Normalde bende kilo alırım dikkat etmezsem ama 4 kilo verdim canım. Son 1 ayda da 1 kiloyu anca geri alabildim. Doktora sordum ilerleyen aylarda alacaksın senin kilonla bebeğin kilosunun ilgisi yok endişelenme dedi. Canının istediğini yemeye çalış kilona da takılma hiç.
Doktorun adını veririm ben canım endişen olmasın o konudabu arada senin ayrıntılı ne zaman bilmiyorum ama edirne’de de bi doktor buldum ben ayrıntılı için. Kendi doktorumun yönlendireceği doktoru bilmiyorum onu araştırcam eğer iyi şeyler duyarsam hakkında ona giderim olmazsa bu bulduğuma giderim. Sana onun da adını veririm
Aman bebiş alsın, tüm endişem o zaten. :) bakıyorum aynı aylardaki etrafımdaki hamişlere maşaallah puf puf 5-6 kilo aldılar. Bende tık yok. Annem sen bu çocuğu besleyemiyorsun yazık hiçbirşey yemiyorsun diye şimdiden başladı kızmaya. Bana da takıntı yaptırttı.
Cuma günü kontrolüm var. özellikle soracağım bebeğin gramını.
Tamam yazıyorumSen bana herkesin adini yaz da dursun
Bende bursadan konyaya taşındım alışamadım hiç.uc sene kaldık eşimi bir şekilde ikna ettim bursaya geri donduk.kotu bir yer diyemem ama mersinde büyüdüğüm için hiç yapamadim
Merhaba kızlar,
Ben daha hiç kilo almadım. 1 kilo dahi almadım. Alır gibi oldum yine verdim.
Ve zayıf da değilim. Balık etliyim, kilo almaya meyilliyim.
Endişeleniyorum. Benim gibi olan var mı aranızda?
Bebeğine maşallah kuzum
Önlemini aldın en azından iyi ki gitmişsin canım. Dinlen bol bol, kendini de bebeğini de üzme. İlacını kullan geçer inşallah
Canım çok geçmiş olsun bak bebiş iyiymiş hastanede mi yatış yoksa evde mi dinleneceksin?
Canım kasılmaların çokmuydu? Bendede ara ara ağrılar oluyor doktorum telefonda normal dedi ama şimdi sen böyle diyince aklıma takıldı ya
İyi ki çağırmışta gitmişsin canım geçmiş olsun bol bol dinlen.
Canim cok gecmis olsun. Bende iki gundur bu agri var sanki adet olacakmisim gibi karnimin ici kayniyorCuma ise baslayacagim bende mi gorunsem doktora ? Bu sefer bende de kasilma cikarsa birde ise baslarsam sorun olur. Progestan kac mg verdi ?
Canım kıyamam geçmiş olsun. Dinlen kuzum. Allahtan çok tehlikeli bir durum yok. Sıkma canını.
Kuzuşa da maşallah.
Normalde bende kilo alırım dikkat etmezsem ama 4 kilo verdim canım. Son 1 ayda da 1 kiloyu anca geri alabildim. Doktora sordum ilerleyen aylarda alacaksın senin kilonla bebeğin kilosunun ilgisi yok endişelenme dedi. Canının istediğini yemeye çalış kilona da takılma hiç.
Doktorun adını veririm ben canım endişen olmasın o konudabu arada senin ayrıntılı ne zaman bilmiyorum ama edirne’de de bi doktor buldum ben ayrıntılı için. Kendi doktorumun yönlendireceği doktoru bilmiyorum onu araştırcam eğer iyi şeyler duyarsam hakkında ona giderim olmazsa bu bulduğuma giderim. Sana onun da adını veririm
Benim 4 ay doldu ben de 1.5 falan aldim ama karnim buyudu bariz belli.
O besleniyordur annesi merak etme bence sen
Cuma günü kontrolüm var, bu kilo meselesini soracağım, takıntı yaptım. :)akdeniz ve iç anadolu normal canım. bursayı görmedim ama çok güzel diyorlar.
10 gün öncesine kadar ben de iyiydim üstelik çok kilolu olmama rağmen 2,5 3 kg arası almıştım. ama bu aralar arttı. 4 kg almış görünüyorum. hiç merak etme ama bebek besleniyordur.
