2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Oy uzun sure .Esinede helal olsun iyi dayaniyor.Benim esim her gun iliski istiyor malesef bende cok isteksizim zorla 3 gunde bir iliski yasiyoruz.bana kalsa dogana kadar yapmam

Valla cnm iliski her zaman yasanir ama isin ucunda bir canlinin hayati varsa gerekirse on yilda olsa tutmak zorundayiz kendimizi. Esim bazen hevesleniyor ama on dk zevk icin bebege birsey olursa vicdan azabi duyarim dayanamam diyor vazgeciyor. Artik anne ve baba olacagiz kendimizden once cocugumuzu dusunmek zorundayiz

15 dk bile yürümek iyidir canım o tarih aralığında alırsın canım mecbur tutmuyorlar sanırım devlete mi gidiyorsun?

her ikisi de hem devlet hem özel. devlet olan yaşadığım yerde, özel olan 90 km uzaklıkta.

Oy uzun sure .Esinede helal olsun iyi dayaniyor.Benim esim her gun iliski istiyor malesef bende cok isteksizim zorla 3 gunde bir iliski yasiyoruz.bana kalsa dogana kadar yapmam

hoşgeldin canım. lütfen beni yanlış anlama, her ne kadar 3-6. aylar arasında cinsel ilişki önerilse de, şu an 3 günde bir yapıyor olmanız bana göre riskli. lütfen eşinle konuş ve daha anlayışlı olmasını iste. Allah korusun tehlikeli bi durum olsa, bunun acısını sen çekeceksin. erkeklere göre hava hoş. 9 aydan hiçbir erkek ölmez. risk her zaman vardır.

Günaydın canim.bende bir muz yedim kahvaltı yapacam canim istemiyor.artik dikkatte etmek gerekiyor yemege

Bende de iki gundur beze istegi artti. Onceden esime pastaneden aldiriyordum 10 tanesini 6 tl ye. Bir oturusta bitiriyordum sonra verdigimiz paraya acidim evde kendim yapip gunde en az 10 tane yiyorum. İnsallah cok tatli yemenin zarari olmaz

Dogru soyluyorsun canim bir keresinse sert ikiski yasadiq o kadar kotu oldumki bebegime bir sey olucak diye cok korktum konusacagim esimle

Dogru soyluyorsun canim bir keresinse sert ikiski yasadiq o kadar kotu oldumki bebegime bir sey olucak diye cok korktum konusacagim esimle

kesinlikle konuşmalısın canım. belki de ağrıların o yüzden. lütfen bebeğini ve kendini düşün. erkek sonuçta tek başına da ihtiyacını giderebilir.

Bende de iki gundur beze istegi artti. Onceden esime pastaneden aldiriyordum 10 tanesini 6 tl ye. Bir oturusta bitiriyordum sonra verdigimiz paraya acidim evde kendim yapip gunde en az 10 tane yiyorum. İnsallah cok tatli yemenin zarari olmaz
Şekerine hiç baktirdın mi.eger normalse dikkatli ye gebelikte şeker tuketmeyin diyorlar.bende ara ara çikolata yiyorum

Ya kızlar dün akşam ve bu sabah rahim değilde alt tarafa doğru kısa kısa ağrı girdi sizede oldu mu hic

Ya kızlar dün akşam ve bu sabah rahim değilde alt tarafa doğru kısa kısa ağrı girdi sizede oldu mu hic

oluyor arad bi bende de. bazen sürekli oturmaktan oluyor. kalkıp yürüyüp tekrar işime dönüyorum. büyüyor genişliyor normaldir canım.

Oy kuzum biz de oyleyiz. Bize de yasak iliski :) esim sagolsun hic yeltenmiyor gerekirse bir yil beklerim yeter ki siz iyi olun diyor. Ama kiyamam cok komik anlar olmuyor da degil isin kotusu bende de istek oluyor. Neyse saglik olsun da tek.

Canim benim cok siddetli oldugu icin doktoruma sormustum. Her gittigimde tekrar tekrar soruyorum hatta normal diyor. Besinci aydan sonra magnezyum baslariz dedi. Aslinda besinci aydan once de kullananlar var. Ama ben ayakta calistigim icin oldugunu dusunuyor. O yuzden besinci ayi beklemek istiyor.

Hayırlı olsun gebeliğiniz. Sağlıkla almanız dileğiyle. Ekleme işi Lusi de :) ilk gebeliğiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…