2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende de sık sık kabızlık oluyordu hergün 4-5 tane günkurusu kayısı yiyorum herşey düzene girdi tavsiye ederim

Zannetmiyorum canım olmaz bence. Bende pıhtılaşma için iğne kullanıyorum ama demir ilacından beri kabızım bende mecbura kalınca içiyorum duphalac. Yoksa patlayacak gibi oluyorum

Ben de kan sulandırıcı olarak kullanıyorum canım bişey olmaz öyleyse :) sorma ya çok zor gerçekten insanın psikolojisini bile etkiliyor

Kızlar ben geldim ancak yazabildim.dr çok ılgilendi omuriligi ne iyice baktı. Şimdilik birsey gözükmüyor dedi resmen yarım saat baktı karnim.acidi resmen ama bizimkide bacak bacak üstüne atmış pozisyon vermedi çikolata yedim bide erken yiyorum demekki yoruluyor demekki gidene kadar.çok sukur Rabbim e bu arada kesin erkek dedi bir tane de kizim var zaten.kilosu 156 gr.dedide boyunu söylemedi benden bu kadar darısı bekleyenlerin basina

Zannetmiyorum canım olmaz bence. Bende pıhtılaşma için iğne kullanıyorum ama demir ilacından beri kabızım bende mecbura kalınca içiyorum duphalac. Yoksa patlayacak gibi oluyorum
Ben de kan sulandırıcı olarak kullanıyorum canım bişey olmaz öyleyse :) sorma ya çok zor gerçekten insanın psikolojisini bile etkiliyor
Ayy alıntı yapmayı unutmuşum bu arada :))

Gözün aydın canım maşallah bebişine

Fikir almak istediğiniz için bende bilgilendirdim sizi.

Bende bi işe yaramıyor maalesef doğal şeyler artık öyle de yedim akşamdan suya koyup beklettim sabah yedim faydası yok

Ben sabah aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum işe yaradı. Ama hergün mutlaka yapmak lazım. Direk içemediğim için 1 çaybardağı suyun içine koyup hooop içiyorum:) Kayısı bende de işe yaramadı. Bunu dene mutlaka

Hem sabah hem akşam içiyorum onu da canım bağırsaklarım beni dinlemiyor grevdeler

Bizim kontrolümüz dündü ama gidemedik bugün gittik. 4 lü testi yaptırdım ben çünkü ikili teste bi değerim biraz düşük çıkmıştı.
Ağzını açtı ve kapadı bi ara kızçem. Elini başının altına koymuş keyif yapıyordu. Buarada kız olduğu kesinleşti :) dörtlünün sonucu salı günü çıkacakmış. Diğer sonuçlar çıkmıştır omlarıda Cumartesi alırım artık :) buarada 180 gram olmuş . 16+6 normalde ama 17+4 çıktı bu defa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…