H Heart of Gold
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.
Kasılma olduğunu anlamadım ben rahim büyüyor sandim kas ağrısı sandım arada sertleşiyordu karnım hareket ettiğimde hafif ağrılar oluyor günde 5-6 kere hafif adet sancısı gibi ama sürekli değildi bende şüphelenmedim.
Doktorum baktı rahim açılması yok. Ama kasılmalar başlamış sebebini açıklayamadı bolbol dinlenmem gerektiğini hiç bir iş yapmamam gerektiğini söyledi. Bu kasılmalar doğuma kadar da sürebilirmiş hamileliğimi hep yatarak geçirmek zorunda da kalabilirmişim eğer hafiflemezse. Bende uzandım hareket etmiyorum ilaçımı kullanıyorum..
Dün çok kötüydüm çok ağladım ama daha iyim bugün. Bebeğim iyi ya gerekirse doğuma kadar ayağa hiç kalkmam onun için...
Cuma günü kontrolüm var, bu kilo meselesini soracağım, takıntı yaptım. :)
Kızlar birşey daha soracağım. Ben Konya'dayım, özele Medicana'ya gidiyorum. Doktorum bana hiç ayrıntılı ultrasondan filan bahsetmedi, sadece bu gideceğim kontrolümü kastederek önümüzdeki ay 3 boyutlu göreceğiz bebeği demişti. Yani aynı şey mi?
Burada herkes ayrıntılı ultrason için yüksek ücretlerden bahsetmiş.
Ona göre maddi olarak hazırlıklı gideyim cuma günü. Ayrıca bir ücret ödemem mi lazım? Muayene ücreti 150 tl veriyorum.
Yoktur kuzum hemen kötü şeyler düşünme dinlen birazBu seferde bana değişik bir ağrı girdi birşey yoktur inşallah yattım direk.
İnşallah geçer canım daha can yakıcı ağrıydıYoktur kuzum hemen kötü şeyler düşünme dinlen biraz
Allah ikinize de şifa versin kuzum. Onemli olan bebisler sağlikli gelsin de siz biraz fazla dinlenin .BellaCiao Canım benim niye üzülüp ağlıyosun. Ben hamileliğimin başından beri aynı durumdayım. Kasılmalarım yüzünden kanama alanlarım var hatta ve benim doktorumda doğuma kadar böyle geçebilir dedi. Neredeyse 2 aydır bende tuvalet yemek dışında çok fazla kalkmıyorum. Rabbim yeterki kuzuları sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de yatarız gerekirse dokuz ay
Korkma canım bebiş büyüyor ondandır :) uzan bakalım biraz kalkma yerinden geçer inşallahİnşallah geçer canım daha can yakıcı ağrıydı
Benimde ağrılarım var ara ara. Bazen kramp kasılma gibi bazen böyle sinsi sinsi ağrıyor. Kasığımda karnımda kuyruk sokumunda böbreklerimde.. Doktorumu geçen hafta aradım sordum, " normal merak etme karnın genişliyor geriliyor iç organlara baskı yapıyor. Bol bol dinlen. 20. haftalarda daha da çoğalacak" dedi.Bu seferde bana değişik bir ağrı girdi birşey yoktur inşallah yattım direk.
Evet; ücretleri bir hayli yüksek. Hiç bilmiyorum ki ayrı ücret mi alacak. Ona göre hazırlıklı giderim en azından.benim arkadaşım da medicana ya gidiyor. henüz o da 14 haftalık ama. ben şöyle düşünüyorum medicana herşeyden para alıyor. muhtemelen ayrıntılı için ekstra para alacaktır. gerçi 3 boyutlu göreceğiz dediyse kendi mi bakacak acaba ?
Dinleniyorum şuan canım ama her zaman olan ağrıdan farklı ve şiddetli oldu onun için panikledim yatınca geçti ama kalkınca devam edecek gibime geliyor. Sağ tarafımda doluluk var sanki ilk defa sağ kasığımda birşey hissediyorum şaşkınımBenimde ağrılarım var ara ara. Bazen kramp kasılma gibi bazen böyle sinsi sinsi ağrıyor. Kasığımda karnımda kuyruk sokumunda böbreklerimde.. Doktorumu geçen hafta aradım sordum, " normal merak etme karnın genişliyor geriliyor iç organlara baskı yapıyor. Bol bol dinlen. 20. haftalarda daha da çoğalacak" dedi.
