- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Hoşgeldiniz :) sağlıkla alın oğlunuzu kucağınıza :)Slm kızlar herkese Mutlu hamılelıkler diliorum. Bende hamileyim sat 4 temmuz yas 33 boy 170 hamilelik öncesi kilo 58 sımdıki kılo:66 epeyce kilo aldımneyse saglık olsun beni de eklermısınız bu arada cınsıyet erkek
Canım nası bir şey örecek bize de model attHava çok güzel güneşli gezmeye gideyim azıcık
Anneanneciğim popcorn battaniye örecek istediğim üzerine. Onun için minnoş renkte bebe yünü alıcam
Google a yazınca çıkıyor canım henüz net belli değil hangisini yapacağı :)Canım nası bir şey örecek bize de model att
Ben de bebe yünü aldım ama annem çok beğenmedi. Anneanneciğine sor markasını ona göre al :) ben tuhafiyeciye sorduydum.
Bir de elle örülen modeller var battaniye yumuşacık oluyor çok güzel dur bak atayım hatta. Puffy ip düye geçiyor.
Bunu benim annem örmüş. Biraz kız battaniyesine kaçıyor ama bakalım :) ama efsane yumuşak bir şey.
Yaa buna bayıldım ben. Örmesi zor mu acaba anneme göstersem örebilir miCanım nası bir şey örecek bize de model att
Ben de bebe yünü aldım ama annem çok beğenmedi. Anneanneciğine sor markasını ona göre al :) ben tuhafiyeciye sorduydum.
Bir de elle örülen modeller var battaniye yumuşacık oluyor çok güzel dur bak atayım hatta. Puffy ip düye geçiyor.
Bunu benim annem örmüş. Biraz kız battaniyesine kaçıyor ama bakalım :) ama efsane yumuşak bir şey.
Bende bayıldım alize puffy iplere cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum annem elinde örecek hemen Sizin ki de çok güzel olmuş annenin ellerine sağlıkCanım nası bir şey örecek bize de model att
Aynen canım. Benim kendi ördüğüm de popcorn canım. Ben yıldız modeli örüyorum dur bak biraz ilerlettim atayım.Google a yazınca çıkıyor canım henüz net belli değil hangisini yapacağı :)
Sorup alayım olmadı beraber gider alırız başka gün.
Bu da çok güzelmiş yahu burdan belli pofidik olduğu :)
Evet canım ben de çok beğendim. O kadar yumuşakkiii. Ben alıp yatarım yani o derece. Kuzum annem ördüyse senin annen de örer. Benm annem pek aklında tutamaz normalde. Videodan bakarak örmüş. Hem de çok çabuk bitirdi. İlk başta baya örmüş sökmüş falan. Sonra alışmış.Yaa buna bayıldım ben. Örmesi zor mu acaba anneme göstersem örebilir mi
Aynen canım annem bana ipleri attığında iki cinsiyetede uyabilecek türde birtek bunj görmüştüm. Diğerleri çok cırttı ya da sadece erkeğe/kıza hitap eder diye düşünmüştüm:). Meğer bu da kız şeyi oluyormuş sonuçta :)Bende bayıldım alize puffy iplere cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum annem elinde örecek hemen Sizin ki de çok güzel olmuş annenin ellerine sağlık
Gözün aydın canım. Maşallah kuzucuğa. Dünde konuşuldu ya zaten erkekler biraz önden gidiyormuş kilo olarak. :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Kaç günle uyumlu sizin ki? Ben boyunu bilmiyorum daben doktordan geldim çok şükür iyi bebeğim erkek olduğunu iyice tescilledi doktorum :) 3 gebeden birinde lekelenmeler olabilir dedi 16 cm 180 gram tombiş olacak sanırım biraz olsun ama zaten sezaryen 38 hafta dolunca alıyolar genelde arayı kapatmış olur inşallah çok sevinçli mutlu oluyorum yaa kontrol ne güzel bi şey
her ikisi de hem devlet hem özel. devlet olan yaşadığım yerde, özel olan 90 km uzaklıkta.
