2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
15 dk bile yürümek iyidir canım o tarih aralığında alırsın canım mecbur tutmuyorlar sanırım devlete mi gidiyorsun?

kızlar valla 2. bebek ama ben 3 senede herşeyi unutmuşum.
4 .ay 4 lü tarama dedi doktor bunu hepiniz yaptırıyor mu sunuz
sonrasında birde detaylu ultrason vardı galıba .
ben ilkınde yaptırmadım ama hangisiydi

Ben yaptırmıyorum canım 3lü ve 4lü. Ayrıntılı yaptıracağım kısmetse. En iyisini doktorun bilir onunla görüş bence.

hep kızlar duyorum sanki
bakalım bana ne diyecek daha 2 haftadan fazla var
Bizim başlıkta erkekler önde şimdilik :) ama kız da var çok :)

Hemen hemen ayni haftalardayiz nasilsiniz kizlar?benim geceleri asiri qazim oluyor esim birak gitsin diyor ama utaniyorum belimden popoma inan bi agri var kac gundur.mide bulantim azaldi istahim fazlasiyla artdi. bide asiri isteksizlik var cinsel anlamda.Sizlerde ne gibi degisiklikler var?

Ben yaptırmayı düşünmüyorum ama doktorun istiyorsa yaptırabilirsin. İkili testte risk çıkmadıysa yaptırmana gerek yok gibi 3-4lü testlerin çok güvenilirliği yok diye biliyorum tabi doktorun daha iyi bilir yanıltmak istemem.

İştahım birkaç gündür arttı benimde çok bi değişiklik yok galiba bende yada alıştım mı belirtilerime anlamadım :)) Bel ağrım 2. Aydan beri oluyor benim yatıp dinlenmek istiyorum oturmak kesmiyor

Ah bende oyleyim tum gun uzanasim geliyor hele biraz ayakta kalsam of of.

Valla bende ne bulanti ne istah nede gaz var :) Nötr olarak hamilelige devam ediyorum Sadece yorgunluk halsizlik var. Cinsel istege gelirsekte tedavi suresi ve hamileligin basinda kanamam oldugu icin yaklasik 4 bucuk aydir cinsellikte yok Kocamla kanka olduk

Oy uzun sure .Esinede helal olsun iyi dayaniyor.Benim esim her gun iliski istiyor malesef bende cok isteksizim zorla 3 gunde bir iliski yasiyoruz.bana kalsa dogana kadar yapmam

O bel ağrısı bende de var bazen soluma bir ağrı giriyo kaliyorum oyle.cinsel olarak ben en baştan beri uzak duruyorum üç ay geçti ama dediğin gibi aklıma bile gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…