İnşaallah birşey yoktur, sol tarafına doğru yat dinlen.
Evet; ücretleri bir hayli yüksek. Hiç bilmiyorum ki ayrı ücret mi alacak. Ona göre hazırlıklı giderim en azından.
En son 14+3 de gitmiştim, ikili test sonucum çıkmıştı, hiçbir sorun yok dedi. Normal usg bakarken; önümüzdeki ay 3 boyutlu göreceğiz 4 hafta sonra gel dedi sadece. O da bu hafta Cuma gününe dek geliyor.
Amin canım rabbim hepimizin evlatlarını korusun. Dediğin gibi canım kuzular iyi olsun yeter ki ben 9 ayda yatarım. Prensesim 9 senenin 4 düşüğün ardından geldi. Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağımada almak nasip eder inş tüm hamile arkadaşlarım gibiAllah ikinize de şifa versin kuzum. Onemli olan bebisler sağlikli gelsin de siz biraz fazla dinlenin .
Canımm ya çok geçmiş olsun kıyamam bu bebitolar analarının canlarına okuyorlar bu kadar bal olmasalar çekilmezler de işteH Heart of Gold
Kasılma olduğunu anlamadım ben rahim büyüyor sandim kas ağrısı sandım arada sertleşiyordu karnım hareket ettiğimde hafif ağrılar oluyor günde 5-6 kere hafif adet sancısı gibi ama sürekli değildi bende şüphelenmedim.
Doktorum baktı rahim açılması yok. Ama kasılmalar başlamış sebebini açıklayamadı bolbol dinlenmem gerektiğini hiç bir iş yapmamam gerektiğini söyledi. Bu kasılmalar doğuma kadar da sürebilirmiş hamileliğimi hep yatarak geçirmek zorunda da kalabilirmişim eğer hafiflemezse. Bende uzandım hareket etmiyorum ilaçımı kullanıyorum..
Dün çok kötüydüm çok ağladım ama daha iyim bugün. Bebeğim iyi ya gerekirse doğuma kadar ayağa hiç kalkmam onun için...
Bahsettiğiniz rahim ağzı yetmezliği kızlar
Son 2 kontroldür doktorum devamlı rahim ağzını muayene ediyor,durumuna bakıyor.
Ayrıntılıyı yapan doktor siz söylemeseniz bile kesin bakar
Erken doğum düşük riski belirleniyor o ölçümle
Merhaba kızlar,
Ben daha hiç kilo almadım. 1 kilo dahi almadım. Alır gibi oldum yine verdim.
Ve zayıf da değilim. Balık etliyim, kilo almaya meyilliyim.
Endişeleniyorum. Benim gibi olan var mı aranızda?
H Heart of Gold
Bu seferde bana değişik bir ağrı girdi birşey yoktur inşallah yattım direk.
Bu seferde bana değişik bir ağrı girdi birşey yoktur inşallah yattım direk.
peki canım bişi dicem rahim açılması için alttan muayene etmiş olmalı tehlikeli değil miydi. ay bilmiyorum ondan. 3-4 gündür karnım sert şiş yani resmen gaz mı değil mi emin değilim ondan soruyorum
benim arkadaşım da medicana ya gidiyor. henüz o da 14 haftalık ama. ben şöyle düşünüyorum medicana herşeyden para alıyor. muhtemelen ayrıntılı için ekstra para alacaktır. gerçi 3 boyutlu göreceğiz dediyse kendi mi bakacak acaba ?
BellaCiao Canım benim niye üzülüp ağlıyosun. Ben hamileliğimin başından beri aynı durumdayım. Kasılmalarım yüzünden kanama alanlarım var hatta ve benim doktorumda doğuma kadar böyle geçebilir dedi. Neredeyse 2 aydır bende tuvalet yemek dışında çok fazla kalkmıyorum. Rabbim yeterki kuzuları sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de yatarız gerekirse dokuz ay
Canımm ya çok geçmiş olsun kıyamam bu bebitolar analarının canlarına okuyorlar bu kadar bal olmasalar çekilmezler de işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?