2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hoşgeldiniz :) sağlıkla alın oğlunuzu kucağınıza :)

Hava çok güzel güneşli gezmeye gideyim azıcık
Anneanneciğim popcorn battaniye örecek istediğim üzerine. Onun için minnoş renkte bebe yünü alıcam
Canım nası bir şey örecek bize de model att
Ben de bebe yünü aldım ama annem çok beğenmedi. Anneanneciğine sor markasını ona göre al :) ben tuhafiyeciye sorduydum.
Bir de elle örülen modeller var battaniye yumuşacık oluyor çok güzel dur bak atayım hatta. Puffy ip düye geçiyor.
Bunu benim annem örmüş. Biraz kız battaniyesine kaçıyor ama bakalım :) ama efsane yumuşak bir şey.

Eklentiler

• 47A095DA-21A3-4929-93C4-6ADB27252486.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 135
Google a yazınca çıkıyor canım henüz net belli değil hangisini yapacağı :)
Sorup alayım olmadı beraber gider alırız başka gün.
Bu da çok güzelmiş yahu burdan belli pofidik olduğu :)

Yaa buna bayıldım ben. Örmesi zor mu acaba anneme göstersem örebilir mi

Bende bayıldım alize puffy iplere cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum annem elinde örecek hemen Sizin ki de çok güzel olmuş annenin ellerine sağlık

Google a yazınca çıkıyor canım henüz net belli değil hangisini yapacağı :)
Sorup alayım olmadı beraber gider alırız başka gün.
Bu da çok güzelmiş yahu burdan belli pofidik olduğu :)
Aynen canım. Benim kendi ördüğüm de popcorn canım. Ben yıldız modeli örüyorum dur bak biraz ilerlettim atayım.
Anneciğim sağolsun çok pufidik oldu. Erkek olursa başka renk alıp öreriz dedi. İp olarak unisex gibi gelmişti bana ama sonuç bu olunca :) kısmet artık. Önce parça parça örüyordum. Annem sonra birleştirmesi zor olur dedi. Bu şekilde örmemi söyledi. Hem böyle model daha çok kendini gösterdi :)

Yaa buna bayıldım ben. Örmesi zor mu acaba anneme göstersem örebilir mi
Evet canım ben de çok beğendim. O kadar yumuşakkiii. Ben alıp yatarım yani o derece. Kuzum annem ördüyse senin annen de örer. Benm annem pek aklında tutamaz normalde. Videodan bakarak örmüş. Hem de çok çabuk bitirdi. İlk başta baya örmüş sökmüş falan. Sonra alışmış.
Bende bayıldım alize puffy iplere cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum annem elinde örecek hemen Sizin ki de çok güzel olmuş annenin ellerine sağlık
Aynen canım annem bana ipleri attığında iki cinsiyetede uyabilecek türde birtek bunj görmüştüm. Diğerleri çok cırttı ya da sadece erkeğe/kıza hitap eder diye düşünmüştüm:). Meğer bu da kız şeyi oluyormuş sonuçta :)

Eklentiler

• D863D2C0-98BC-4467-91BC-80E0A229E32B.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 74
ben doktordan geldim çok şükür iyi bebeğim erkek olduğunu iyice tescilledi doktorum :) 3 gebeden birinde lekelenmeler olabilir dedi 16 cm 180 gram tombiş olacak sanırım biraz olsun ama zaten sezaryen 38 hafta dolunca alıyolar genelde arayı kapatmış olur inşallah çok sevinçli mutlu oluyorum yaa kontrol ne güzel bi şey

Gözün aydın canım. Maşallah kuzucuğa. Dünde konuşuldu ya zaten erkekler biraz önden gidiyormuş kilo olarak. :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Kaç günle uyumlu sizin ki? Ben boyunu bilmiyorum da ayrı ayrı ölçtüler. Bugün biz 16.+3 üz

Bende de iki gundur beze istegi artti. Onceden esime pastaneden aldiriyordum 10 tanesini 6 tl ye. Bir oturusta bitiriyordum sonra verdigimiz paraya acidim evde kendim yapip gunde en az 10 tane yiyorum. İnsallah cok tatli yemenin zarari olmaz

Canım hangi beze? Tuzlu olan mı, bi de tatlı köpük gibi olanlar var

Hoşgeldiniz benim son sat düzenlememde 4 temmuz değişmezse :)

Ayy ben bu ördüğüne de bayıldım renkler de süper maşallah Ben hiç örgü bilmiyorum yaa M muttervonmarienkaefer
Canım ben de en son küçükken iş eğitiminden vs kalan bilgilerim var yani:) şimdi videolar sağolsun. Bakarak ördüm. Ama acemiliğimden önce her motifi tek örüyordum. Sonra annem dedi sırayla ör. İpte renk değiştirmeyi gösterdi :) falan derken oldu bir şeyler. Modeli de internette gördüm. Renkler model çalıntı yani:) cinsiyeti bilmediğimden böyle örüyorum. Doğurana kdr bitiricem inş :)) çalıştığım için sürekli öremiyprum.

Cuttingcorners Tatli kopuk gibi olani canim. Kendim yaptigimda icine de cikolata parcalari koyuyorum sanki dunyanin en guzel yemegini yermiscesine yiyorum Ye tatliyi dogur atliyi derler de benim kizim olacakmis
Anladım canım çocukken çok yerdim şimdi çok şekerli geliyor bana :) benim canımda kürt böreği çekmişti her yerde de olmuyor börekçi lazım geçen hastane çıkışı börekçi gördüm aldım hemen 2 tane sade bi börek üzerine pudra şekeri serpiyosun canım hep garip şeyler çekiyor ama aşerme değil yani

Benimde oyle canim Kurt boregini ilk defa duydum. Nasil birseymis diye resmine de bakmak istemiyorum bu sefer canim isterse bulamam Benimde tek tiksindigim sey et ve turevleri oldu. Onceden ete, tavuga bayilirdim simdi yiyemiyorum ancak boyle yanacak derecede pisecek oyle yiyecegim Bebeklerimize saglikla hayirlisiyla bir kavussaydik

Canım kusura bakma düşünemedim istanbul dışında yok sanırım bende nerede ve nasıl keşfettim inan hatırlamıyorum. Et ve tavuktan bende tiksindim canım dışarıda et yiyebiliyorum ama yazık eşime de pek yapmadım bu süreçte ben resmen hamurişi aşeriyorum her an her saniye olsa yerim offf şu kilo alma derdi olmasa

Kızlar dün gittiğim doktor kabızlık için duphalac şurup verdi bana, coraspin kullandığımı söylemeyi unuttum bi zararı olur mu etkileşim falan ? Hiç bilgim yok bu ilaçlar konusunda şüpheye düştüm şimdi.

Olacagini zannetmem çünkü babamda kullaniyo coraspin ve tansiyon ilacı. Duphalacda kullandi bi sıkıntı olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…