2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Tebrik ederim canımm. Kaç haftalık tam ve boyu kaç cm ?
Geçmiş olsun neden rahatsızlandı. ?
Ayy prenses geliyor desene pembiş pembiş alışveriş başlayacak

Maşallah canım belli olmaya başlamış seninkidd. Tam kaç haftalık oldun sen ? 16 haftadan sonra birden çıkıyor göbüş diyenler var
Canım birden çıktı doğru galiba. Son 1 haftada öyle diyeyim, gaz göbeğide değil sabahlarıda bu şekilde artık.
15+4 bu hali, bugünün yani

Canım birden çıktı doğru galiba. Son 1 haftada öyle diyeyim, gaz göbeğide değil sabahlarıda bu şekilde artık.
15+4 bu hali, bugünün yani

Sabahlarıda böyleyse gaz değildir zaten canım. Maşallah artık dahada belli olur. Benimki biraz indi

Maşallah canım prenses belli olmuş
Benim göbüş ilk haftalar çook şişti. Hatta foto atmıştım. Nedense bir kaç gündür inmiş
Benim de geçen haftaya kadar hiçbir şey yoktu 1 haftada büyüdük senin ilk attığın fotoğrafta çoğumuzun göbüşü yoktu seninki baya belliydi, son attığında da belli ama paşan

Sabahlarıda böyleyse gaz değildir zaten canım. Maşallah artık dahada belli olur. Benimki biraz indi
Yediklerimizden de oluyor sanırım canım bazı günler akşamları daha da şiştiğim oluyor
Bu resmide öğlen evden çıkmadan önce çekmiştim.

Benim de geçen haftaya kadar hiçbir şey yoktu 1 haftada büyüdük senin ilk attığın fotoğrafta çoğumuzun göbüşü yoktu seninki baya belliydi, son attığında da belli ama paşan

Yediklerimizden de oluyor sanırım canım bazı günler akşamları daha da şiştiğim oluyor
Bu resmide öğlen evden çıkmadan önce çekmiştim.

Farklı açıdan fotoğraf çektim iki ayrı penyeyle. İnmemiş bana öyle geliyor her alde

Eklentiler

• 8C4D14A9-DF8C-4B7C-A23E-8C6BD05A4700.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 1D7E6872-F4EC-4C69-8FAC-6FF67C881095.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…