lütfen kusura bakmayın sizi korkutmak için yazmıyorum yaşadıklarımı sizinle paylaşmak için yazdım tekrar kusura bakmayın....
Başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah. Bebişe dikkat et kendini çok üzmemelisinGünaydın kizlar çok kötü bir hafta sonu geçirdik dedem çok hastaydı yoğun bakıma almışlardı hastanede cumartesi gece 2 de kaybettik dedemi bana gece haber vermemişler sabah karşı çok kotu bı rüya gördüm uyandım rüyamda evde bebeğimi doguruyorum ama bebek hareketsiz eşim geliyor dokunuyor bebek bı anda hareket ediyor diyorum doktora koş yetiştir nolur bu oğlum da ölmesin diye ağlıyorum derken uyandım telefon çalıyor annem kızım dedeni kaybettik dedi kime anlattiysam deden malum olmuş diyorlar ama çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye lütfen kusura bakmayın sizi korkutmak için yazmıyorum yaşadıklarımı sizinle paylaşmak için yazdım tekrar kusura bakmayın....
Günaydın kizlar çok kötü bir hafta sonu geçirdik dedem çok hastaydı yoğun bakıma almışlardı hastanede cumartesi gece 2 de kaybettik dedemi bana gece haber vermemişler sabah karşı çok kotu bı rüya gördüm uyandım rüyamda evde bebeğimi doguruyorum ama bebek hareketsiz eşim geliyor dokunuyor bebek bı anda hareket ediyor diyorum doktora koş yetiştir nolur bu oğlum da ölmesin diye ağlıyorum derken uyandım telefon çalıyor annem kızım dedeni kaybettik dedi kime anlattiysam deden malum olmuş diyorlar ama çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye lütfen kusura bakmayın sizi korkutmak için yazmıyorum yaşadıklarımı sizinle paylaşmak için yazdım tekrar kusura bakmayın....
Dönüyorum ister istemez canım da işte korkuyorum bebeğe zararı olur mu diye Allah'a emanet artık inşallah bişey olmazHem sag tarfima hemde Sola yatiyorum Ben arada degistir canim pozisyonunu ,sen nasil rahat ediceksen
Günaydın kizlar çok kötü bir hafta sonu geçirdik dedem çok hastaydı yoğun bakıma almışlardı hastanede cumartesi gece 2 de kaybettik dedemi bana gece haber vermemişler sabah karşı çok kotu bı rüya gördüm uyandım rüyamda evde bebeğimi doguruyorum ama bebek hareketsiz eşim geliyor dokunuyor bebek bı anda hareket ediyor diyorum doktora koş yetiştir nolur bu oğlum da ölmesin diye ağlıyorum derken uyandım telefon çalıyor annem kızım dedeni kaybettik dedi kime anlattiysam deden malum olmuş diyorlar ama çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye lütfen kusura bakmayın sizi korkutmak için yazmıyorum yaşadıklarımı sizinle paylaşmak için yazdım tekrar kusura bakmayın....
Geçmiş olsun canım tekrardan Allah şifa versin inşallah.Merhaba Kızlar,
1499 mesaj var sanırım okuyamam. 10 gün aradan sonra geldim. babam yoğun bakımdaydı paylaşmıştım. hala durumu aynı. ama hayat bizler için devam ediyor. mecburen geri döndüm. işim eşim kızım ve bebiş için ayakta durmak zorundayız.
genel durumum iyi. üzüntüye bağlı olarak kasılmalarım oldu. kalp atışlarım hızlıydı. panik yaptım biraz. o yüzden geçen çarşamba konytrole gittim. çok şükür herşey yolundaymış. bugün de devlet hastanesine gidecem uzun zamandır gitmedim orada da kaydımın devam etmesini istiyorum.
sizler nasılsınız? herşey yolunda m?
Rabbim şifa versin canım, kolay değil tabi ama bebeğini de düşünmek zorundasın. İnşallah baban sağlığına kavuşur en kısa zamanda.Merhaba Kızlar,
1499 mesaj var sanırım okuyamam. 10 gün aradan sonra geldim. babam yoğun bakımdaydı paylaşmıştım. hala durumu aynı. ama hayat bizler için devam ediyor. mecburen geri döndüm. işim eşim kızım ve bebiş için ayakta durmak zorundayız.
genel durumum iyi. üzüntüye bağlı olarak kasılmalarım oldu. kalp atışlarım hızlıydı. panik yaptım biraz. o yüzden geçen çarşamba konytrole gittim. çok şükür herşey yolundaymış. bugün de devlet hastanesine gidecem uzun zamandır gitmedim orada da kaydımın devam etmesini istiyorum.
Geçmiş olsun canım tekrardan Allah şifa versin inşallah.
Rabbim şifa versin canım, kolay değil tabi ama bebeğini de düşünmek zorundasın. İnşallah baban sağlığına kavuşur en kısa zamanda.
Bende turşusunu seviyorum canımTurşusunu çok severim
Maşallah canım bebişeEki Görüntüle 2201593 Eki Görüntüle 2201594 Merhaba kızlar :) bugün doktora gittim bebeğimi gördüm :) ben iki hafta da bir gidiyorum, tüp bebek ile hamile kaldığım için daha sık kontrol istiyorlar. En son gittiğimde erkek olduğunu öğrenmiştim, bu sefer gittiğimde hiç bir şey göstermedi bize o yüzden poposunun fotografını koyuyorum17+ 2 Deyiz 178 gr olmuş sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Canım lekelenmenin neden oluyormuş birşey dedi mi doktorun arada sırada bendede oluyor acile gidip baktırdım bir sorun çıkmadı Allaha çok şükürBende de durum aynı hele lekelenme olunca çok endişelendim ama hareketlerini hissetmek beni inanılmaz derecede rahatlatıyor
Ne tahlili verdin canım,inşallah güzel haberlerle dönersinGünaydın kızlar mutlu haftalar herkese
Bende kan tahlilleri için hastaneye geldim bekliyorum.
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun.Günaydın kizlar çok kötü bir hafta sonu geçirdik dedem çok hastaydı yoğun bakıma almışlardı hastanede cumartesi gece 2 de kaybettik dedemi bana gece haber vermemişler sabah karşı çok kotu bı rüya gördüm uyandım rüyamda evde bebeğimi doguruyorum ama bebek hareketsiz eşim geliyor dokunuyor bebek bı anda hareket ediyor diyorum doktora koş yetiştir nolur bu oğlum da ölmesin diye ağlıyorum derken uyandım telefon çalıyor annem kızım dedeni kaybettik dedi kime anlattiysam deden malum olmuş diyorlar ama çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye lütfen kusura bakmayın sizi korkutmak için yazmıyorum yaşadıklarımı sizinle paylaşmak için yazdım tekrar kusura bakmayın....
Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.Merhaba Kızlar,
Ben oldum olasi hep sagima yatarim.Saga yatinca daha rahat ediyorum.İyi geceler arkadaşlar ya illa sol tarafa doğru mu yatmak gerekiyor çünkü tutuluyor sol yanım artık bu konuda bilgisi olan var mı acaba araştırdım genel olarak sol tarafa doğru yatin yazıyor her yerde ama bu şekilde çok zor uyuyamıyorum
Teşekkürler canımNe tahlili verdin canım,inşallah güzel haberlerle dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?