Ay insan bayılacak gibi oluyor heyecandan.haber ver ogreninceKızlar randevum az kaldı şimdi hazırlanıp çıkacam eşim ve kız kardeşim gelecek inş hayırlı haberlerle gelirim öpüyorum hepinizi.kalbim duracak gibi..
İnş güzel haberlerle gel canımKızlar randevum az kaldı şimdi hazırlanıp çıkacam eşim ve kız kardeşim gelecek inş hayırlı haberlerle gelirim öpüyorum hepinizi.kalbim duracak gibi..
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar randevum az kaldı şimdi hazırlanıp çıkacam eşim ve kız kardeşim gelecek inş hayırlı haberlerle gelirim öpüyorum hepinizi.kalbim duracak gibi..
Oy uzun sure .Esinede helal olsun iyi dayaniyor.Benim esim her gun iliski istiyor malesef bende cok isteksizim zorla 3 gunde bir iliski yasiyoruz.bana kalsa dogana kadar yapmam
Hayirli haberlerle gelirsin insallah cnm dualarimiz seninleKızlar randevum az kaldı şimdi hazırlanıp çıkacam eşim ve kız kardeşim gelecek inş hayırlı haberlerle gelirim öpüyorum hepinizi.kalbim duracak gibi..
Benimde gelmiyor ama esimin geliyor.Bide uzr dilerim belimden popoma dogru inen bor agri var bi bu eksikdiO bel ağrısı bende de var bazen soluma bir ağrı giriyo kaliyorum oyle.cinsel olarak ben en baştan beri uzak duruyorum üç ay geçti ama dediğin gibi aklıma bile gelmiyor
15 dk bile yürümek iyidir canımo tarih aralığında alırsın canım mecbur tutmuyorlar sanırım devlete mi gidiyorsun?
Oy uzun sure .Esinede helal olsun iyi dayaniyor.Benim esim her gun iliski istiyor malesef bende cok isteksizim zorla 3 gunde bir iliski yasiyoruz.bana kalsa dogana kadar yapmam
Günaydın canim.bende bir muz yedim kahvaltı yapacam canim istemiyor.artik dikkatte etmek gerekiyor yemege
Dogru soyluyorsun canim bir keresinse sert ikiski yasadiq o kadar kotu oldumki bebegime bir sey olucak diye cok korktum konusacagim esimleher ikisi de hem devlet hem özel. devlet olan yaşadığım yerde, özel olan 90 km uzaklıkta.
hoşgeldin canım. lütfen beni yanlış anlama, her ne kadar 3-6. aylar arasında cinsel ilişki önerilse de, şu an 3 günde bir yapıyor olmanız bana göre riskli. lütfen eşinle konuş ve daha anlayışlı olmasını iste. Allah korusun tehlikeli bi durum olsa, bunun acısını sen çekeceksin. erkeklere göre hava hoş. 9 aydan hiçbir erkek ölmez. risk her zaman vardır.
Ah bu erkeklerBenimde gelmiyor ama esimin geliyor.Bide uzr dilerim belimden popoma dogru inen bor agri var bi bu eksikdi
Dogru soyluyorsun canim bir keresinse sert ikiski yasadiq o kadar kotu oldumki bebegime bir sey olucak diye cok korktum konusacagim esimle
Şekerine hiç baktirdın mi.eger normalse dikkatli ye gebelikte şeker tuketmeyin diyorlar.bende ara ara çikolata yiyorumBende de iki gundur beze istegi artti. Onceden esime pastaneden aldiriyordum 10 tanesini 6 tl ye. Bir oturusta bitiriyordum sonra verdigimiz paraya acidim evde kendim yapip gunde en az 10 tane yiyorum. İnsallah cok tatli yemenin zarari olmaz
Ya kızlar dün akşam ve bu sabah rahim değilde alt tarafa doğru kısa kısa ağrı girdi sizede oldu mu hic
Oy kuzum biz de oyleyiz. Bize de yasak iliski :) esim sagolsun hic yeltenmiyor gerekirse bir yil beklerim yeter ki siz iyi olun diyor. Ama kiyamam cok komik anlar olmuyor da degilValla bende ne bulanti ne istah nede gaz var :) Nötr olarak hamilelige devam ediyorumSadece yorgunluk halsizlik var. Cinsel istege gelirsekte tedavi suresi ve hamileligin basinda kanamam oldugu icin yaklasik 4 bucuk aydir cinsellikte yok Kocamla kanka olduk
Hadi hayirli haberlerle insallah..Kızlar randevum az kaldı şimdi hazırlanıp çıkacam eşim ve kız kardeşim gelecek inş hayırlı haberlerle gelirim öpüyorum hepinizi.kalbim duracak gibi..
Canim benim cok siddetli oldugu icin doktoruma sormustum. Her gittigimde tekrar tekrar soruyorum hatta normal diyor. Besinci aydan sonra magnezyum baslariz dedi. Aslinda besinci aydan once de kullananlar var. Ama ben ayakta calistigim icin oldugunu dusunuyor. O yuzden besinci ayi beklemek istiyor.Ya kızlar dün akşam ve bu sabah rahim değilde alt tarafa doğru kısa kısa ağrı girdi sizede oldu mu hic
2 gün üst üste çok yürüdüm o zaman oldu bende. Yorulunca oluyor sankiYa kızlar dün akşam ve bu sabah rahim değilde alt tarafa doğru kısa kısa ağrı girdi sizede oldu mu hic
Hayırlı olsun gebeliğiniz. Sağlıkla almanız dileğiyle. Ekleme işiSlm kızlar herkese Mutlu hamılelıkler diliorum. Bende hamileyim sat 4 temmuz yas 33 boy 170 hamilelik öncesi kilo 58 sımdıki kılo:66 epeyce kilo aldımneyse saglık olsun beni de eklermısınız bu arada cınsıyet erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?