2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım başınız sağolsun Allah sabır versin

Başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah. Bebişe dikkat et kendini çok üzmemelisin

Merhaba Kızlar,

1499 mesaj var sanırım okuyamam. 10 gün aradan sonra geldim. babam yoğun bakımdaydı paylaşmıştım. hala durumu aynı. ama hayat bizler için devam ediyor. mecburen geri döndüm. işim eşim kızım ve bebiş için ayakta durmak zorundayız.

genel durumum iyi. üzüntüye bağlı olarak kasılmalarım oldu. kalp atışlarım hızlıydı. panik yaptım biraz. o yüzden geçen çarşamba konytrole gittim. çok şükür herşey yolundaymış. bugün de devlet hastanesine gidecem uzun zamandır gitmedim orada da kaydımın devam etmesini istiyorum.

sizler nasılsınız? herşey yolunda m?

başınız sağolsun canım. seni çok iyi anlıyorum. ben de babam yoğun bakımda olduğundan beri her gün rüyalar görüyorum.
Rabbim kalanlara sabır ve dayanma gücü versin

'Herkese mutlu haftalar canlar. ikili test sonucumuz guzel geldi şükür. Ama benim bulantım hala geçmıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. İlaçta vermıyor doktor. beslenmem hiç iyi değil sanki
Dün rekor kırdım bu arada öğlen 1 akşam 7 uyudum :):)

mekanı cennet olsun canım...

Geçmiş olsun canım tekrardan Allah şifa versin inşallah.

Rabbim şifa versin canım, kolay değil tabi ama bebeğini de düşünmek zorundasın. İnşallah baban sağlığına kavuşur en kısa zamanda.

Geçmiş olsun canım tekrardan Allah şifa versin inşallah.

Rabbim şifa versin canım, kolay değil tabi ama bebeğini de düşünmek zorundasın. İnşallah baban sağlığına kavuşur en kısa zamanda.

sağolun kızlar. zaten beni hastaneye götürmediler pek. malum enfeksiyon her yerde. ama olacağı varsa her yerde olur. tabii yine de tedbirli olmak lazım.

Maşallah canım bebişe
Bende de durum aynı hele lekelenme olunca çok endişelendim ama hareketlerini hissetmek beni inanılmaz derecede rahatlatıyor
Canım lekelenmenin neden oluyormuş birşey dedi mi doktorun arada sırada bendede oluyor acile gidip baktırdım bir sorun çıkmadı Allaha çok şükür

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun.
Rabbim günahlarını affetsin,üzülmemek elde değil canım ama canının içindeki canı düşün onlar bize emanetler

Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.
İnsan üzüntülü günler yaşayınca bebeğinin sağlığından daha çok endişe duyuyor.
Rabbim korktuklarımızı yaşatmasın

Ben oldum olasi hep sagima yatarim.Saga yatinca daha rahat ediyorum.

Başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun dedenin

Ne tahlili verdin canım,inşallah güzel haberlerle dönersin
Teşekkürler canımgeçen hafta özeldeki doktoruma başladım ya,tahlil sonuçlarımı da almıştım yanıma o baktı tekrardan kan değerim 1 2 değer düşüktü ve idrar enfeksiyonu içinde kontrol edelim dedi cumaya da kontrole çağırdı canım rutin şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…