2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maşallah canım bebişe

Canım lekelenmenin neden oluyormuş birşey dedi mi doktorun arada sırada bendede oluyor acile gidip baktırdım bir sorun çıkmadı Allaha çok şükür
Bugün tekrar gittim doktora antibiyotik verdi bide ultrasona gönderdi burda öyle her kontrolde ultrasondan bakmıyorlar çok şükür oğlum totoşunu dönmüş yatıyordu herşey yolunda görünüyor antibiyotiği almayı düşünmüyorum idrar testin sonuçları çıkana kadar belki de başka bişeydir bekleyip göreceğim. Rahim ağzı tamamen kapalıymış o yönden rahatım böbreklerime felan da bakıldı bir sorun yok gibi gözüküyor bakalım

Kızlar eşim süpriz yaptı ellinde bir buket güle ben haala yatıyordum beni uyandırdı çok şaşırdım.. Hamile olduğumdan beri çok romantik olmaya başladı yaa

Heheheh darisi benim kalascigima diyecem ama hic umudum yok ozel gunlerde gidecegimiz yeri alacagi hediyeyi hep bana sectirir zira kendisi

Kizlar benim bebitonun adi nisan olacak sanirim anneme nisan ismi nasil diye sormustum simdi herkes nisan diye seviyor bayildilar isme nisan kaldi cocuuumun adi
Ben bi türlü bulamıyorum isim daha zamanda çok diye yaydım da galiba Netleştirmek istiyorum aslında prensesin ismini. Nisanda güzel isim ama

Kizlar benim bebitonun adi nisan olacak sanirim anneme nisan ismi nasil diye sormustum simdi herkes nisan diye seviyor bayildilar isme nisan kaldi cocuuumun adi

Nisan çook güzek isim. Üstelik Nisan’da doğacak bence hiç kaçırma ismini Nisan koy çok güzel olur

Heheheh darisi benim kalascigima diyecem ama hic umudum yok ozel gunlerde gidecegimiz yeri alacagi hediyeyi hep bana sectirir zira kendisi

Genelde benimkide öyle özel günlerde ben seçerim gideceğimiz yeri doğum günümde bile bana der sen seç hediyeni alayım. Ama her alde bu hamilelik onuda etkiledi.. devam etmesi dileğiyle

Aaa doğru unuttum canım
İnşallah cumada güzel haberlerle gelirsin kuzum
Maşallah canım oğluşuna
Bazen idrar yolu enfeksiyonu leke ağrı falan yapabiliyor.
Bebeklerimiz iyi olsunda gerisi hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…