Anladım canım en azından özeldekinin söylemesi gerekirdi bence ama olsun 18 ve 23. Haftalar arası yapıldığını biliyoruz söylemeselerdeözeldeki de baya uzakmış canım ya...
hoşgeldin canım. lütfen beni yanlış anlama, her ne kadar 3-6. aylar arasında cinsel ilişki önerilse de, şu an 3 günde bir yapıyor olmanız bana göre riskli. lütfen eşinle konuş ve daha anlayışlı olmasını iste. Allah korusun tehlikeli bi durum olsa, bunun acısını sen çekeceksin. erkeklere göre hava hoş. 9 aydan hiçbir erkek ölmez. risk her zaman vardır.
Bende de iki gundur beze istegi artti. Onceden esime pastaneden aldiriyordum 10 tanesini 6 tl ye. Bir oturusta bitiriyordum sonra verdigimiz paraya acidim evde kendim yapip gunde en az 10 tane yiyorum. İnsallah cok tatli yemenin zarari olmaz
Slm kızlar herkese Mutlu hamılelıkler diliorum. Bende hamileyim sat 4 temmuz yas 33 boy 170 hamilelik öncesi kilo 58 sımdıki kılo:66 epeyce kilo aldımneyse saglık olsun beni de eklermısınız bu arada cınsıyet erkek
Hava çok güzel güneşli gezmeye gideyim azıcık
Anneanneciğim popcorn battaniye örecek istediğim üzerine. Onun için minnoş renkte bebe yünü alıcam[/QUOTE
Ya kızlar ne güzel siz örgü işine girdiniz benim ne annemden ne de kv den tık yok ya hazırcılar
Canım ben de en son küçükken iş eğitiminden vs kalan bilgilerim var yani:) şimdi videolar sağolsun. Bakarak ördüm. Ama acemiliğimden önce her motifi tek örüyordum. Sonra annem dedi sırayla ör. İpte renk değiştirmeyi gösterdi :) falan derken oldu bir şeyler. Modeli de internette gördüm. Renkler model çalıntı yani:) cinsiyeti bilmediğimden böyle örüyorum. Doğurana kdr bitiricem inş :)) çalıştığım için sürekli öremiyprum.Ayy ben bu ördüğüne de bayıldım renkler de süper maşallahBen hiç örgü bilmiyorum yaa M muttervonmarienkaefer
Anladım canım çocukken çok yerdim şimdi çok şekerli geliyor bana :) benim canımda kürt böreği çekmişti her yerde de olmuyor börekçi lazım geçen hastane çıkışı börekçi gördüm aldım hemen 2 taneCuttingcorners Tatli kopuk gibi olani canim. Kendim yaptigimda icine de cikolata parcalari koyuyorum sanki dunyanin en guzel yemegini yermiscesine yiyorum Ye tatliyi dogur atliyi derler de benim kizim olacakmis
Anladım canım çocukken çok yerdim şimdi çok şekerli geliyor bana :) benim canımda kürt böreği çekmişti her yerde de olmuyor börekçi lazım geçen hastane çıkışı börekçi gördüm aldım hemen 2 tanesade bi börek üzerine pudra şekeri serpiyosun canım hep garip şeyler çekiyor ama aşerme değil yani
Canım kusura bakma düşünemedimBenimde oyle canimKurt boregini ilk defa duydum. Nasil birseymis diye resmine de bakmak istemiyorum bu sefer canim isterse bulamam Benimde tek tiksindigim sey et ve turevleri oldu. Onceden ete, tavuga bayilirdim simdi yiyemiyorum ancak boyle yanacak derecede pisecek oyle yiyecegim Bebeklerimize saglikla hayirlisiyla bir kavussaydik
Öğrendik netleşti artık, bir kızımız daha olacak inşallahHadi hayırlısı kaç gibi öğreneceksiniz
Olacagini zannetmem çünkü babamda kullaniyo coraspin ve tansiyon ilacı. Duphalacda kullandi bi sıkıntı olmadiKızlar dün gittiğim doktor kabızlık için duphalac şurup verdi bana, coraspin kullandığımı söylemeyi unuttum bi zararı olur mu etkileşim falan ? Hiç bilgim yok bu ilaçlar konusunda şüpheye düştüm şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?